- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Salad Lab: Η tiktoker που φτιάχνει τις σαλάτες των σταρ
Ο λογαριασμός στο Tik Tok που θα σε κάνει να αγαπήσεις τις σαλάτες
Στον λογαριασμό του TikTok The Salad Lab μαθαίνουμε όχι μόνο ποιες είναι οι αγαπημένες σαλάτες των διασήμων αλλά και πώς να τις φτιάξουμε!
Τι σαλάτα απολαμβάνει η Ρις Γουίδερσπουν; Πώς ψιλοκόβει τα λαχανικά του ο Γκόρντρον Ράμσεϊ; Το τρώει το κέιλ η Lady Gaga; «Καλώς ήλθατε στο The Salad Lab, όπου φτιάχνουμε υπέροχες σαλάτες κάθε μέρα», ακούγεται σε κάθε βίντεο στο TikTok η φωνή της δημιουργού. Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στα δεκάδες βίντεο της και με περισσότερο από 1 εκατομμύριο followers, η κάτοικος του Sonoma County της Καλιφόρνια, η οποία κρατάει την ανωνυμία πίσω από τη λίγο τσιριχτή φωνή της, είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν πολλοί που αγαπούν τις σαλάτες πολύ.
@thesaladlab Chick-Fil-A Style Southwest Salad W/Avocado Lime Ranch ##salad ##saladsoftiktok ##thesaladlab ##avocadolimeranch ##sangria ##chickfilasalad
♬ Passionate Spanish guitar melodious(880907) - Hanadayama Music Lab
@thesaladlab Gordon Ramsey Style Chopped ##salad ##saladsoftiktok ##thesaladlab ##tonguedancer ##pinot ##gordonramsay
♬ Italian Concerto 1st Movement / Bach , Acoustic Guitar(1081744) - Noi m knot
Για τη σαλάτα της Αριάνα Γκράντε βάζει λαχανικά, φράουλες, τόφου και δαμάσκηνα ενώ και η περίφημη σαλάτα της προσφάτως αρραβωνιασμένης Kourtney Kardashian «Poosh meeting Salad» περιέχει οργανικό λεμόνι, ξύδι, παρθένο ελαιόλαδο, μουστάρδα, μαρούλι, οργανικό καρότο, αγγούρια, ψητό στήθος, αβοκάντο, ηλιόσπορο. «Στην Κόρντεϊ αρέσει η σαμπάνια κι έτσι συνδυάζω τη σαλάτα μ΄ ένα ποτήρι Gloria Ferrer», θα πει ολοκληρώνοντας το βίντεο.
@thesaladlab Cameron Diaz Style Summer Corn ##salad ##saladsoftiktok ##thesaladlab ##cornsalad ##camerondiaz ##Avaline ##whitewine ##spanishwhitewine ##avalinewine
♬ Mary's Prayer - Danny Wilson
@thesaladlab Kardashian & Jenner Favorite Style Lobster Mango ##salad ##saladsoftiktok ##thesaladlab ##lobstersalad ##everythingsbetterwithmango ##dutchercrossing
♬ Rock Lobster - The B-52's
Η ίδια η δημιουργός είπε στο W Magazine ότι ξεκίνησε να κάνει αυτά τα βίντεο, τα οποία έγιναν η θεραπεία της. Αγαπάει πολύ τις σαλάτες κι έτσι άρχισε να ψάχνει τι σαλάτες τρώνε οι σελέμπριτιζ, τι σαλάτες σερβίρει το Nobu και το Bergdorf Goodman. «Φτιάχνω τις σαλάτες στην κουζίνα του σπιτιού μου. Δουλεύω part time ως υπάλληλος σε αεροπορική. Είναι αστείο, κάποιοι σχολιάζουν στα βίντεό μου ότι η φωνή μου μοιάζει με αεροσυνοδού. Συνήθως, η παραγωγή διαρκεί μια με δυο ώρες ενώ το γύρισμα κρατά δέκα λεπτά». Μετά από μιάμιση ώρα editing, το βίντεο είναι έτοιμο να ανέβει και για μας που έχουμε εθιστεί στο αυτιστικά ίδιο κάδρο με το ίδιο μπολ και την ελαφρώς εκνευριστική φωνή περιμένουμε να μάθουμε ποια είναι η αγαπημένη σαλάτα της Μισέλ Ομπάμα. Στο website της μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα μπολ, τα αξεσουάρ αλλά και τα προϊόντα και τα κρασιά που χρησιμοποιεί, προωθώντας με τον viral τρόπο της την αγροτική παραγωγή του τόπου καταγωγής της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο διάσημος σεφ βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το εστιατόριό του "Jamie Oliver Kitchen" στο Golden Hall και η ATHENS VOICE μίλησε μαζί του
Πέντε χώροι στην Πλάκα όπου το φαγητό, η μνήμη και οι τοίχοι αφηγούνται ιστορίες
Στον όμορφο και λιθόκτιστο ξενώνα έφαγα τις πιο νόστιμες πίτες
Αν δεν σου αρέσει η γεύση του καστανού ρυζιού, σου έχω καλά νέα
Εκεί θα βρεις τα asian προϊόντα και το ethnic fast food που χαζεύεις στα social media
Μετατρέποντας την καθημερινότητα σε ευκαιρία για ισότητα, εργασία και ανθρώπινη επαφή
Βόλτα στο πιο ενεργό ιχθυοπαραγωγικό κέντρο της χώρας
Από ζουμερά μπιφτέκια μέχρι γαλλική κουζίνα και επικά σάντουιτς. Τρώμε στα καινούργια στέκια της πόλης
Το «παλιομοδίτικο» γλυκό που έγινε ξανά trend
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τόσο πλούσια προσφορά σοκολάτας;
Έχει και το Πάσχα τις… αμαρτίες του
Λαχταριστή μαγειρίτσα, από παραδοσιακή μέχρι vegan και «πειραγμένη»
Θα το βρεις ίσως όχι στα μενού διάσημων σεφ, αλλά σίγουρα στις συνταγές του τικ-τοκ και στα ψυγεία των σπιτιών μας
Και τα καλύτερα τρίγωνα Πανοράματος της Αθήνας
Με μαχλέπι, μαστίχα και εκλεκτό βελγικό βούτυρο, ζυμώνεται με επιμονή και ψήνεται μέχρι να γεμίσει η γειτονιά με εκείνο το ακαταμάχητο άρωμα.
Χειροποίητα sandwiches με τσιαπάτα, βουτυράτα κρουασάν, specialty καφές και μια limited πασχαλινή προσθήκη που φέρνει στο τραπέζι τα αρώματα των ημερών.
Τα αποξηραμένα φρούτα και οι φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί είναι ελληνικής προέλευσης και οι ιδανικοί πρωταγωνιστές για τα γλυκά των ημερών αλλά και των πλούσιων φαγητών σας
Φέρνουν την άνοιξη στο μενού, χωρίς να χάνουν το γνώριμο Friday attitude
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.