Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.02.2024

Μια μέρα που απλά θέλεις να γίνεις ένα με τις ομάδες που σε ενδιαφέρουν, Υδροχόε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κάποιες απόψεις που θα ακούσεις μέσα στη μέρα, Κριέ μου, θα είναι κόκκινο πανί για τα νεύρα σου. Μπορεί να ξεκινάς τη μέρα σου αποφασισμένος να μην ασχοληθείς με πράγματα που σε ξενίζουν, όμως θα το χάσεις εύκολα και δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς. Το κλίμα αλλάζει κάπως στο επαγγελματικό και η εικόνα σου δεν είναι και τόσο άρτια μέσα στη μέρα όσο πιστεύεις. Σκηνικά που θα σκάσουν μύτη θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα γίνεις αρκετά σκληρός με τον εαυτό σου σε κάποια πράγματα – χωρίς φυσικά να το δείξεις ή να το παραδεχτείς στους άλλους. Καλό είναι να μη χτυπήσεις πράγματα που έκανες για να βοηθήσεις τους άλλους. Επίσης, οι απερίσκεπτες κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις δε θα βελτιώσουν την εικόνα σου. Αντιθέτως, είναι πιο πιθανό να κάνουν ζημιά στο γόητρό σου.

Ταύρος
Από εκεί που πήγες να σηκώσεις κεφάλι χτες, Ταύρε μου, εκεί πάλι χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο για να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά. Παίρνεις πολλά από αυτά που ακούς πιο προσωπικά και θυμώνεις, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Στην αρχή της ημέρας, μέσα από κάποιες συζητήσεις θα βρεις άκρη. Από εκεί και πέρα, θα δεις πως δεν μπορείς να ενταχθείς εύκολα στις ομάδες που συνεργάζεσαι και ζορίζεσαι με τις παραπάνω ευθύνες που θα χρειαστεί να αναλάβεις. Ειδικά αν έχεις ένα νέο πρότζεκτ στα σκαριά, εκεί θα χρειαστεί να τρέξεις για να προλάβεις. Βασικό κομμάτι είναι το επικοινωνιακό, το οποίο δεν πάει πολύ καλά, σήμερα… Βιάζεσαι, γίνεσαι νευρικός, κι ενώ προσπαθείς να έχεις άμεσα αποτελέσματα, παίρνεις ρίσκα και φαίνεσαι κάπως ασύδοτος.

Δίδυμοι
Κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλεις, Δίδυμε. Οι σχέσεις σου με τους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε ο σύντροφός σου, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και πολλά πράγματα μπορεί να σκάσουν από το πουθενά. Ξεκινώντας, ένα οικονομικό ζήτημα θα χρειαστεί την προσοχή σου, αφού άλλα συνεννοείσαι και άλλα γίνονται. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο σου στο επαγγελματικό σου κομμάτι. Η στάση σου γίνεται κάπως πιο σκληρή. Πιθανότατα να δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου κατάσταση και για αυτό να απομακρύνεσαι συναισθηματικά. Όπως και να ‘χει, παρατήρησέ το και μάζεψέ το όσο μπορείς, γιατί θα βγάλει κάτι διαφορετικό προς τα έξω. Ξαφνικά ξεσπάσματα και απρόσμενες αντιδράσεις θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν χρειάζεται όμως να απαντάς σε όλα όσα ακούς.

Καρκίνος
Το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό σήμερα, Καρκίνε. Το ότι θα πρέπει να ανταπεξέλθεις ίσως σε πολλά ζητήματα ταυτόχρονα, θα αυξήσει το άγχος μέσα στη μέρα και θα γίνει ο λόγος να έρθεις σε αντιπαράθεση, ίσως και από το πουθενά, με συναδέλφους. Επίσης, θα κληθείς να επιβεβαιώσεις κάποια πράγματα που έχεις πει, γνώμες που έχεις εκφράσει ή να επαναλάβεις πράγματα που έχεις πει σε συζητήσεις και αφορούν τρίτους. Σα να χρειάζεται να αναλάβεις ευθύνες που σου αναλογούν. Από το μεσημέρι και μετά, το κλίμα στη δουλειά θα ενταθεί κι άλλο και θα προσπαθήσεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Με τον λάθος τρόπο όμως… Περνάς στην αντεπίθεση και απαντάς πολύ πιο δυναμικά σε αυτά που σου καταλογίζουν. Και κάπως έτσι, θα φτάσει η κατάσταση στα άκρα.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, προσπαθείς να δεις το θετικό στη μέρα σου. Κάτι δεν θα το βρεις, γιατί το κλίμα είναι πολύ έντονο σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά σου (αν έχεις), με τα πλάνα σου και με το αισθηματικό σου. Οικονομικά ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό σου θα χρειαστούν άμεσες λύσεις, για να μην εξελιχθούν άσχημα. Από εκεί και πέρα, κάποιες πιο βαθιές σκέψεις θα σε βάλουν σε μια πιο βαθιά περισυλλογή και θα δεις τα πράγματα από ένα πολύ διαφορετικό πρίσμα. Αυτό που φορτώνεσαι και ευθύνες που δε σου αναλογούν, θα κάνουν πιο βαριά τη μέρα. Καλό είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σου. Προσοχή σε μικροατυχήματα. Τέλος, τα ρίσκα σήμερα δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Πριν πράξεις, σκέψου δυο και τρεις φορές για να είσαι σίγουρος.

Παρθένος
Τα πράγματα με την οικογένεια γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα σήμερα, Παρθένε μου. Στο σπίτι επικρατεί ένα περίεργο κλίμα, σα να υπάρχει ένα κοινό μυστικό, μια κατάσταση που όλοι την ξέρουν αλλά κανείς δεν την φανερώνει. Κι επειδή αυτό δεν το μπορείς, από το πρωί σκαλίζεις τα πράγματα και ψάχνεις να βρεις την άκρη. Οι συζητήσεις δεν αποδίδουν και το ότι θα μπεις σε πιο δραστικές διαδικασίες θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, να το ξέρεις. Από το μεσημέρι και μετά ειδικά, η ένταση αυξάνεται σημαντικά. Πέρα από αυτό όμως θα χρειαστεί να στηρίξεις κάποιους συνεργάτες που δεν ήταν και τόσο καλοί απέναντί σου, αναλαμβάνοντας κάποιες ευθύνες που θα σε στριμώξουν κάπως ψυχολογικά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, αυτό που θέλεις να είσαι ευγενικός και τα γεγονότα δεν σε αφήνουν, να ξέρεις πως συνεχίζεται και σήμερα. Έντονο το κλίμα και το ότι θα χρειαστεί να κινηθείς πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά στις ευθύνες που θα σου ανατεθούν στη δουλειά, σε κάνει να δυσανασχετείς. Όμως, να ξέρεις πως πάνω σε αυτά θα πατήσεις για να εξελιχθείς. Παρακάτω, βλέπεις την επιρροή που έχουν οι ιδέες σου στο πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα και αυτό σου δίνει ένα κάποιο θάρρος. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι. Η ένταση είναι μεγάλη και το ότι θα ανάψουν τα αίματα σχετικά εύκολα, δε θα σε αφήσει στο απυρόβλητο. Προσοχή στο τι θα πεις, γιατί να ξέρεις πως δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Σκορπιός
Σκορπιέ, το οικονομικό είναι βασικό κομμάτι της μέρας και τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι τα καλύτερα από την αρχή ακόμα. Προσπαθείς να δρομολογήσεις κάποιες συζητήσεις σχετικά με χρήματα, απλά θα υπάρξουν εμπόδια που θα προκύψουν είτε την τελευταία στιγμή είτε θα καταλάβεις πως κάποιες λεπτομέρειες που θεώρησες ασήμαντες ίσως να μην ήταν και τόσο. Για αυτό και καταλαβαίνεις πως θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες παραπάνω ευθύνες, αλλά και να προσαρμόσεις τις ιδέες σου στα δεδομένα. Αν τουλάχιστον θέλεις να τις δεις να εξελίσσονται. Καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου και να μην βγεις πολύ δυναμικά στις συζητήσεις, και γενικότερα όμως στην επικοινωνία σου, γιατί μάλλον θα δώσεις διαφορετική εικόνα από αυτή που θέλεις να περάσεις και θα πάρει άλλη τροπή η κατάσταση.

Τοξότης
Τοξότη μου, η μέρα από το πρωί φαίνεται πως θα είναι περίεργη, παρά την πεποίθησή σου πως θα είναι καλύτερη από τη χτεσινή. Κάποιες τελευταίες κινήσεις που αφορούν το οικονομικό σου πηγαίνουν καλά στις συζητήσεις, επί του πρακτέου όμως υπάρχει ένα μικρό ζόρι. Δεν σου βγαίνουν όπως τα θέλεις. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία σου και το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι και να μην δεις πολύ κόσμο. Από το μεσημέρι και μετά όμως, κάτι αλλάζει στο κεφάλι σου και προσπαθείς να δεις τα πράγματα πιο λογικά και ψύχραιμα. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και απλά θα προσπαθήσεις να βρεις λύση. Καλό είναι να προσέξεις τα ρίσκα που σκέφτεσαι, γιατί οι αποφάσεις εν θερμώ δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα. Για αυτό, από το μεσημέρι και μετά να κινηθείς με μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα. 

Αιγόκερως
Πολλά θα σου φταίνε σήμερα, Αιγόκερέ μου, αλλά δεν μπορέσεις εύκολα να εστιάσεις ποια είναι η αιτία. Μπορεί στην αρχή της ημέρας να κάνεις συζητήσεις για να βοηθηθείς σε αυτό το κομμάτι, αλλά η ενόχληση από τις απαντήσεις που θα πάρεις θα σε κάνει να τις σταματήσεις σχεδόν απότομα. Έτσι, από το μεσημεράκι περνάς στο κλασικό σκληρό και απόμακρο στιλ επικοινωνίας σου. Σου είναι πιο εύκολο να επιρρίψεις ευθύνες στους άλλους σήμερα παρά να αναλάβεις το μερίδιο που σου αντιστοιχεί, και αυτό μπορεί να σε κάνει κάπως άδικο σήμερα. Οι βιαστικές κινήσεις για να βγεις από την ανία σου δεν είναι η λύση, όσο κι αν νιώθεις πως πρέπει να κάνεις κάτι για να ξεσπάσεις. Μη βιάζεσαι να δεις τα πράγματα να εξελίσσονται!

Υδροχόος
Μια μέρα που απλά θέλεις να γίνεις ένα με τις ομάδες που σε ενδιαφέρουν, Υδροχόε. Όμως, υπάρχουν έντονες αντιθέσεις σε απόψεις και θεωρίες που δεν θα σε αφήσουν να το ολοκληρώσεις. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θα πάρεις αποστάσεις εν θερμώ. Ίσως να μην είναι και τόσο κοινά στοιχεία αυτά που νόμιζες μέχρι πρότινος ότι μοιράζεσαι με τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων. Αλλά και στην παρέα σου υπάρχουν αντιπαραθέσεις που θα σε βγάλουν εύκολα από τα ρούχα σου. Οι αξίες που εσύ πρεσβεύεις φαίνεται να κάνουν πολύ πιο δύσκολο το ενδεχόμενο να συμβιβαστείς και να δώσεις χώρο σε κάποια άτομα να σου δώσουν κάποια εναλλακτική. Το απογευματάκι θα σε πιάσουν κάτι νεύρα, που δεν θα καταλάβεις πού οφείλονται, αλλά θα την πληρώσουν οι φίλοι σου. Κλασικά!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, αυτό που δεν μπορείς να διαχειριστείς το ότι θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε αυτά που θέλεις να καταφέρεις, σήμερα σου φέρνει μια σύγχυση, έναν εκνευρισμό. Από το πρωί ακόμα, θα δεις πως θα έρθουν ευθύνες που, ναι, σε αγχώνουν και σε πιέζουν ψυχολογικά, αλλά θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την εικόνα σου. Να εδραιώσεις τη θέση σου στην τωρινή σου εργασία – εφόσον θέλεις να παραμείνεις εκεί. Η μέρα δεν είναι εύκολη και οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις απαιτούν μια στιβαρή στάση από πλευράς σου. Για να ξεφύγεις από αυτά τα «πρέπει» της ημέρας, θα προσπαθήσεις να ενταχθείς σε ομάδες ή να διασκεδάσεις χωρίς όριο. Απλά να ξέρεις πως ό,τι αφήσεις στην άκρη ή δεν το ολοκληρώσεις, θα το βρεις μπροστά σου αύριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ