Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 30.01.2024

Λιοντάρι μου, σήμερα το επικοινωνιακό δείχνει να παίρνει τα πάνω του

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 30.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, μια μέρα που σε νοιάζει περισσότερο το κομμάτι των άλλων. Οι φίλοι σου αλλά και οι συνεργάτες και το αμόρε γίνονται πιο σημαντικοί. Η κοινωνική σου ζωή, είτε είσαι ζευγάρι είτε σόλο, σήμερα περνά στο προσκήνιο και την τονώνεις όσο μπορείς. Χτίζεις πιο γερές γέφυρες με τους συνεργάτες σου και προσπαθείς να δώσεις μια άλλη υπόσταση στη μεταξύ σας σχέση. Ίσως να θέλεις να κάνεις έναν τελευταίο έλεγχο και να τους δώσεις μια τελευταία ευκαιρία, πριν πεις το οριστικό τέλος. Αυτό που θα χρειαστεί μια μεγαλύτερη προσοχή σήμερα πάντως είναι η οικονομική διαχείριση και ο τρόπος που δουλεύεις.

Ταύρος
Ταύρε μου, εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς και απλά αυτό που θέλεις είναι να υπάρξει μια ηρεμία στο πρόγραμμα σήμερα. Το πρόβλημα θα ξεκινήσει τη στιγμή που θα εμπλακείς σε συζητήσεις απλά και μόνο για να ηρεμήσεις τα πνεύματα και θα βρεθείς μπλεγμένος από το πουθενά. Και αφού θα το καταλάβεις πως κι εσύ δε μπορείς να διαχειριστείς την ένταση, τι θες και μπλέκεσαι; Δεν είσαι σε καλύτερη φάση σήμερα σε αυτό το κομμάτι. Έχεις μια καλή ευκαιρία να προωθήσεις κάποιους στόχους σου και να βάλεις καλύτερα θεμέλια στη δουλειά σου. Επίσης, οτιδήποτε εστιάσεις στην παρέα και σε ενοχλήσει, συζήτησέ το ψύχραιμα και μην απομακρυνθείς χωρίς να πεις κάτι.

Δίδυμοι
Δίδυμε, έχεις μια πιο χαρούμενη διάθεση και η έμπνευσή σου παίρνει τα πάνω της. Υπάρχει μια καλύτερη κατανόηση όσον αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και στο βαθμό που θέλεις να εκφραστείς. Μπορεί να βλέπεις κάποια πράγματα μέσα από ένα πιο βαθύ πρίσμα και να προσπαθήσεις μέσα στη μέρα να κατανοήσεις κάποια πράγματα κάπως καλύτερα. Αυτό που θέλεις να είναι να δεις την ουσία, απλά δε σου βγαίνει με ευκολία. Και είναι και λίγο τα νεύρα σου που έχουν τεντώσει και σήμερα δε μπορείς να τα κοντρολάρεις εύκολα. Είσαι κυκλοθυμικός και βγαίνει αρκετά στην επικοινωνία σου.

Καρκίνος
Σήμερα, στο σπίτι υπάρχει ένα ανάμεικτο κλίμα, Καρκίνε. Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς, γιατί βλέπεις πως δεν υπάρχει διάθεση για ουσιαστική συζήτηση. Αντιθέτως, πιο εύκολα σου βγαίνει το να μιλήσεις με φίλους και να τα βγάλεις από μέσα σου. Έχεις ανάγκη να το κάνεις και να ηρεμήσεις κάπως ψυχολογικά, να ξεσπάσεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα θα υπάρξουν μικρές αναταράξεις και μια δυσκολία να έρθεις κοντά με τον άλλο. Ίσως χρειαστεί να δώσεις χώρο για να εκφραστεί ο άλλος κάπως πιο άνετα και να μην τον αποπάρεις με όλα όσα θέλεις εσύ να κάνει για να επιβεβαιώσεις τα δικά σου θέλω.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα το επικοινωνιακό δείχνει να παίρνει τα πάνω του. Ανοίγεσαι και μιλάς πιο ειλικρινά και πιο βαθιά για δικά σου θέματα, χωρίς ντράμα και υπερβολές – που είναι το αγαπημένο σου. Μικρές οικονομικές διαφωνίες στη δουλειά επάνω θα σε βγάλουν για λίγο από αυτό το ήρεμο κλίμα, και θα απομονωθείς μέσα στη μέρα για να μην αναλωθείς σε καυγάδες και εντάσεις. Καλό είναι να μην πάρεις αποστάσεις απλά και μόνο από πείσμα ή από δεύτερες σκέψεις. Έτσι δε θα βγάλεις προς τα έξω και την κυκλοθυμία που σε πιάνει. Βαθιές συζητήσεις θα παίξουν και με το αμόρε σήμερα και θα δώσουν μια νέα υπόσταση στη σχέση σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα θα έχεις μια καλή υποστήριξη από δικούς ανθρώπους και θα σου ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως στη δουλειά υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς σήμερα. Εσύ κοιτάς πώς να προσαρμοστείς και να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να ενοχλείς αλλά και χωρίς να σε ενοχλούν. Παρατηρείς κάποιες διαφωνίες στο πώς πρέπει να εφαρμοστούν οι ιδέες που ρίχνεις στο τραπέζι, και το ακόμα πιο σημαντικό για σένα είναι πως δυσκολεύεσαι να τις αλλάξεις. Και αυτό κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία σου να δουλέψεις πιο ανεξάρτητα και ατομικά σήμερα.

Ζυγός
Το πράγμα παίρνει μια περίεργη εξέλιξη σήμερα, Ζυγέ. Ενώ έχεις μια ωραία διάθεση αρχικά και μπορείς να εκφραστείς με μια σχετική ευκολία, καταλαβαίνεις πως υπάρχει μια δυσκολία στο οικογενειακό κομμάτι. Στο σπίτι υπάρχει ένα περίεργο κλίμα, σα να μην μπορείς να μιλήσεις αρκετά ελεύθερα ή να υπάρχει μια κριτική έντονη προς το πρόσωπό σου. Προσπαθείς όμως να μη σε ρίξει όλο αυτό και ασχολείσαι περισσότερο με ιδέες που έχεις. Γενικότερα, θα ψάξεις να βρεις νέες διεξόδους για να μην πέσεις ψυχολογικά, γιατί η αλήθεια είναι πως σήμερα και τα νεύρα σου δεν είναι και πολύ ήρεμα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, προσπαθείς να κρατήσεις μια ήρεμη στάση απέναντι στα πράγματα και να μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, να βρεις την ηρεμία σου. Δεν θα κρατήσει και πολύ, γιατί θα έχεις μια αίσθηση μέσα στη μέρα ότι όλα γίνονται για να φτάσεις στο όριό σου και να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Μια μέρα που έχει μια κυκλοθυμική διάθεση στις αλληλεπιδράσεις σου με άλλους, μια περίεργη επικοινωνία και μια αίσθηση περιορισμού στην αυτοέκφρασή σου. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ως παρατηρητής. Επειδή όμως τα μέτωπα φαίνονται αρκετά, δε θα κρατηθείς για πολύ.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, βγαίνει στην επιφάνεια μια κοινωνική σου πλευρά που έχεις καιρό να δείξεις. Υπάρχει μια διάθεση για επικοινωνία με τους άλλους αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Στο σπίτι δε μπορείς να καθίσεις, ψυχοπλακώνεσαι, και στη δουλειά επικρατεί μια περίεργη κατάσταση που δε μπορείς να ανεχτείς και πολύ σήμερα. Έχεις την ανάγκη να βγεις από το σπίτι ρε παιδί μου και να διασκεδάσεις, έστω και για λίγο. Αυτό που σε ζορίζει είναι ίσως το οικονομικό. Είναι δύσκολη η φάση σου σε αυτό. Και ενώ προσπαθείς να το εξηγήσεις, το γεγονός ότι δεν μπορούν να το καταλάβουν οι άλλοι σε ενοχλεί. Και το δείχνεις.

Αιγόκερως
Η εικόνα σου γίνεται πολύ σημαντική σήμερα, Αιγόκερέ μου, και δουλεύεις αρκετά πάνω σε αυτό για να το καταφέρεις σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Είναι ο τρόπος για να νιώσεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια και για να καθορίσεις την προσωπική σου αξία. Τόσο σήμερα όσο και γενικά. Χρειάζεσαι μια ψυχολογική ενίσχυση. Παρά το γεγονός ότι φαίνεσαι δυνατός, σήμερα θέλεις λίγη φροντίδα ρε παιδί μου. Να σου δείξει κάποιος ότι πράγματι ενδιαφέρεται για σένα σαν άνθρωπο. Ωστόσο, γίνεσαι απόμακρος κι απόλυτος στην επικοινωνία σου και δεν αφήνεις πολλά περιθώρια ορατά στο να σε πλησιάσουν οι άλλοι.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είσαι σε μια καλή φάση με σημαντικούς ανθρώπους γύρω σου. Καταλαβαίνεις πως υπάρχει μια κατανόηση προς το πρόσωπό σου και η διάθεσή σου φτιάχνει. Το χρειάζεσαι αυτό, γιατί έχεις κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και σε πιάνει μια υπερβολική ανάλυση των καταστάσεων. Ένα άγχος. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η συμπεριφορά σου και ο τρόπος που κινείσαι μέσα στο σπίτι. Όπως και ο τρόπος που αλληλοεπιδράς με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Κάποιες ανασφάλειές σου ενεργοποιούνται και βγάζεις μια περίεργη συμπεριφορά.

Ιχθύες
Μέρα κάπως έντονη συναισθηματικά η σημερινή, Ιχθύ. Περνάς σε μια φάση πιο βαθιά και διερευνητική, αλλά πέρα από αυτό η επιθυμία σου σήμερα είναι να εστιάσεις σε αυτά που έχουν μια βαθύτερη σημασία και ουσία. Για αυτό και παίρνεις αποστάσεις από φίλους και παρέες σήμερα, για να δεις κάπως πιο αποστασιοποιημένα κάποια πράγματα. Έχεις ανάγκη αυτό το ξεσκαρτάρισμα συναισθημάτων αλλά και ανούσιων καταστάσεων για να ξεφύγεις και από το τέλμα που νιώθεις ότι βρίσκεσαι. Να ξέρεις πως είναι πιθανό να παρεξηγηθεί αυτή σου η αποστασιοποίηση, αλλά δεν είσαι και πολύ πρόθυμος να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ