Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.02.2024

Ζυγέ μου, μια μέρα που χρειάζεται να ελέγξεις το κομμάτι των επαγγελματικών σου επαφών

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 23.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα θέλεις να βάλεις κάποια πλάνα σου σε εφαρμογή και σκοπεύεις να προσπεράσεις όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σου! Κι επειδή θέλεις να φτάσεις ψηλά, θα χρησιμοποιήσεις πολλές από τις γνωριμίες που έχεις για να τελειώσουν οι δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Το θέμα είναι πως δεν κάνεις συζητήσεις με υπομονή και δεν μπορείς να εξηγήσεις με ηρεμία αυτά που έχεις κατά νου σαν πλάνα! Κάποια ρίσκα που θέλεις να πάρεις θα σε αγχώσουν λίγο παραπάνω και θα σε ταράξουν. Ξαφνικές κινήσεις και οικονομικές αποφάσεις θα φέρουν μια ταραχή στη μέρα σου, να το ξέρεις!

Ταύρος
Από τη μία είναι η κατάσταση στο σπίτι σου που θέλεις να την αλλάξεις πάση θυσία, Ταύρε μου, και θέλεις να φέρεις κάποια νέα δεδομένα. Από την άλλη είναι το κλίμα στη δουλειά που σήμερα είναι κάπως περίεργο, και οτιδήποτε ακούσεις θα το εκλάβεις σα σπόντα για σένα. Εύκολα τα αίματα μπορεί να ανάψουν και να μπεις σε συζητήσεις που θα αφήσουν ίσως μια λανθασμένη εικόνα για το άτομό σου. Γίνεσαι απότομος και πετάς καρφιά που δε θα έπρεπε… Να ξέρεις πως σήμερα είναι πολύ εύκολο να εκθέσεις κόσμο, αλλά να εκτεθείς κι εσύ ο ίδιος! Σήμερα, αν κινηθείς προσεκτικά, θα εντοπίσεις εύκολα ποιον μπορείς να εμπιστεύεσαι από τη δουλειά σου και ποιον όχι!

Δίδυμοι
Είναι κάποια πράγματα που όσο και να προσπαθήσεις να τα βγάλεις από το μυαλό σου, Δίδυμε, δε τα καταφέρνεις. Και σήμερα ίσως το βρεις και σαν ευκαιρία να τα πεις και να τα βγάλεις από μέσα σου, χωρίς όμως να σε νοιάζει το πώς θα το πάρουν οι άλλοι! Εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε μια εσωτερική αναταραχή, σε σημείο που νιώθεις όλα να πέφτουν πάνω σου και να μην μπορείς να την παλέψεις και πολύ! Εντάξει, μέσα σε όλο αυτό υπάρχει και μια δόση υπερβολής, και θα το δείξεις μέσα από τον τρόπο που κινείσαι. Μπορεί να μην παραδεχτείς τίποτα, αλλά ο τρόπος σου θα πει πολλά! Το κακό είναι πως δε σκέφτεσαι πριν μιλήσεις ή πριν κάνεις κάτι σήμερα…

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, ίσως κάποια πράγματα να ειπωθούν ωμά, χωρίς προλόγους και με τρόπο που δεν χωρά επεξήγηση! Αυτά που σε ενοχλούν πρέπει να τα πεις, γιατί μπορεί οι άλλοι να τα κάνουν ασυνείδητα κι εσύ να στραβώνεις με το παραμικρό! Γενικά, σήμερα είσαι σε μια φάση που όλα ξυπνούν μέσα στο μυαλό σου και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για το τι σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και τι όχι. Κάποια από αυτά όμως, καλό είναι να το παραδεχτείς – τουλάχιστον στον εαυτό σου – πως δεν έχουν και τόσο βάση στην πραγματικότητα, αλλά είναι κάποιες υπερβολικές σκέψεις που απλά δε θέλεις να εξηγήσεις σε κανέναν! Καλό είναι σήμερα να κινηθείς πιο ευέλικτα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου!

Λέων
Λιοντάρι μου, μια μέρα που κάποια πράγματα πρέπει να τα πεις έξω από τα δόντια, ξεκινά! Δεν έχεις καμία διάθεση να χρυσώσεις το χάπι ή να χαϊδέψεις κανενός τα αυτιά, απλά και μόνο για να γίνεις αρεστός. Με το μυαλό σου να είναι στραμμένο στο κομμάτι των επαγγελματικών σου βημάτων παρακάτω, αλλά και της εικόνας που παρουσιάζεις ως επαγγελματίας. Νευρικές κινήσεις θα σε βγάλουν για λίγο από τη συγκέντρωσή σου, αλλά εντάξει. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τι από αυτά που έχεις σαν πλάνα μέσα στο κεφάλι σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και τι είναι όντως εκτός τόπου και χρόνου. Καλό το όραμα, αλλά άμα δεν μπορείς να το πραγματώσεις, θα μαραζώσεις μωρέ!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, δεν θέλεις να ακούσεις λέξη. Πιθανότατα έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου και πλέον είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση παρακάτω και να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα προς πάσα κατεύθυνση! Το γεγονός ότι κρατάς κρυφά τα χαρτιά σου, ενώ στέλνεις το μήνυμα, δείχνει το πόσο σημαντικές είναι ίσως οι αποφάσεις αυτές! Από εκεί και πέρα, επιμένεις σε αυτά που υποστηρίζεις σε συζητήσεις και σου γίνεται τύπου εμμονή το να αποδείξεις πως η δική σου άποψη είναι η σωστή! Σημαντικό σήμερα είναι να παρατηρήσεις ποιος σε έσπρωξε στο να συμμετάσχεις σε τέτοιες συζητήσεις! Μάλλον κάτι άλλο κρύβει από πίσω το άτομο αυτό, κι εσύ δεν το έχεις πάρει πρέφα… Μήπως έφτασε αυτή η στιγμή;

Ζυγός
Ζυγέ μου, μια μέρα που χρειάζεται να ελέγξεις το κομμάτι των επαγγελματικών σου επαφών. Η μέρα είναι αρκετά έντονη και από το πρωί ακόμα έχεις μια εσωτερική νευρικότητα και ένα άγχος ότι κάτι θα συμβεί. Ναι, καλό είναι να προετοιμάζεσαι, αλλά σήμερα σα να σου γίνεται εμμονή αυτό… Έχεις την εντύπωση πως κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή και δυσκολεύεσαι να ηρεμήσεις. Κάποιο παρελθοντικό φλερτ σήμερα θα ταράξει αρκετά την Παρασκευή σου. Μπορεί όλο αυτό να βγει και στο επαγγελματικό, και να έχει να κάνει με κάποιο παλιό συνάδελφο. Anyways, πριν πάρεις αποφάσεις για τη δουλειά, φρόντισε να έχεις ξεδιαλύνει κάποια πράγματα και μην καταπιείς αμάσητο ό,τι βλέπεις μπροστά σου. 

Σκορπιός
Σκορπιέ, από τη μία η καριέρα και από την άλλη το τι θα πει ο κόσμος που δεν ασχολείσαι με πιο προσωπικά ζητήματα σε φέρνουν σε έναν διχασμό. Είναι πολύ πιθανό να μην το ανεχτείς και πολύ και να βάλεις τους πάντες στη θέση τους, μέσα σου όμως θα υπάρξει αυτή η στενοχώρια και η σκέψη μήπως έχουν δίκιο. Σε θέματα που αφορούν το επαγγελματικό σου, καλό είναι να προσέξεις τη στάση των συνεργατών σου. Τυχόν αποστάσεις που θα παρατηρήσεις από το πουθενά, θα πρέπει να τις χειριστείς προσεκτικά, πέρα από το να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο. Τέλος, μην ασχοληθείς με ιδέες που σου φαίνονται υπερφίαλες. Επίσης, αν οι άλλοι θέλουν να πιστέψουν πως μπορούν να σε δουλέψουν, άστους!

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα είναι κάπως περίεργη η φάση. Από τη μία θέλεις να κάνεις απλή τη σκέψη σου και να βρεις τη λύση μέσα μια πιο απλοϊκή προσέγγιση, από την άλλη όμως δεν είσαι σε φάση να θυσιάσεις αυτά που πιστεύεις και πρεσβεύεις μέχρι σήμερα! Έχεις πολλά όμως στο κεφάλι σου και ο χρόνος να τα επεξεργαστείς μέσα στη μέρα είναι ελάχιστος. Από την άλλη, το ότι δεν μπορείς να δεις καθαρά κάποια πράγματα και η κρίση σου επηρεάζεται από σενάρια που κάνεις. Και αυτό σήμερα μπορεί να σε τρελάνει! Παρορμητικές απαντήσεις και αυτό που δε θέλεις να αφήσεις τίποτε να πέσει κάτω, σήμερα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να το καταλάβεις!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, έχεις πολλές δεύτερες σκέψεις και δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς άτομα που σου προτείνουν νέες δουλειές. Κάποια οικονομικά ζητήματα που τρέχουν θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσεις σήμερα, γιατί ίσως να μην παίρνει άλλη αναβολή. Επίσης, θα μπλεχτείς σε συζητήσεις που θα πυροδοτήσουν κάποιες από τις ανασφάλειές σου και θα δυσκολευτείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Είναι εύκολο να θυμηθείς και κάποια παλιότερα σκηνικά που θα κάνουν ακόμα πιο έντονο το όλο συναίσθημα της ημέρας. Έχεις μια νευρικότητα και μάλλον οφείλεται σε έναν εσωτερικό φόβο πως μπορεί να απορριφθούν κάποιες από τις ιδέες που βγάζεις προς τα έξω.

Υδροχόος
Υδροχόε έχεις πολλά να πεις. Κάποια πράγματα που παρατηρείς σε συνεργάτες σου σε ενοχλούν, σε σημείο όμως που δε μπορείς να κρατηθείς. Και όχι μόνο θα πεις αυτά που σε ενοχλούν τώρα, αλλά θα ξεθάψεις και πιο παλιά συμβάντα, απλά και μόνο για να υποστηρίξεις ακόμα περισσότερο το λόγο σου. Μια μέρα αρκετά έντονη, με νεύρα και πολλές σκέψεις που θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Στο κομμάτι της σχέσης σου, θα χρειαστεί να ακούσεις προσεκτικά αυτά που έχει να σου πει ο άλλος και να μην έχεις έτοιμο απλά ένα λογύδριο για να απαντήσεις και να αποστομώσεις – όπως νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις – τον άλλο. Δεν είσαι ο μόνος που έχει δίκιο, αν και ο τρόπος σου θα σε κάνει να το χάσεις.

Ιχθύες
Ιχθύ, κάποια ζητήματα καθημερινότητας σε ζορίζουν αρκετά και δε μπορείς να κρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα. Παίζει να σκάσουν μύτη μπροστά σου άτομα από το παρελθόν ή να επαναληφθούν καταστάσεις που θα σου ξυπνήσουν συναισθήματα που σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν! Από το πρωί έχεις μια ένταση και το μυαλό σου ψάχνει να βρει τρόπους διαφυγής από την καθημερινότητα! Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή σήμερα είναι να μη χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να απομονωθείς από τους άλλους, κλεισμένος στη ροζ σου φούσκα, χωρίς να σε απασχολεί κάτι. Ίσως κι εσύ να δυσκολεύεσαι να δεις τη διαφορά ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ