Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 18 - 24 Δεκεμβρίου 2023

Επικοινωνιακό και με νέα πλάνα σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, Αιγόκερέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18 - 25 Δεκεμβρίου 2023

Κριός
Με ψυχολογία αρκετά καλή ξεκινά και για σένα η εβδομάδα, Κριέ! Αναλύεις κάποια θέματα καλύτερα και αντιλαμβάνεσαι τη συναισθηματική επιρροή που έχουν επάνω σου, με αποτέλεσμα να ξεδιαλύνει κάπως η εικόνα, τουλάχιστον ως προς αυτά που θέλεις εσύ! Έτσι, μπαίνεις σταδιακά στην ενεργό δράση, αφού έχεις οργανωθεί και προετοιμαστεί καταλλήλως. Ο τομέας που δεν θα πάει όπως έχεις κατά νου, είναι των επαγγελματικών. Άλλα πλάνα έχεις εσύ, άλλα θα σου φέρει ο ανάδρομος… Κινήσεις για ταξίδια στο εξωτερικό θα πρέπει να οργανωθούν πολύ προσεκτικά, για να αποφύγεις ευτράπελα. Προσοχή σε μικροατυχήματα. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες, αφού κι εσύ είσαι τη μία κρύο και την άλλη ζέστη. Δεν ξέρεις τι θέλεις, αλλά δεν κάνεις και κάτι ώστε να το ξεκαθαρίσεις. Αυτό το μυστήριο δεν θα σε βοηθήσει και πολύ, να ξέρεις. Επίσης, και η στάση των άλλων στη συμπεριφορά σου αυτή, θα φέρει στην επιφάνεια μια ανασφάλεια που είχες καιρό να νιώσεις. Στον οικονομικό τομέα, μέτρο και προσοχή γιατί πολλά ξαφνικά φαίνονται να προκύπτουν στο τέλος της εβδομάδας.

Ταύρος
Οι φίλοι σου, Ταύρε, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να δεις τα σοβαρά προβλήματά σου με μια πιο θετική κι αισιόδοξη ματιά! Άλλωστε, θα αντιληφθείς πως δεν μπορούν να περάσουν όλα από τα χέρια σου για να σωθεί μια κατάσταση, επομένως θα το δεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα προβληματάκια που έχεις εντοπίσει εδώ και καιρό στην παρέα ίσως γίνουν πιο έντονα κάτι που θα σε προβληματίσει για το αν πρέπει να συνεχίσεις κι εσύ από πλευράς σου να συναναστρέφεσαι με κάποια άτομα. Ξέρεις, αυτές είναι σκέψεις της στιγμής… Έτσι, με μια περίεργη ψυχολογία, θα περάσουν πολλά από το μικροσκόπιό σου που θα σε βάλουν σε διάφορες σκέψεις οι οποίες θα σε επηρεάσουν και συναισθηματικά. Συζητήσεις με τη σχέση σου θα σε φέρουν αντιμέτωπο με ευθύνες που σου αναλογούν, κι εκεί δεν θα σε πάρει να το παίξεις σκληρός, ούτε passive aggressive… Παρά το γεγονός ότι με τις συζητήσεις μπορεί να τα κάνεις χειρότερα, ένα σημάδι κατανόησης θα σώσει την κατάσταση και θα βοηθήσει! Εσύ πάλι που είσαι ελεύθερος, κάτι παίζει στο οπτικό σου πεδίο που είτε δεν το έχεις πάρει χαμπάρι είτε κάνεις τον παλαβό γιατί ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θέλεις να κάνεις…

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με φουλ τα γκάζια στη δουλειά, Δίδυμέ μου, καθώς έχεις να κατακτήσεις στόχους! Κι ενώ δεν σου είναι ξεκάθαρο το πώς θέλεις να συνεχίσει σε αυτό το κομμάτι, το κλίμα που επικρατεί –στην αρχή της εβδομάδας τουλάχιστον– στη δουλειά, σε παρακινεί να συνεχίσεις να δουλεύεις χωρίς να γκρινιάζεις ιδιαίτερα… Η καλύτερη οργάνωσή σου πάντως, αποδίδει στον εργασιακό τομέα και αυτό μετρά για τους ανωτέρους σου, κάτι που θα φανεί! Πέρα από τη δουλειά όμως, και στο κομμάτι της παρέας θα χρειαστεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, λειτουργώντας παράλληλα και ως  πυροσβεστήρας. Μπορεί να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα, αν και στην περίπτωση που γνωρίζεις ότι έχεις δίκιο, θα το κάνεις με το ζόρι… Θα περάσεις διλημματάκια για το αν θα πρέπει να απαντήσεις ή όχι –θα απαντήσεις, το πιθανότερο– αλλά το χιούμορ θα σώσει κάπως την κατάσταση και δεν θα τραβήξει πολύ. Όμως, όλα αυτά θα σε απασχολήσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά, και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που στη συνέχεια θα αναιρέσεις. Μπορεί να θέλεις να δείξεις, με τη στάση σου αυτή, απλώς και μόνο την πυγμή σου και την αποφασιστικότητά σου. Στα άκρα μην το τραβήξεις μέρες που είναι και κάνε ό,τι θες!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, με πλάνα που μπορεί να βλέπουν κατά εξωτερικό μεριά ξεκινά η εβδομάδα σου και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενο! Μπορεί πάλι να έχει να κάνει με μια απόδραση εντός συνόρων, σε καινούργιο προορισμό για σένα, αλλά με την ίδια όμορφη διάθεση. Παίζει να είναι ταξιδάκι με άτομα από τη δουλειά; Μπορεί! Παίζει να είναι για τη δουλειά σου; Κι αυτό μπορεί! Όπως και να ’χει, θα κάνεις κάποια βήματα για να εδραιώσεις και την παρουσία σου, αλλά και να ακουστεί το όνομά σου στον επαγγελματικό σου χώρο γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις ανταγωνισμού προς το πρόσωπό σου… Βέβαια, δεν μασάς και η απάντησή σου θα είναι άμεση. Όντας εξαρχής οργανωμένος και χωρίς να μασήσεις τα λόγια σου, θα βάλεις τον οποιοδήποτε στη θέση του. Βέβαια, αυτό θα γίνει παρορμητικά και απερίσκεπτα, γεγονός που θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις συνέπειες που πάντα ακολουθούν. Το σημαντικό είναι πως οι φίλοι σου θα σε υποστηρίξουν στους άλλους, αλλά θα σου πουν και τα δικά σου λάθη για να βελτιωθείς. Αντί να στραβώσεις, άκου και κράτα σημειώσεις, γιατί οι δικοί μας πάντα θέλουν το καλό μας. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να κλειστείς στο καβούκι σου, αποκρούοντας αυτά που σου λένε! 

Λέων
Έντονα φαίνεται να ξεκινά η εβδομάδα, Λέοντα, με να θέλεις να εξετάσεις κάποια θέματα σε βάθος ώστε να βρεις αιτίες για συμπεριφορές αλλά και για τους λόγους που εξελίχθηκαν τα πράγματα κάπως περίεργα. Το καλό είναι πως η αναζήτησή σου αυτή ξεκινά με θετική διάθεση, αποβλέποντας στο να εξελιχθείς μέσα από αυτή τη διαδικασία! Μπορεί με το που δεις πως έχεις σημαντικό μερίδιο ευθύνης για θέματα που σε απασχολούν να τα αφήσεις στην άκρη και να μην ασχοληθείς άλλο, αλλά να ενδιαφερθείς για θέματα πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά, που μπορεί να έχουν να κάνουν με ταξίδια και αποδράσεις. Άλλωστε, κι αυτό το έχεις ανάγκη αυτές τις μέρες. Απλώς φρίντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στο σπίτι, γιατί γυρνώντας θα τα βρεις μπροστά σου. Μπορεί πάλι να προκύψει ένα ταξίδι που να σε βοηθήσει επαγγελματικά όσο είναι εν εξελίξει ή να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα ενισχύσει την επαγγελματική σου φήμη. Γνωριμίες παίζουν, νέες επαφές παίζουν και ο κύκλος σου φαίνεται να μεγαλώνει! Κι ενώ βγάζεις μια διάθεση φλερτ προς τα έξω, δεν το νιώθεις και τόσο, αν και το απολαμβάνεις να σε φλερτάρουν.

Παρθένος
Το κλίμα με τους συναδέλφους, αλλά και με τη σχέση σου, Παρθένε μου, φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερο και νιώθεις πως φεύγει ένα βάρος από πάνω σου! Μέσα από συζητήσεις αλλά και από τη δική σου καλή διάθεση να διορθώσεις όσο γίνεται κάποια πράγματα, θα δεις την κατάσταση να ρολάρει με μεγαλύτερη ευκολία και να βρίσκεις την άκρη χωρίς εντάσεις και υπερβολικό άγχος. Θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που θα σε αγχώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πως δεν έχεις αναλύσει σωστά τα δεδομένα σου, με αποτέλεσμα να μπεις σε διαδικασία «ερευνών» και υπεραναλύσεων, προκειμένου να βρεις το υποτιθέμενο λάθος! Πάντως η καχυποψία θα θολώσει την κρίση σου και θα σε οδηγήσει σε υπερβολές που ξέρεις κατά βάθος ότι πρέπει να αποφύγεις. Αρκεί να πάρεις μιαν ανάσα και να το πάρεις από την αρχή μεν, με ψυχραιμία δε! Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επαφή με άτομα από το εξωτερικό θα σου αλλάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να ξεχαστείς για λίγο από αυτή την τρικυμία εν κρανίω που θα προκύψει αυτές τις μέρες. Μπορεί να είναι και «το τυχερό σου» εκεί… κι ας μην πάει το μυαλό σου τώρα! 

Ζυγός
Με τη δουλειά να παίρνει μια θετική πορεία, Ζυγέ, σε βρίσκει η νέα εβδομάδα, καθώς είσαι σε φάση που όλα τα αντιμετωπίζεις με ευκολία και καλή διάθεση! Σκοπεύεις να βάλεις το πρόγραμμά σου σε διαφορετική ροή, κάνοντάς το πιο ευχάριστο αλλά και πρακτικό. Έχοντας, λοιπόν, στόχο να κρατήσεις τη θετική σου διάθεση για τις μέρες των εορτών, θα βάλεις μπρος και το κομμάτι «συνεργάτες». Εκεί θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, γιατί έχεις μεν στο μυαλό σου να μην κάνεις παραχωρήσεις, αλλά επιθυμείς ταυτόχρονα να γίνεις αποδεκτός από τους άλλους. Άλλο που τελικά θα κάνεις λίγο πίσω, γιατί έτσι είσαι σαν χαρακτήρας. Προσπάθησε να λύσεις παρεξηγήσεις τη στιγμή που δημιουργούνται και να μην τις αφήσεις για αργότερα, γιατί δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση, γιατί κουβέντες που θα ειπωθούν πάνω στα νεύρα σου, νιώθοντας εσύ δυνατός, μπορεί να φέρουν διλήμματα και απότομες αποφάσεις που θα σε αφήσουν σύξυλο… Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και οργάνωσε καλύτερα τον τρόπο που θέλεις να δράσεις, χωρίς πολλά πολλά! 

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ, αυτό που σε καίει περισσότερο είναι το αισθηματικό κομμάτι και το αν ακόμα περνάει η μπογιά σου, μετά από όλα αυτά που σε έχουν βρει κατακούτελα… Φλερτ, ωραίες επαφές και καλή διάθεση θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά, ενώ ξέρεις πως υπάρχει κάποιο όριο και φαίνεσαι διατεθειμένος να μην το παρατραβήξεις! Και παρά το γεγονός ότι ο οικονομικός τομέας σού δημιουργεί μια ανασφάλεια, παραμένεις –όσο μπορείς– ψύχραιμος και δεν το αφήνεις να βγει παραέξω. Αντιθέτως, επιλέγεις να περάσεις όμορφα! Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις για πράγματα που μπορεί να φαίνονται «ευκαιρίες»… αλλά δεν είναι! Στη δουλειά, καθυστερήσεις και διάφορα ευτράπελα θα φέρουν μια σύγχυση που δεν θα μπορέσεις να τη διαχειριστείς εύκολα και για αυτόν τον λόγο θα αποφασίσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου και να πετάξεις από πάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις πιο ξεκάθαρη και τη σχέση που έχεις με ορισμένους συνεργάτες, τους οποίους μάλλον έχεις αφήσει να σου ανέβουν στον σβέρκο! Με το αμόρε θα υπάρξουν συζητήσεις για κάποια θέματα που σε απασχολούν, αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχεις αναφέρει. Μην αφήσεις τις δεύτερες σκέψεις να σε αποθαρρύνουν... μπορεί να πάει πολύ καλύτερα!

Τοξότης
Τοξότη μου, το σπίτι σου γίνεται το καταφύγιό σου στην αρχή της εβδομάδας αυτής και κάπως έτσι θα μπεις σε μια φάση να το οργανώσεις, να το τακτοποιήσεις και πιθανότατα να το τροποποιήσεις με βάση τις ανάγκες σου! Η ηρεμία από την ένταση της καθημερινότητας είναι αυτό που αποζητάς αυτές τις μέρες. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως δεν υπάρχει κάποια διέξοδος και πως οι αποφάσεις για ζητήματα που σε αφορούν θα είναι κάπως δύσκολες… Αυτά όμως έχουν και οι ευθύνες! Το καλό είναι πως σε γενικές γραμμές τα αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση και δεν πέφτεις εύκολα ψυχολογικά. Προσοχή πολλή στα οικονομικά σου, αλλά και σε συζητήσεις που κάνεις γύρω από αυτό το θέμα, γιατί άλλα θα σου πουν κι εσύ άλλα θα καταλάβεις! Η επιθυμία σου να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία και να μη χρειαστεί να δώσεις λογαριασμό, μπορεί να σε φέρει σε μια μικρή σύγκρουση, κυρίως αν έχεις σχέση… Μπορεί εσύ να θέλεις να κάνεις το κομμάτι σου, όμως θα χρειαστεί να μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα. Μέσα από συζητήσεις θα λύσεις αρκετά ζητήματα, αρκεί να είσαι ξεκάθαρος και απλός σε αυτά που λες, γιατί η εσωτερική ένταση μπορεί να βγει εύκολα στην επιφάνεια και να ανατρέψει όλο το σκηνικό. Αν είσαι ελεύθερος, κάτι θα παίξει, αλλά δεν ξέρω αν εσύ είσαι σε φάση να ασχοληθείς ιδιαίτερα…

Αιγόκερως
Επικοινωνιακό και με νέα πλάνα σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, Αιγόκερέ μου! Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια ταραχή στο πρόγραμμά σου και διαρκώς προκύπτουν ζητήματα που είτε αναβάλλονται είτε ακυρώνονται, εσύ συνεχίζεις απρόσκοπτα την πορεία σου! Όντας ιδιαιτέρως επικοινωνιακός και με διάθεση να μιλήσεις για πολλά, εκτός φυσικά από αυτά που σε απασχολούν ουσιαστικά, παίζουν ωραίες γνωριμίες – και φιλικές και συναισθηματικές. Για να γυρίσουμε όμως και στο κομμάτι των επαγγελματικών βημάτων, αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, καλό είναι να μην το πιέσεις παραπάνω. Κάνε μια παύση προς το παρόν, οργανώσου καλύτερα και το συνεχίζεις αργότερα, δεν χάθηκε ο κόσμος! Πέρα από αυτά, αν νιώσεις έτοιμος να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους δικούς σου, καλό θα είναι να αποφύγεις την κριτική και να μην πιαστείς από σχόλια… Είσαι σε φάση που θέλεις να δεις κάποια θέματα πιο στοχευμένα, κάτι που μπορεί να σε κάνει ευάλωτο σε σχόλια, κι ας μη το δείχνεις. Το καλό είναι πως θα κρατηθείς, ξέρεις άλλωστε πώς να απαντήσεις και όλο αυτό θα περάσει αρκετά αναίμακτα. Όσο και οι άλλοι, βέβαια, δεν σε προκαλούν… Λύσε τα διάφορα που θα προκύψουν με την παρέα σου και μην τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη δουλειά που κάνεις με τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, με το οικονομικό να είναι το κυρίαρχο ζήτημα που σε απασχολεί ξεκινά αυτή η βδομάδα! Ενώ στην αρχή φαίνεται πως κινείται αρκετά καλά και μπορείς να οργανωθείς για να περάσεις άνετα, θα δεις πως όσο περνούν οι μέρες χρειάζεται να κινηθείς πιο μεθοδικά και οργανωμένα. Στην προσπάθειά σου να το επικοινωνήσεις όλο αυτό, θα βγάλεις μια ένταση και ένα συναίσθημα μπλεγμένο που δεν θα γίνει αντιληπτό από τους γύρω σου. Ένα ζόρι στη δουλειά θα σου δημιουργήσει άγχος και θα χρειαστεί να πάρεις λίγο χρόνο για να δουλέψεις σωστά και να είσαι τυπικός με το deadline που σου δίνεται. Παρ’ όλα αυτά, με τη βοήθεια των φίλων θα βρεις την ψυχική δύναμη να συνεχίσεις και να αποπερατώσεις το project που θα σε απασχολήσει, όπως και τα μικρά εμπόδια που θα προκύψουν. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να οργανωθείς σωστά και να ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου ότι η δουλειά θα χρειαστεί την πλήρη προσοχή σου. Η κατάσταση και το κλίμα με τους δικούς σου στο σπίτι θα είναι καλό σε γενικές γραμμές και θα προσπεράσεις εύκολα προβληματάκια, αρκεί να τα συζητήσεις χωρίς να γίνεις προκλητικός και εριστικός – δεν φταίνε οι άλλοι να πληρώσουν τα νεύρα σου! 

Ιχθύες
 Η εβδομάδα ξεκινά, Ιχθύ μου, με σένα να βρίσκεσαι σε μια αρκετά καλή διάθεση και να σου δίνεται η εντύπωση πως τα θέματά σου προχωράν, χωρίς να υπάρχει κάποιο κώλυμα! Το πρόβλημα είναι πως παρασύρεσαι από αυτό το μουντ και νομίζεις πως έτσι θα πάει και τις 7 μέρες… Διάφορα θέματα στο επαγγελματικό σου όμως, δυσκολίες στο να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις, αλλά και σκέψεις για τα επαγγελματικά σου βήματα, θα δώσουν τα πρώτα σημάδια. Δυσκολίες στην επικοινωνία με τους φίλους και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά και να νιώσεις μια απογοήτευση. Μην ξεχνάς όμως, πως έτσι θα είναι και οι περισσότεροι σε γενικές γραμμές αυτό το διάστημα. Επομένως, μην πάρεις τοις μετρητοίς πολλά από αυτά που θα ακούσεις, γιατί ο ανάδρομος καραδοκεί και μπερδεύει τις καταστάσεις. Πρέπει να δώσεις βάση στον οικονομικό τομέα και να είσαι πολύ προσεκτικός σε οτιδήποτε κάνεις, οι λεπτοί χειρισμοί τέτοιων υποθέσεων εξυπακούονται. Επικοινωνιακά, φαίνεσαι περισσότερο παρορμητικός, ενώ ξέρεις πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και ξεκάθαρος σε αυτά που πρέπει να πεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και διοχέτευσε αυτόν τον συναισθηματικό αναβρασμό όσο πιο δημιουργικά μπορείς, γιατί διαφορετικά θα παρατηρήσεις να επηρεάζει και οικογενειακά θέματα.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ