Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.11.2023

Σήμερα, Ταύρε, η μέρα έχει μια ιδιαίτερη ένταση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Το ξαφνικό νέο που έχει να κάνει με ένα οικονομικό ζήτημα, Κριέ, και σήμερα θα φέρει μια ταραχή στη μέρα σου! Η ευκαιρία που παρουσιάστηκε χτες φαίνεται να είναι αρκετά δελεαστική και κάπως έτσι σήμερα θα τρέξεις να προλάβεις και να την αρπάξεις! Είναι πολύ σημαντικό να την εξετάσεις πολύ καλά, καθώς θα χρειαστεί να είσαι βέβαιος! Η υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις σήμερα, θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις στο φτερό… Συνηθισμένος είσαι σε τέτοια σκηνικά, αλλά σήμερα θέλει ολίγη προσοχή παραπάνω… Άκου λίγο περισσότερο το ένστικτο σου και μη βασίζεσαι μόνο στο πώς φαίνονται κάποια πράγματα! Στο επαγγελματικό κομμάτι, είσαι σε μια φάση που τρέχεις πιθανότατα να προλάβεις προθεσμίες, αλλά το έχεις υπό έλεγχο! Και το ίδιο συμβαίνει και με το συναισθηματικό σου κομμάτι: φαίνεται να το κοντρολάρεις άνετα!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, η μέρα έχει μια ιδιαίτερη ένταση! Υπάρχει μια έντονη κυκλοθυμία, μια επιθυμία και σήμερα να ξεπεράσεις τα όρια και να καταρρίψεις όλα αυτά που νιώθεις πως σου έχουν επιβληθεί από τα «πρέπει» των άλλων! Μπορεί όλο αυτό να είναι διαχειρίσιμο και να καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που βιώνεις, όμως υπάρχει μια τάση να δράσεις άμεσα! Και η επιθυμία σου για άμεσα αποτελέσματα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις, που προς το παρόν δε μπορείς να είσαι βέβαιος για τις συνέπειες που θα έχουν! Ευτυχώς θα έχεις στο πλάι σου φίλους που θα σου σταθούν και θα σε βοηθήσουν - ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν - να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα όσο μπορείς… Σήμερα καλό θα ήταν να μην επιμείνεις σε κάποια ζητήματα στη δουλειά… Γιατί υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία εκεί…

Δίδυμοι
Οι συνειδητοποιήσεις συνεχίζονται και σήμερα, Δίδυμε… Είσαι σε μία φάση που, τα πράγματα που συνειδητοποιείς, σου δημιουργούν ένα σοκ, καθώς νιώθεις πως πλησιάζεις περισσότερο την ουσία των πραγμάτων! Νιώθεις πως μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τα λόγια και τις πράξεις των ανθρώπων γύρω σου! Πολύ σημαντική μέρα η σημερινή, καθώς θα θελήσεις να αναλάβεις δράση και να βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, έχεις τη φαντασία και τη διάθεση να δουλέψεις πάνω σε κάποιους στόχους που θέλεις να θέσεις, κάτι που θα μπορέσεις να το καταφέρεις μέσα από έναν ωραίο διαλογισμό σήμερα! Άλλωστε, έχεις μια αρκετά διερευνητική διάθεση και θέλεις να εμβαθύνεις σε κάποια πράγματα! Άλλο ένα κομμάτι που θα σε φέρει σε επαφή με σοκαριστικές παρατηρησεις-συνειδητοποιήσεις!

Καρκίνος
Ξαφνικά γεγονότα μέσα στην παρέα θα σε απασχολήσουν σήμερα, Καρκίνε… Νέα που θα σε σοκάρουν! Μπορεί να παίξουν και γνωριμίες που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου! Στη δουλειά σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός τόσο στον τρόπο που κινείσαι, όσο και στον τρόπο που μιλάς στους άλλους! Έχεις μια παράξενη νευρικότητα και δεν ξέρεις γιατί… Και αυτό φαίνεται από αυτά που λες κυρίως! Μέσα όμως από την τριβή που υπάρχει στη σχέση σου αλλά και στην αλληλεπίδραση με τους άλλους, θα καταλάβεις σήμερα το σημείο και την εξέλιξη που είχες το προηγούμενο διάστημα! Είσαι σε μια δυνατή συναισθηματικά φάση, αλλά το διαχειρίζεσαι πολύ καλά, κάτι που δεν επιβαρύνει παραπάνω την ψυχολογία σου! Γενικά προσπάθησε να το διατηρήσεις αυτό το αίσθημα και να μην εμπλακείς σε εντάσεις!

Λέων
Κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου, Λέοντα, σήμερα έρχονται για να σου δημιουργήσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο σοκ! Προσπάθησε να διαχειριστείς την όλη κατάσταση με ψυχραιμία, και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει! Το γεγονός ότι έχεις μία ιδιαίτερα δημιουργική σκέψη σήμερα, σου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να βρεις τροπους και να κάνεις ακόμα πιο αποτελεσματικό τον τρόπο με τον οποίον κινείσαι στη δουλειά! Βέβαια, θα χρειαστεί να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να αφουγκραστείς την κατάσταση και να παρατηρήσεις την εξέλιξη που είχες το τελευταίο διάστημα! Σήμερα μπορείς να δεις τόσο πόσο έχεις προχωρήσει και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τα ζητήματα στη δουλειά με ψυχραιμία και λογική! Πρώτα όμως θα χρειαστεί να πάρεις μια ανάσα και να οργανωθείς!

Παρθένος
Η επαφή σου με άτομα που έχουν ιδιαίτερης απόψεις και φαίνεται να έχουν μία εκκεντρική προσωπικότητα, παρθένε, σήμερα σου ανοίγουν έναν δρόμο για να καταλάβεις καλύτερα! Να καταλάβεις τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο! Να καταλάβεις ένα μέρος της προσωπικότητας τους, η οποία απέχει παρασάγγας από τη δίκη σου! Όσον αφορά το σπίτι σου και την οικογένεια σου, καλό θα ήταν σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου, καθώς το χιούμορ σου μπορεί να θεωρηθεί ερειστικό και ειρωνικό από τους άλλους… Κάτι που δεν ισχύει, όμως είναι αρκετά πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα! Προσπάθησε να μην αναλάβει πρωτοβουλίες που να έχουν ρίσκο, καθώς σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς με μεγαλύτερη προσοχή από ότι συνήθως!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μία μέρα που φαίνεται πως το οικονομικό σου δεν είναι και στα καλύτερα μου… Υπάρχει μία αρκετά μεγάλη περίπτωση να έρθεις αντιμέτωπος με μία σημαντική οικονομική υποχρέωση, την οποία θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις άμεσα! Βέβαια θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να συνέλθεις από το σοκ που θα δηλώσεις, όμως θα καταφέρεις να το ρυθμίσεις μέσα ο τηλεφωνήματα που θα κάνεις! Στο σπίτι υπάρχει και σήμερα μία ένταση αρκετά σημαντική, οι οποίοι όμως φαίνεται διαχειρίσιμη! Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει τα συναισθήματά που σου δημιουργούνται μέσα από συζητήσεις που γίνονται με την οικογένεια σου, καθώς επίσης και να δουλέψεις πάνω σε αυτά, προκειμένου να μη σου δημιουργήσουν πρόβλημα παρακαλώ! Στη δουλειά έχεις μία ιδιαίτερη έμπνευση, η οποία μπορεί να σε ενισχύσει σημαντικά!

Σκορπιός
Μάλλον χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα πιο αντικειμενικά σήμερα στο κομμάτι της σχέσης σου, Σκορπιέ… Ψάχνεις να βρεις κάποιες αλήθειες μέσα σε όλο αυτό που βιώνεις. Ή κάτι που να έχει μια βάση και να μπορέσεις να το πιάσεις από κάπου για να το λύσεις ή μα το κατανοήσεις καλύτερα! Προσοχή στα οικονομικά! Από τη μια έχεις την διάθεση να δράσεις και να κυνηγήσεις ευκαιρίες, από την άλλη όμως παίρνεις ρίσκα και κινείσαι αρκετά ριψοκίνδυνα, προσπαθώντας μα αυξήσεις εύκολα και γρήγορα τα έσοδά σου! Μικρά πακετάκια θα δεις, αλλά,προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από «τζογαδόρικες» συμπεριφορές, όσο και να θέλεις να νιώσεις την αδρεναλίνη μέσα σου… Θέλει ένα όριο! Τέλος, καλό θα ήταν να ακούσεις πιο προσεκτικά τη διαίσθησή σου, καθώς θα σου δώσει πληροφορίες για κάποια άτομα, τα οποία και πρέπει να προσέξεις!

Τοξότης
Ζητήματα καθημερινότητας, Τοξότη, έρχονται να σου δείξουν πως, ενώ δεν το πιστεύεις, κάποια πράγματα δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα! Ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα μέσα στη μέρα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και ρουτίνας! Βέβαια, αυτό θα ανανεώσει την καθημερινότητα σου και θα βρεις λίγη δράση, καθώς νιώθεις πως υπάρχει μια μιζέρια τις τελευταίες μέρες! Καλά αυτό θα αλλάξει όσο περνάνε οι μέρες και θα το δεις… Ακόμα είσαι σε φάση που θέλεις να δράσεις και να ξεφύγεις από διάφορες καταστάσεις που σε πιέζουν ψυχολογικά! Μεγάλη προσοχή στη δουλειά σήμερα, καθώς ο τρόπος που μοιράζεσαι ή προσεγγίζεις νοητικά κάποια ζητήματα, μπορεί μα προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες από το εντελώς πουθενά! Δεν θα κερδίσεις κάτι, επομένως προσπάθησε να το δεις πιο χαλαρά. Έστω και λίγο ρε παιδί μου…!

Αιγόκερως
Συνεχίζεις και σήμερα να προκαλείς σοκ στους γύρω σου με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, καθώς έχουν συνηθίσει σε άλλες συμπεριφορές από εσένα, Αιγόκερε! Πιθανότατα σήμερα να θέλεις μέσα από μια δραστηριότητα που θα προκαλέσει και σε σένα ένα σοκ, να επιβεβαιώσεις πως νιώθεις, πως δε λειτουργείς μηχανικά και θα μάθεις μέσα από αυτό μια αλήθεια! Άλλωστε, έχεις ανάγκη για δράση αυτές τις μέρες! Να εκτονωθείς και να εξωτερικεύσεις την ένταση που βιώνεις! Μπορείς όμως και μέσα από την επικοινωνία σου με διάφορους μέσα στη μέρα να βρεις νέους και δημιουργικούς τρόπους για να το εκφράσεις όλο αυτό με έναν πιο δημιουργικό ή ακόμα και καλλιτεχνικό τρόπο! Ναι, γιατί όχι;;; Το καλό είναι πως σήμερα, σε κάποια φάση μέσα στη μέρα, θα πιάσεις τον εαυτό σου να παρατηρεί και να προσπαθεί να κατανοήσει τα συναισθήματα που βιώνεις με μια πιο διερευνητική ματιά!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, το πλάνο σου για την ανανέωση του χώρου σου φαίνεται να γίνεται πιο εύκολα. Είσαι σε μια διάθεση να δεις το χώρο σου να μεταμορφώνεται, κάτι που ταιριάζει πολύ και με την ψυχολογία σου! Παρατηρώντας τα διάφορα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, είσαι σε μια φάση σήμερα που συνειδητοποιείς το πόσο μεταμορφωτικές μπορεί να είναι οι εμπειρίες που είχες αυτές τις μέρες! Θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς σήμερα σε πιάνει το επαναστατικό σου και θέλεις να πας κόντρα στην οικογένεια, δείχνοντας το πόσο ανεξάρτητος είσαι! Κάτι που σε κάνει να προβάλεις έντονα τα πιστεύω σου, καθώς νιώθεις πως πάνε να σου επιβάλλουν πράγματα! Μικροεντάσεις με φίλους είναι στο πρόγραμμα σήμερα… Δε μπορείς να συγκρατηθείς και γίνεσαι εριστικός χωρίς να το καταλαβαίνεις…

Ιχθύες
Ο έντονος επικοινωνιακό σου χαρακτήρας, Ιχθύ, παραμένει και σήμερα! Υπάρχει μία κυκλοθυμία στον τρόπο που μιλάς και ένα σκαμπανέβασμα στο συναίσθημα που επιλέγεις να μοιραστείς με τους άλλους! Πιθανότατα σήμερα να απευθυνθείς σε άτομα που, μέχρι πρότινος, ούτε περνούσαν από το μυαλό σου να μιλήσεις ή να μοιραστείς κάποια δικά σου ζητήματα μαζί τους! Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα λυθούν δύσκολα… Ο λόγος σου γίνεται αιχμηρός… Επίσης, μέσα στις παρέες που έχεις αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μία ιδιαίτερη ένταση… Κάτι περίεργο συμβαίνει, το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά βαθύ! Όμως, μέσα από αυτό εσύ φαίνεται πως έχεις να πάρεις κάτι σήμερα…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ