Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31.01.2024

Παρθένε μου, σήμερα σα να σου είναι πιο εύκολο να τσακωθείς

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, καλό είναι να κρατήσουν οι άλλοι αποστάσεις από εσένα. Και αυτό γιατί δεν θα κρατηθείς και πολύ. Βασικά, δεν είσαι σε θέση για διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Σου είναι πολύ εύκολο να περάσεις στην επίθεση. Έχεις νεύρα, καθώς κάποια προβλήματα προκύπτουν από τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων-συνεργατών και δεν υπάρχει η δυνατότητα να το διαχειριστείς ψύχραιμα. Ενώ θέλεις να κρατήσεις μια φιλική στάση, το επαγγελματικό μπαίνει στη μέση και κάνει μεγάλο μπάχαλο στις μεταξύ σας σχέσεις. Μέρα με ένταση, νεύρα και πολλές περίεργες συμπεριφορές από αλλά και προς τους άλλους.

Ταύρος
Μια έντονη μέρα ξεκινά στη δουλειά σου, Ταύρε. Η καθημερινότητά σου γίνεται αρκετά φορτωμένη και αυτό δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Σήμερα καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου και να ακούσεις το σώμα σου που χρειάζεται ξεκούραση. Στην επιφάνεια θα βγουν και κάποια συναισθήματα που καταπίεζες το τελευταίο διάστημα με έναν άμεσο και κάπως πιο «επιθετικό τρόπο» στην επιφάνεια. Κάποια επαγγελματικά πλάνα, ναι, προχωρούν και κερδίζεις εντυπώσεις ατόμων με δύναμη, πράγμα που σήμερα θα σου ανοίξει κάποιους δρόμους να εξελιχθείς.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα η μέρα έχει μια ανάμεικτη αύρα για εσένα. Ενώ αντιλαμβάνεσαι μια χαρά και μια πιο θετική διάθεση, καταλαβαίνεις πως αυτό δε θα διατηρηθεί. Θα συμβούν διάφορα μέσα στη μέρα που θα σου ανάψουν πολύ εύκολα τα λαμπάκια και θα πυροδοτηθούν εκ νέου δεύτερες σκέψεις αλλά και κάποιες φοβίες από τη συμπεριφορά ορισμένων ατόμων στον κύκλο σου. Θυμώνεις πολύ εύκολα σήμερα, καθώς επίσης απογοητεύεσαι και από κάποιες απόψεις που θα ακούσεις από άτομα που σεβόσουν ή είχες έστω σε κάποια εκτίμηση. Δεν είσαι σε φάση να ανεχτείς πολλά και οτιδήποτε θα σου χαλάσει τη διάθεση θα κοπεί μαχαίρι.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, η ψυχολογία σου γίνεται κάπως πιο έντονη αλλά και πιο εύθραυστη. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, ιδίως σε θέματα που θα προκύψουν με συναδέλφους. Αλλά και στη σχέση σου, το κλίμα φαίνεται να βαραίνει αρκετά. Υπάρχει ένταση και δεν δίνεις χώρο στον άλλο να εξηγήσει κάποια πράγματα καλύτερα. Επίσης, τονίζεις πως έχεις ανάγκη υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους, και κυρίως από την οικογένειά σου. Και αυτό φαίνεται να εισακούγεται και να βρίσκεις υποστήριξη πιθανότατα από τον πατέρα σου σήμερα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η έλλειψη αντικειμενικότητας που βγάζεις προς τα έξω με τη συμπεριφορά σου.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να μπεις σε συζητήσεις. Διάφορα επαγγελματικά ζητήματα που έχεις στο κεφάλι σου και σήμερα ειδικά φαίνεται να σε πιέζουν αρκετά. Κάποιες υποχρεώσεις που προσπαθείς μέσω τηλεφώνου να τακτοποιήσεις σε φέρνουν στο όριο και σε θυμώνουν πολύ εύκολα, γιατί δεν τις βλέπεις να προχωρούν. Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο και το γεγονός ότι υπάρχει ένα οικονομικό στη μέση κάνει όλο αυτό ακόμα πιο έντονο και βασικό ζήτημα για εσένα και τη δουλειά σου. Παρόλα αυτά, προωθείς κάποιες νέες συνεργασίες με έναν ενθουσιασμό μέσα στον όλο χαμό που επικρατεί γύρω σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα σα να σου είναι πιο εύκολο να τσακωθείς. Σα να είναι κάπως πιο έντονο το κομμάτι της περηφάνιας σου. Και επειδή σήμερα θέλεις να κλείσεις κάποιους οικονομικούς λογαριασμούς που εκκρεμούν, θα υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις. Μπορεί όμως να νιώσεις πως θίγεσαι και από κάποιες συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τις αξίες που πρεσβεύεις. Να σχολιάζονται από τρίτους με έναν τρόπο τύπου κοροϊδευτικό, στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα κάποιο χιούμορ. Αυτό όμως δεν περνάει σε σένα έτσι και δείχνεις το πόσο ετοιμοπόλεμος είσαι με το να βάλεις τον καθένα στη θέση του. Μια καλή συνεργασία φαίνεται να προκύπτει σήμερα από το πουθενά.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, το μόνο που θα σε στηρίξει ψυχολογικά είναι η επιθυμία σου να διασκεδάσεις ή να βρεις το θετικό σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Κατά τα άλλα, είναι μια μέρα που δείχνεις να είσαι έτοιμος για καβγά, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μια συναισθηματική πίεση; Μια ερωτική απογοήτευσή από μια κατάσταση που σου έβγαζε μεγάλη οικειότητα; Κάτι τέτοιο σε φέρνει σε ένταση σήμερα και σου φταίνε όλοι και όλα. Εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις στην οικογένεια που δε μπορείς να τις διαχειριστείς εύκολα. Και δεν είσαι και σε φάση υποχώρησης σήμερα, μπας και χαμηλώσουν οι τόνοι.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα υπάρχει μια εσωτερικευμένη ένταση. Κοιτάς τους περισσότερους με μισό μάτι και αυτά που ακούς σε θυμώνουν. Το ότι δεν το εκφράζεις όμως και δεν λύνεις τα θέματα που δημιουργούνται, κάνει ακόμα πιο έντονο το όλο κλίμα. Δεν έχεις την υπομονή όμως να τα διαχειριστείς ψύχραιμα και η πιθανότητα να εκραγείς στο εντελώς ξαφνικό είναι πολύ μεγάλη. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως την συναισθηματική-ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό σε κάνει πιο «επικίνδυνο» στο να πεις τα πράγματα ωμά και με την ένταση που θα βάλει τον καθένα στη θέση του. Εγώ θα πω: αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, μην το αναφέρεις. Λάδι στη φωτιά θα είναι.

Τοξότης
Τοξότη, η μέρα είναι αρκετά περίεργη. Υπάρχει μια κινητικότητα στον κύκλο σου αρκετά περίεργη και δημιουργείται ένα τεταμένο κλίμα. Το φλερτ δεν πηγαίνει και τόσο σήμερα καλά. Πιθανότατα να έχει παρατραβήξει και το ότι δεν βλέπεις κάποια εξέλιξη σε ενοχλεί αρκετά. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα σου δημιουργούν μια ανασφάλεια και κινητοποιείσαι κάπως βιαστικά σήμερα. Παίρνεις απερίσκεπτα ρίσκα για να σώσεις την κατάσταση. Το καλό είναι πως σήμερα κάνεις νέες γνωριμίες και ανταλλάσσεις ενδιαφέρουσες απόψεις που δίνουν κάποιο θετικό vibe στη μέρα σου.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, μέρα που τα πράγματα ίσως να μην παίρνουν την τροπή που θέλεις. Έχεις πολλά νεύρα και δε μπορείς να διαχειριστείς τις ξαφνικές αλλαγές που συμβαίνουν στο πρόγραμμά σου και στις δουλειές που κάνεις. Ένα αίσθημα δυσφορίας επικρατεί. Το οικονομικό ίσως γίνει προτεραιότητά σου και θα προσπαθήσεις να τελειώσεις με κάποιες πληρωμές που περιμένεις, οι οποίες πιθανότατα να ολοκληρωθούν σήμερα. Εύνοια σε θέματα που αφορούν οικονομικά πλάνα σήμερα. Νέα πρόταση για δουλειά ή μια εξέλιξη σε ένα πρότζεκτ που θα ενισχύσει την κοινωνική σου εικόνα ακόμα περισσότερο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι μια μέρα που απλά οι συζητήσεις που θα συμμετάσχεις θα είναι σα κόκκινο πανί για τα νεύρα σου. Τα ζητήματα που θίγονται νιώθεις πως σε αφορούν άμεσα και οι αντιδράσεις σου είναι σχεδόν ακαριαίες. Έχεις ένα αίσθημα απογοήτευσης. Παρόλα αυτά, δε σκοπεύεις να πας κόντρα στη φύση σου και εμπλέκεσαι ενεργά στις συζητήσεις αυτές, ακόμα και αν δεν ζητείται η γνώμη σου. Απλά θέλεις να εξωτερικεύσεις τα εσωτερικευμένα νεύρα σου, που νομίζεις πως καταπίεσες αρκετά το τελευταίο διάστημα και απλά πρέπει να ξεσπάσεις για να ηρεμήσεις. Ψυχραιμία θα πω, αν και θα πάει στο βρόντο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα έχει ένα περίεργο κλίμα σήμερα. Η ένταση που βλέπεις κάποια πράγματα παραμένει, απλά φουντώνεις πιο εύκολα, σε πιάνουν τα νεύρα σου και αντιδράς πιο σπασμωδικά. Δεν ξέρω αν ξεσπάς στα κλάματα ή απλά βάζεις τις φωνές. Όμως δεν είσαι σε ήρεμη φάση και οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη σήμερα. Κάποια οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμα στον ορίζοντά σου σε πιέζουν κάπως ψυχολογικά και εντείνουν το άγχος σου ακόμα περισσότερο μέσα στη μέρα. Ερωτικά, ένα φλερτ από την παρέα σου γίνεται πιο έντονο σήμερα, αλλά εσύ δεν είσαι και τόσο σε φάση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ