Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02.03.2024

Ζυγέ μου, το πράγμα σήμερα φαίνεται να χαλαρώνει κι εσύ θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα μέχρι το απογευματάκι

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 02.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Από εκεί που τα πράγματα τα βλέπεις κάπως πιο μαύρα και βαριά, Κριέ μου, η διάθεσή σου θα αλλάξει σημαντικά και εσύ θα νιώσεις πως ξαναβρίσκεις στον εαυτό σου. Τα νεύρα υποχωρούν από το πρωί ακόμα και εσύ εστιάζεις περισσότερο στο πώς θα κάνεις κάποιες νέες επαφές για συνεργασίες, που θα έχουν όμως βάση αλλά και τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Κάποια νέα δεδομένα ίσως ξεκαθαρίσουν περισσότερο το τοπίο σχετικά με πράγματα που έμαθες και να σε κάνουν να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις. Μπορεί, επίσης, να θελήσεις να οργανώσεις κάποιο ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις λίγο ακόμα το κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες σου και εσένα. Το ότι δεν υπάρχει κάτι που να σε ταράξει αρνητικά και να γίνεις πιο εκρηκτικός είναι ένα θετικό σημάδι της ημέρας. Επίσης, και να υπάρξει κάτι, από το πρωί είσαι σε φάση που θα το αντιμετωπίσεις πιο ψύχραιμα και θα το διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία και αποφασιστικότητα και θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με το πώς θα πας παρακάτω. Με μεγαλύτερη συγκέντρωση και με το πείσμα να σου δίνει μια δύναμη να συνεχίσεις. Τέλος, η επαφή με τους φίλους σου σήμερα θα σου δώσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση.

Δίδυμοι
Η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά καλή σήμερα, Δίδυμε. Δεν υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις, δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο άγχος που να σε κάνει να αποπροσανατολιστείς και η κυκλοθυμία από χτες φαίνεται να χάνεται από νωρίς. Αυτό που θα σε απασχολήσει είναι το να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα είτε είναι από την παρέα σου είτε είναι από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, με τα οποία έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα, μια απόσταση, που εσύ δε μπορείς να καταλάβεις. Είσαι και στη θέση να διαχειριστείς πιο ήρεμα κάποιες εντάσεις και να δουλέψεις με τους άλλους για να μειωθεί αυτή η απόσταση και να επανέλθει μια πιο ήρεμη κατάσταση.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι μια μέρα που θα συνδυάσεις τις ιδέες που έχεις και τον τρόπο που μπορείς να τις εφαρμόσεις στη δουλειά σου. Είναι μια μέρα που θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου αλλά και με το πώς να βελτιωθείς επαγγελματικά. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχει κάποια πίεση εξωτερικά, επομένως το άγχος είναι αρκετά χαμηλά και όποια ένταση υπάρξει θα μπορέσεις να τη διαχειριστείς πολύ πιο εύκολα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες. Ίσως αποφασίσεις να πας γυμναστήριο ή να ξεκινήσεις να προσέχεις λίγο περισσότερο τη διατροφή. Πάντως, σε πιάνει μια διάθεση για ριζικές αλλαγές σήμερα!

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα το πράγμα ηρεμεί! Πιθανότατα να έχεις ρυθμίσει τα περισσότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου, αλλά και να μην το έχεις κάνει, από το μεσημεράκι και μετά είσαι πιο χαλαρός και θέλεις απλά να τα κάνεις όλα στο δικό σου χώρο και χρόνο. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις περισσότερο τις ιδέες σου ή να βρεις χρόνο να δουλέψεις πάνω σε αυτές, με μεγαλύτερη χαρά και έμπνευση. Η βοήθεια των συνεργατών και του αμόρε θα είναι καταλυτική σε αυτό το κομμάτι, αφού θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις τα πλάνα σου και να τα επεκτείνεις περισσότερο από ό,τι υπολόγιζες!

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σου φαίνεται αρκετά πιο ήρεμη σήμερα. Το πρωί μόνο θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα κάποιες συζητήσεις που έγιναν χτες, αλλά θα περάσει σχετικά γρήγορα. Από εκεί και πέρα, θα δεις πως είσαι κι εσύ σε μια διάθεση που μπορείς να διαχειριστείς σχετικά πιο εύκολα την ένταση που νιώθεις και θα μπορέσεις έτσι να την εκτονώσεις εποικοδομητικά στη δουλειά σου. Ίσως σε πιάσει και μια πιο ρομαντική διάθεση μέσα στη μέρα και μπορεί να ρίξεις κάποια πρόταση στο τραπέζι για μια όμορφη έξοδο με το αμόρε σου ή να οργανώσετε μαζί κάποια μικρή εξόρμηση, για να αναθερμανθεί κάπως το μεταξύ σας.

Ζυγός
Ζυγέ μου, το πράγμα σήμερα φαίνεται να χαλαρώνει κι εσύ θα ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα μέχρι το απογευματάκι. Από εκεί και πέρα, αρχίζεις και σκέφτεσαι κάπως περισσότερο το τι θα σε χαλαρώσει και πώς θα αποσυμπιεστείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως κάποιες σκέψεις θα παραμείνουν και θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε, αλλά θα βρεις εύκολα λύσεις, χωρίς να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα. Στη δουλειά σου ίσως παρατηρήσεις ένα περίεργα ήρεμο κλίμα και αυτό να σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις, αλλά δεν είναι κάτι. Αυτό που πρέπει είναι να μην αναλάβεις πάλι ευθύνες άλλων για να βοηθήσεις!

Σκορπιός
Η μέρα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά πιο χαλαρή, Σκορπιέ. Το μόνο που θα σε ζορίσει λίγο το πρωί είναι η νευρικότητα που σε ακολουθεί από χτες ακόμα και το ότι δε θα μπορέσεις να συμβιβαστείς με κάποια πράγματα που σου πρότειναν κάποιοι συνεργάτες. Από εκεί και πέρα, η μέρα σου έχει μια παθιασμένη διάθεση να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και που μπορεί να καλύψουν περισσότερο τις ψυχολογικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να εστιάσεις σε αυτό που θέλεις και η φαντασία σου θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις ή να ξεκινήσεις να δουλεύεις πάνω σε αυτό.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, αφού παρατήρησες ό,τι σε ενδιέφερε, παραμένεις για λίγο ακόμα αδρανής και από το μεσημεράκι και μετά περνάς στη δράση. Ξεκινάς και εφαρμόζεις έμπρακτα τις αποφάσεις που πήρες και με χαλαρότητα αρχίζεις κάτι καινούργιο. Δεν υπάρχει πίεση από εξωτερικούς παράγοντες και η δύναμη που θα νιώσεις έρχεται κυρίως από την κυριαρχία που νιώθεις εγκεφαλικά. Σα να σκέφτεσαι με πιο ευθύ τρόπο και μπορείς να δεις πιο άνετα πίσω από τις λέξεις και τις πράξεις. Σα να βλέπεις πιο ξεκάθαρα το κίνητρο των άλλων. Ιδιαίτερη μέρα, αφού είσαι αποφασισμένος να δείξεις πως δεν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις τους άλλους να παίξουν μαζί σου!

Αιγόκερως
Μια μέρα αρκετά πιο ήρεμη η σημερινή, Αιγόκερέ μου. Δεν υπάρχουν εντάσεις, δεν υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και εσύ μειώνεις κάπως την ένταση με την οποία υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου. Από το μεσημεράκι και μετά, παίρνεις μια πιο ουδέτερη στάση και παρατηρείς τα πράγματα. Έχεις δρομολογήσει τα περισσότερα από αυτά κι εσύ απλά βλέπεις τις εξελίξεις τους. Από την άλλη, μπορεί να τα προσεγγίσεις με έναν πιο ήπιο τρόπο, προσπαθώντας έτσι να δεις εναλλακτικές που δεν είχαν περάσει από το μυαλό σου μέχρι τώρα. Είναι σα να λειτουργεί και λίγο παραπάνω η διαίσθηση και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα καλύτερα. Πέρα από τη λογική!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είσαι αρκετά πιο χαλαρός. Τα νεύρα υποχωρούν και οι εντάσεις στο σπίτι το ίδιο. Εσύ παραμένεις συγκεντρωμένος σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου και βελτιώνεις και την κοινωνική σου εικόνα. Από το μεσημεράκι και μετά, περνάς σε πιο χαλαρή φάση και κανονίζεις με παρέα να βρεθείτε και να χαλαρώσετε. Μπορεί να παίξουν σημαντικές συζητήσεις και να έρθουν στην επιφάνεια πιο βαθιά πράγματα. Πράγματα που θα βοηθήσουν στο να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους και να κατανοήσεις καλύτερα κάποιες από τις συμπεριφορές τους. Μπορεί να εξιδανικεύσεις και κάποια άτομα. Κυρίως αυτά που θα σε εμπνεύσουν παραπάνω.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, ο ορίζοντας φαίνεται πολύ πιο ήρεμος σήμερα κι εσύ χαλαρώνεις αρκετά. Από τη μία, τα νεύρα υποχωρούν και μπορείς να συγκεντρωθείς πιο εύκολα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου πορεία αλλά και με την κοινωνική σου εικόνα. Επίσης, έχεις τη διάθεση να εξετάσεις κάπως πιο εξονυχιστικά κάποια ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά δε νιώθεις και τόσο άνετα να μοιραστείς ακόμα με τρίτους. Το θετικό σήμερα είναι πως έχεις μια έντονη διαίσθηση και μπορείς εύκολα να κινηθείς ανάμεσα σε εμποδιάκια που θα στήσουν οι άλλοι για να σε παραπλανήσουν. Δεν ξέρουν όμως…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ