Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.04.2024

Με μια πιο κοινωνική διάθεση και σήμερα, Ζυγέ μου, νιώθεις πως έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους και αυτό σε γεμίζει αρκετά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η καλή διάθεση συνεχίζεται και σήμερα, με την επικοινωνία να σου ανοίγεται ο δρόμος να προωθήσεις καλύτερα τη δημιουργικότητά σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά, αλλά και να φλερτάρεις εξίσου πολύ σήμερα. Το δεύτερο να σου πω την αλήθεια το θεωρώ πιο δυνατό σενάριο. Αυτό που μπορεί να σε κρατήσει απασχολημένο ή να σε προβληματίσει είναι ότι έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις και θέλεις να πάρεις τις αποστάσεις σου. Απλά δεν το έχεις επικοινωνήσει στα άτομα που τα αφορά αυτή σου η απόσταση και σήμερα μπορεί να νιώσεις κάπως περίεργα που θα τα δεις. Από το μεσημέρι και μετά, προσοχή στα οικονομικά σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, κάποιες οικογενειακές ή και οικιακές υποχρεώσεις θα γεμίσουν τη μέρα σου σήμερα. Και παρά το ότι το κλίμα γύρω σου μπορεί να είναι αρκετά βαρύ, εσύ έχεις μια περίεργη θετική διάθεση, αφήνοντας πολλά πράγματα στην άκρη. Επίσης, σήμερα θα παρατηρήσεις πως εκπέμπεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια στους άλλους και αυτό θα κάνει πολλούς να σου ανοιχτούν και να μοιραστούν μαζί σου προσωπικά τους. Από την άλλη, θέλεις να απομακρυνθείς από κάποια άτομα και παίζει να το κάνεις κάπως απότομα και χωρίς τις κατάλληλες εξηγήσεις. Κάτι που αν στο αναφέρουν το βλέμμα σου θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Δίδυμοι
Προσπαθώντας να βρεις κάποιες ισορροπίες, Δίδυμέ μου, σήμερα σου είναι κάπως πιο εύκολο να επενδύσεις χρόνο στους φίλους και την παρέα σου, προκειμένου να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε ψυχοπλακώνουν. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι αρκετά τη θετική σκέψη σήμερα, καθώς ίσως χρειαστεί να αποφασίσεις να αποτραβηχτείς από κάποια άτομα. Κάτι που το σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά σαν απόφαση σου είναι αρκετά δύσκολη. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι να το κάνεις επειδή ξέρεις το 100% των πραγμάτων και όχι από αντίδραση. Πέρα από αυτό, από το μεσημεράκι και μετά γίνεσαι πιο νευρικός, καθώς νιώθεις ότι πιέζεσαι από διάφορα.

Καρκίνος
Κάποια οικονομικά θεματάκια, Καρκίνε μου,  φαίνεται να διευθετούνται κάπως πολύ πιο εύκολα σήμερα. Κάποιες επαγγελματικές επαφές που έχεις μέσα στη μέρα φαίνεται να ανοίγουν το δρόμο για κάτι καλύτερο οικονομικά. Να σου θυμίσω όμως ότι καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι λόγω του ανάδρομου. Ωστόσο, η κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι φαίνεται να είναι αρκετά θετική σήμερα. Παρόλα αυτά, σήμερα παίρνεις κάποιες εντελώς παρορμητικές αποφάσεις ή είσαι πολύ κοντά στο να ξεκόψεις άτομα από τον κύκλο σου επειδή μπορεί να διαφωνήσουν με κάτι που εσύ θεωρείς πολύ βασικό. Επίσης, καλό είναι να προσέξεις τις οικονομικές συναναστροφές με γνωστούς σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, η μέρα σήμερα φαίνεται να έχει κάποιες καλές προοπτικές. Αρχικά, επικοινωνιακά είσαι πολύ δυνατός και αγαπητός, κάτι που θα τραβήξει περισσότερο κόσμο γύρω σου και θα ανανεώσει τον αέρα σου αλλά και την ψυχολογία σου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τάση σου σήμερα να ξεκόψεις με κάποια άτομα, απλά και μόνο επειδή υποπτεύεσαι διάφορα. Και φαίνεται να θέλεις να το κάνεις τόσο πεισματικά, αλλά και να γίνει πρώτα από τη δική σου πλευρά. Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό σου γίνονται διάφορα σενάρια σήμερα, καθώς προσπαθείς να βρεις λογικές εξηγήσεις. Για αυτό και τα νεύρα σου είναι κάπως τεντωμένα.

Παρθένος
Παρθένε μου, είναι μια μέρα που εσύ εστιάζεις σε πολλά σημαντικά κομμάτια και το πρώτο που ψάχνεις να βρεις σήμερα είναι το πιο θετικό κομμάτι. Μπορείς εύκολα να διαχειριστείς το άγχος σου και τις φοβίες που μπορεί να σκάσουν από το πουθενά με αυτό τον τρόπο και να παραμείνεις παραγωγικός, χωρίς εμπόδια. Σήμερα παίζει να είναι η μέρα που θα ξεκόψεις με τα άτομα που σε εκμεταλλεύονται και που σε βλέπουν ανταγωνιστικά κι εσύ τους είχες από κοντά για να μαθαίνεις τις κινήσεις τους. Από το μεσημέρι και μετά, σε πιάνει μια υπερένταση και μια άρνηση να συμβιβαστείς με οτιδήποτε ακούς. Καθαρά αντιδραστικός.

Ζυγός
Με μια πιο κοινωνική διάθεση και σήμερα, Ζυγέ μου, νιώθεις πως έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους και αυτό σε γεμίζει αρκετά. Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και ένα διάχυτο φλερτ στην ατμόσφαιρα σε βοηθά να ξεφύγεις από τα πολλά και διάφορα της καθημερινότητας. Τώρα, στη δουλειά σου έχεις πάρει αποφάσεις και αποστάσεις από συγκεκριμένα άτομα που φαίνεται να προσπαθούν να σε ρίξουν και το κάνεις ξεκάθαρο, αλλά με το δικό σου τρόπο. Από το μεσημέρι και μετά, σε πιάνει και μια υπερένταση, μια ανησυχία και μια αντιδραστικότητα, γιατί γίνεσαι κάπως καχύποπτος με διάφορα που παρατηρείς.

Σκορπιός
Κάποιες αλλαγές που παρατηρείς στον ορίζοντα των επαγγελματικών σου δεδομένων, Σκορπιέ, από τη μία φαίνεται να σε εξιτάρουν και από την άλλη να σου δημιουργούν ένα περίεργο άγχος. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να φέρει μια διαφορετική ροή στην καθημερινότητά σου, κι ας αρνείσαι να το δεις έτσι εσύ. Σήμερα λοιπόν, ίσως έχεις κάποια νέα που θα ξεκαθαρίσουν κάπως καλύτερα την ατμόσφαιρα για σένα. Μην κινηθείς βιαστικά και παρορμητικά να πάρεις αποστάσεις, γιατί θα λειτουργήσει εις βάρος σου. Άκου, συζήτησε και μετά πράττεις αναλόγως. Από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξει θα υπάρξει ένας εκνευρισμός με τους συναδέλφους.

Τοξότης
Τοξότη μου, κάπως προσπαθείς να αποκαταστήσεις μέσα στο κεφάλι σου το νόημα της ζωής αυτές τις μέρες, και προσπαθείς να το κάνεις μέσα από μια πιο θετική διάθεση. Η αλήθεια είναι πως έχεις κέφι να κάνεις διάφορα μέσα στη μέρα σου, προκειμένου να ξεφύγεις από τις σκοτούρες που έχεις και να νιώσεις και λίγο πιο δημιουργικός. Κάποιοι αποχωρισμοί που θα γίνουν σήμερα, δε θα σου είναι και τόσο ευχάριστοι, όσο αναγκαίοι. Ίσως αυτό σου στοιχίσει λίγο παραπάνω από ό,τι υπολόγιζες. Το σημαντικό είναι πως θα χρειαστεί να σφίξεις τα δόντια και να φανείς ψύχραιμος στη δουλειά, γιατί εκεί θα ξεσπάσεις, το βλέπω.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, έχεις μια αρκετά καλή διάθεση σήμερα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η ψυχολογία σου είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες και αυτό ίσως το εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις και κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου ή την οικογένειά σου. Ίσως υπάρξουν κάποιες οικονομικές ευκολίες μέσα στη μέρα. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η σκέψη σου πως ίσως έφτασε η ώρα να απομακρύνεις κάποια άτομα από κοντά σου ή να απομακρυνθείς εσύ από καταστάσεις που δε σε εξυπηρετούν πλέον. Τέλος, σήμερα είναι καλό να κινηθείς με προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, κάποια πράγματα φαίνεται να γίνονται πιο εύκολα για σένα σήμερα, καθώς με τη βοήθεια των ατόμων που έχεις κοντά σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε πολλά. Έχεις μια θετική διάθεση σήμερα και αυτό θέλεις να το μεταφέρεις σε όσο περισσότερους τομείς της ζωής σου γίνεται, προκειμένου να βγει πιο ήρεμα η μέρα. Ένα σημαντικό που έχεις κατά νου είναι πιθανότατα η περικοπή κάποιων αχρείαστων εξόδων, καθώς πρέπει να μαζευτείς κάπως και να τα βάλεις κι αυτά σε μια σειρά. Από το μεσημέρι και μετά, μια αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι και σε επηρεάζει κι εσένα σημαντικά.

Ιχθύες
Κάποια θέματα στη δουλειά σου, Ιχθύ, σε οδηγούν σήμερα στην απόφαση πως πρέπει είτε να πάρεις αποστάσεις από συγκεκριμένα άτομα είτε να θέσεις όρια που θα τα τηρήσεις. Και αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο σου είναι αυτό το δεύτερο. Από την άλλη, βλέπεις κάποια σημάδια που προμηνύουν μια οικονομική βελτίωση από τα επαγγελματικά σου σήμερα. Επίσης, αποφασίζεις μέσα στη μέρα να ασχοληθείς περισσότερο με το να φροντίσεις τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από όλα, έστω και λίγο. Από το μεσημέρι και μετά, σκάνε στο κεφάλι σου διάφορες σκέψεις που σε ταράζουν και μπορεί να εκνευρίσουν αρκετά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ