- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Χρυσές δουλειές» για το ζεύγος Beyonce και Jay-Z: Πόσα έβγαλαν από την περιοδεία «On the Run II» (video)
«Ζαλίζουν» τα νούμερα
Εντυπωσιακά είναι τα κέρδη για τους Beyonce και Jay-Z από την περιοδεία τους «On the Run II».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της PollStar, που δημοσιεύει το Variety, το ζεύγος έχει βγάλει 254.050.706 δολάρια. Η 48ήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από το Κάρντιφ της Ουαλίας στις 6 Ιουνίου, συνέχισε στην Ευρώπη με 18 συναυλίες, προτού διασχίσει τον Ατλαντικό για άλλες 30 συναυλίες, στη Βόρεια Αμερική και στο Σιάτλ, στο στάδιο CenturyLink στις 4 Οκτωβρίου.
Στις συναυλίες πουλήθηκαν 2.169.050 εισιτήρια με τιμή κατά μέσο όρο 55,617 δολάρια. Τα μικτά κέρδη κάθε συναυλίας ήταν 6.514.120,69 δολάρια. Οι πιο εμπορικές συναυλίες ήταν οι δύο στο στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα, με τα κέρδη του ζευγαριού να φθάνουν τα 14,1 εκατομμύρια δολάρια, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σε πρώτο πλάνο ο γάμος
Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της περιοδείας, η Beyonce και ο Jay-Z κυκλοφόρησαν το πρώτο κοινό άλμπουμ τους με τίτλο «Everything Is Love».
«Αν και συνεργάζονται καλά στη σκηνή, οι πιο δυναμικές στιγμές είναι όταν αφηγούνται χωριστά τα θέματα του γάμου τους. Εν μέσω των πυροτεχνημάτων, μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές ολόκληρης της συναυλίας είναι όταν η Beyonce, ντυμένη με ένα κομψό μπεζ φόρεμα με φτερά, κάθεται μπροστά στους θεατές για να ερμηνεύσει την έκδοση του "Resentment" (σ.σ. Μνησικακία) του 2006. Είναι μια σκληρή συμφιλίωση με το συναισθηματικό μακελειό της εξαπάτησής της.
» Όταν το έκανε σε πρόσφατες περιοδείες είχε διαφορετική απήχηση. Αλλά όταν εμφανίστηκε αυτήν τη φορά ήταν ακόμα πιο παθιασμένη, αλλά λιγότερο πένθιμη. Αντί να αγωνίζεται μόνη της, αφιερώνει το τραγούδι σε όποιον έχει "πει ψέματα" ή "έχει ραγίσει καρδιά", βοηθώντας τον να το ξεπεράσει, όπως το ξεπέρασε και εκείνη» ανέφερε η δημοσιογράφος Άλεξ Στέντμαν σε άρθρο της στο Variety για την εμφάνιση του ζευγαριού στις 23 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες.
Ο γάμος του ζευγαριού, που καταγράφεται σε πολύ προσωπικό τόνο στα τρία άλμπουμ τους, το «Lemonade» της Beyonce, το «4:44» του Jay-Z και το «Everything Is Love», βρίσκεται στο επίκεντρο των κοινών εμφανίσεών τους στη σκηνή, με το ενδιαφέρον του κοινού να είναι τεράστιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Με τη βασίλισσα. Είναι μεγάλη μου τιμή», έγραψε πάνω στη φωτογραφία
Η νέα ανακοίνωση της Acun Medya για τον 22χρονο παίκτη
Η Χριστίνα Βίδου παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Τα νεότερα της υγείας του
Ποια η κατάσταση της υγείας του
«Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται»
Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες
H ανάρτηση της Χριστίνας Βίδου
Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης
Αισιόδοξος ο τραγουδιστής για την πορεία του Akyla στη φετινή Eurovision
Οι δηλώσεις της επί χρόνια anchor woman του ΣΚΑΪ για το τελευταίο της δελτίο στο κανάλι
Mετά από 20 χρόνια στο τιμόνι στο δελτίο του σταθμού
Η αποχώρησή της από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ κλείνει έναν μεγάλο κύκλο
Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ φέρνει ανακατατάξεις στην τηλεοπτική πραγματικότητα
Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου για τα 20 χρόνια παρουσία της στο κανάλι
Εν μέσω έντονης φημολογίας για αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει όλη τη διαδρομή της ελληνικής αποστολής
Πόσες φορές είδαμε γαϊδουράκια ή ακούσαμε ατάκες για αυτά στον παλιό, ελληνικό κινηματογράφο
Η επανάσταση του CNN και η γέννηση της 24ωρης ενημέρωσης
Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα μίλησε για τις πιθανότητες της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό μουσικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.