Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.01.2024

Κριέ, σήμερα αυτό που θέλεις είναι απλά να μη χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου

4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα αυτό που θέλεις είναι απλά να μη χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Έχεις μια ελευθερία κινήσεων και μπορείς να διαχειριστείς ποσά που σου αναλογούν ή χρήματα που έχεις συγκεντρώσει από δουλειές όπως θέλεις εσύ. Και το τελευταίο που θέλεις σήμερα είναι να ακούσεις κάποια κριτική. Μια καλή ευκαιρία είναι επενδύσεις αυτά τα χρήματα σε επαγγελματικά βήματα που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να τα προωθήσεις ή να εξελίξεις τη δουλειά σου. Είναι μια σκέψη αυτή που περνά από το μυαλό σου σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι νευρικός. Παραμένεις πιο επικοινωνιακός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες αλλά και συζητήσεις, και αυτό μπορεί να ενισχύει σημαντικά την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, αλλά και την φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα. Σήμερα δεν είσαι σε θέση να δεχτείς αντιρρήσεις, για αυτό και σου είναι εύκολο να απομονωθείς και να δουλέψεις μόνος σου πάνω σε αυτά που θέλεις να εξελιχθείς. Όπως επίσης, δε θα κρατηθείς και πεις ανοιχτά αυτά που σε ενοχλούν. Μια ελευθερία και μια ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να την εξασφαλίσεις θα φέρει συμπεριφορές που θα σοκάρουν τους γύρω σου σήμερα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είσαι εκτός… Δεν θέλεις επαφές; Δεν θέλεις να συναναστραφείς με συγκεκριμένα άτομα που έχουν μια πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά, η οποία σε ταράζει ή σε απογοητεύει; Έχεις μια διάθεση που θέλεις να παρατηρήσεις κάποια πράγματα από μια απόσταση, αλλά και με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτό που το κάνεις μέχρι τώρα. Έχεις όμως και τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ψυχολογίας, για να βρεις έστω και για λίγο την εσωτερική σου ηρεμία. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν και θα χρειαστεί να διαθέσεις λίγο από το χρόνο σου για να τα βάλεις σε σειρά.

Καρκίνος
Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς πιο ανοιχτά σήμερα, Καρκίνε. Βλέπεις πως οι προβληματισμοί σου πάνω σε κάποια πράγματα έχουν ένα κοινό ατόμων που προσπαθούν να παρακολουθήσουν το συλλογισμό σου. Έχεις μια επαναστατική διάθεση και ο δυναμισμός σου σου δίνει μια μεγαλύτερη δυναμική σήμερα. Ίσως μπεις στη διαδικασία να ξεσηκώσεις συναδέλφους και συνεργάτες να σταθούν στο πλάι σου και να σε στηρίξουν για να διεκδικήσετε παρέα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Παράλληλα, φροντίζεις να κρατάς και αποστάσεις σήμερα, για να νιώσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αλλού εντελώς είσαι σήμερα. Και από το εντελώς πουθενά!

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, είσαι σε μια έντονη διάθεση να δείξεις πως μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά σου. Μια ένταση, μια βιασύνη αλλά και ένας δυναμισμός και πιθανότατα μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα, σου δίνουν ένα έναυσμα να αλλάξεις πορεία ή να σου περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό. Τα ιδανικά σου ανεβαίνουν και θέλεις να φτάσεις αρκετά πιο πέρα από εκεί που υπολόγιζες. Ίσως να είναι μια παρόρμηση της ημέρας, αλλά θα σε κρατήσει αρκετά απασχολημένο. Επίσης, δρομολογείς επόμενα βήματα, για μελλοντικά πρότζεκτ.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα κάπως σε πιάνει και θέλεις να αλλάξεις την φιλοσοφία σου. Έχεις ανάγκη μια μεγάλη αλλαγή που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά μεν, μέσα από μια πιο πρακτική ματιά όμως. Ξαφνικές επαφές με το εξωτερικό θα φέρουν έναν νέο αέρα. Ή πάλι, θες να κάνεις ένα ταξίδι και σκαλίζεις λίγο πιο διεξοδικά τα αεροπορικά εισιτήρια. Μια μέρα που έχεις τη διάθεση να κάνεις πολλά και να βγεις πιο δυναμικά προς τα έξω. Θα έχεις νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη και τον τρόπο για να αναπτύξεις αυτή την αλλαγή που θέλεις να εφαρμόσεις σήμερα. Απλά, η απότομη συμπεριφορά σήμερα είναι ίσως ένα σημαντικό μείον.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα σε πιάνει μια διάθεση πιο βαθιά και διερευνητική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μοιράζεσαι αυτά που σε απασχολούν ή που περνούν από το μυαλό σου μέσα στη μέρα. Ναι, είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις πιο εύκολα λύσεις σε κάποια ζητήματα και να δουλέψεις ή να τακτοποιήσεις καλύτερα το σπίτι σου. Μέρα που τακτοποιείς ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, αλλά και που ψυχολογικά είσαι στο τσακ να πάρεις αποφάσεις αρκετά σημαντικές για εσένα. Το μόνο που ίσως κλωτσάει σήμερα, είναι το γεγονός ότι έχεις μια διάθεση να διατηρήσεις, αλλά και να δείξεις την αυτονομία σου. Έχεις ένα φλερτ στα σκαριά, που σήμερα αν δεν προσέξεις, κάπως θα χαθεί η μπάλα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, σα να ξεδιαλύνεις λίγο τις συνεργασίες σου. Κάποιες επαφές με συνεργάτες δεν αποδίδουν πλέον και γίνεσαι σίγουρος για τις σκέψεις που έχεις το τελευταίο διάστημα πως πρέπει να δουλέψεις ατομικά. Επίσης, σήμερα, είσαι κάπως πιο κυκλοθυμικός και νευρικός και αυτό ξεσπά στο κομμάτι της σχέσης σου. Κάτι σε ενοχλεί, κι ενώ έχεις τη διάθεση να το πεις και μάλιστα κατάμουτρα στον άλλο, επιλέγεις να κρατήσεις αποστάσεις και να δείξεις με έναν passive aggressive τρόπο την ενόχλησή σου. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς αυτή τη συναισθηματική ένταση που σε πιάνει σήμερα και βγάζεις μια νευρικότητα, έναν εκνευρισμό.

Τοξότης
Τοξότη, μια ευκαιρία για να δουλέψεις ατομικά σου παρουσιάζεται σήμερα και δε σκοπεύεις να την αφήσεις να πάει χαμένη. Η αλήθεια είναι πως ενώ αγαπάς τις συναναστροφές με τους άλλους, στα επαγγελματικά σου ίσως νιώθεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις μόνος σου και να κάνεις τα πάντα σχεδόν με τον δικό σου τρόπο. Έτσι, σήμερα κινείσαι σε αυτό το μήκος κύματος. Έχεις την επιθυμία και μια έντονη παρόρμηση να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου, ώστε να την κάνεις πιο ενδιαφέρουσα ή απλά για να νιώσεις πως απομακρύνεσαι από θέματα που σε κάνουν να βουλιάζεις στη ρουτίνα. Προσοχή σε μικροατυχήματα, αλλά και στην υγεία γενικότερα λίγο περισσότερο.

Αιγόκερως
Αιγόκερε μου, σήμερα κινείσαι σε πιο εναλλακτικά νερά. Ναι, η πεπατημένη είναι μια μέθοδος που αποδίδει για εσένα, εφόσον σχεδόν πάντα κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και απομακρύνεις κάπως άτυπα τον ανταγωνισμό με αυτό τον τρόπο, αλλά σήμερα προσπαθείς να εδραιώσεις κάπως την αυτονομία σου στο επαγγελματικό κυρίως κομμάτι. Ίσως πάρεις αποφάσεις για να δουλέψεις μόνος σου, ιδίως πάνω σε νέες ιδέες που έχεις κατά νου, ώστε να δώσεις και τον καλύτερό σου εαυτό. Παράλληλα, διεκδικείς δυναμικά αυτά που θεωρείς πως δικαιωματικά σου ανήκουν και εργάζεσαι περισσότερο σήμερα για να προλάβεις τους χρόνους σου, αλλά και να κερδίσεις λίγο παραπάνω έδαφος χρονικά.

Υδροχόος
Μια μέρα που κάνεις αλλαγές, Υδροχόε. Αλλάζεις το σπίτι σου, θέλεις να αλλάξεις τη σχέση σου με την οικογένεια και φέρνεις αναταράξεις σε ένα πιθανότατα ήπιο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες. Απλά τι συμβαίνει: εσύ θέλεις να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου και την δυνατότητα να εκφράζεσαι με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις ιδιαίτερα αυτό το δικαίωμα στους άλλους. Από την άλλη βέβαια, θα δεις μια διαφορετική προσέγγιση στην ψυχολογική σου κατάσταση και θα σε πιάσει να δουλέψεις κάπως πιο εναλλακτικά πάνω σε αυτά τα ζητήματα. Το σημαντικό είναι πως παραμένεις δραστήριος, απλά βγάζεις μια πιο σοκαριστική συμπεριφορά προς τα έξω.

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα είσαι σε φάση που αναπτύσσεις μια πιο ελεύθερη και το προσπαθείς για να κάνεις ανεξάρτητη την σκέψη σου. Ο τρόπος που αναλύεις τα πράγματα σήμερα είναι αρκετά σοκαριστικά ακόμα και για εσένα τον ίδιο, αφού βρίσκεις νέες προοπτικές στα πράγματα που παρατηρείς. Ίσως να γίνεις κάπως πιο ευρηματικός στον τρόπο που θα κάνεις γνωριμίες, καθώς εκεί, σε αυτό το κομμάτι είσαι αρκετά ενεργός σήμερα. Μπορεί να προκύψει ένα φλερτ σήμερα ή μια ευκαιρία για επαγγελματικά βήματα, την οποία και δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Πρόσεξε μην παρεξηγήσουν οι άλλοι τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα, καθώς βγάζεις μια νευρικότητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ