- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Mama Roux, το πρώτο street food party της χρονιάς είναι αυτό το Σάββατο
Ο πολυσύχναστος πεζόδρομος του κέντρου μεταμορφώνεται σε μικρογραφία της Ν. Ορλεάνης
Φθινοπώριασε (λέμε τώρα) και μας έλειψε ένα παρτάκι στο δρόμο. Όχι όμως ό,τι παρτάκι να’ ναι…Έχουμε όρεξη για μια μεγάλη γιορτή με νόστιμο (κι αμαρτωλό!) φαγητό, με μουσικές και αρκετή μπίρα για να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι το καλοκαίρι τέλειωσε (ξαναλέμε τώρα). Πάνω στην ώρα επιστρέφει το καθιερωμένο BBQ Street Food Party του Mama Roux.
Πιστό στα ραντεβού του, επιστρέφει αυτό το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου για να μετατρέψει τον πεζόδρομο της Αιόλου σε μια μικρογραφία της Νέας Ορλεάνης. Κλασικές γεύσεις του Αμερικάνικου Νότου (όπως η Gumpo Soup το Corn on the Cob και η Southern Potato Salad) παντρεύονται με burgers, super burrito και Texas BBQ πιάτα, ενώ ο κατάλογος των cocktails ανανεώνεται με homemade υλικά για να συνοδεύσει τη Southern εμπειρία. Αν είσαι κλασικός…Τεξανός, εκεί κοντά θα υπάρχει και ένα beer station για τα μάτια σου μόνο.
Πάρτι χωρίς μουσική δεν γίνεται, σωστά; Σωστά. Για αυτό παρέα θα μας κάνουν οι Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank (η μπάντα του John Higgins, ιδιοκτήτη του Mama Roux), που θα γεμίσουν την Αιόλου με τις Rythmes &Blues μουσικές τους. Να τα πούμε εκεί στις 21.00;
Αιόλου 48-50, 213 0048382
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.