Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.05.2023

Κριέ, η μέρα σε θέλει με μυαλό γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η μέρα σε θέλει με μυαλό γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνεις! Δεν μιλάω όμως για θέματα της καθημερινότητας, Κριέ! Η μέρα σε θέλει να σκέφτεσαι τι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο σκέψης και διαχείρισης των συναισθημάτων που σου δημιουργούνται κατά διαστήματα! Μια βαθιά διεργασία που ούτε εσύ πιστεύεις πως χρειάζεσαι γιατί δεν κάνεις κάτι λάθος… ΝΑΙ ΚΑΛΑ!

Ταύρος
Κάνεις κάποια βήματα για να προγραμματίσεις και να θέσεις σε μεγαλύτερο έλεγχο (γιατί πλήρη δε θα μπορέσεις να έχεις, να το ξέρεις) τα οικονομικά σου, Ταύρε! Η ενέργεια της μέρας είναι στο πλάι σου και η πρακτικότητα σου θα μπορέσει να σε βοηθήσει σημαντικά σε αυτό σου το έργο… Μπορεί να χρειαστεί να κόψεις κάποια περιττά σπα, αλλά θα επιβιώσεις!

Δίδυμοι
Έκανες χτες κάποιες συζητήσεις και μοιράστηκες πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα ούτε εύκολα… Σήμερα η μέρα σου, Δίδυμε, είναι πιο ανάλαφρη κι εσύ είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις αυτά που υποσχέθηκες στον εαυτό σου! Αυτή η αποφασιστικότητα σε κάνει πιο οργανωτικό, αλλά και κάπως πιεσμένο, καθώς θα αισθανθείς πως πρέπει να πατήσεις για τα καλά στην πραγματικότητα…

Καρκίνος
Το χτεσινό σου ψυχολογικό χάλι υποχωρεί σήμερα, Καρκίνε! Η ψυχολογία σου δεν είναι διαφορετική, απλά είναι πιο διαχειρίσιμη από εσένα τον ίδιο σήμερα! το κλίμα αλλάζει στη δουλειά και δε νιώθεις αυτή την πίεση (άλλο ένα θετικό)! Κατανοείς πως κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και να ξεκαθαρίσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Λίγη προσοχή στο τι θα πεις, γιατί η έντονη κριτική που θέλεις να κάνεις δε θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα… Ήρεμα!

Λέων
Ένας φόβος που έχει να κάνει με πιθανή οικονομική αποτυχία σε βασανίζει, Λέοντα… Ενώ έχεις στο μυαλό σου τα νέα ξεκινήματα από προχτές και μπορεί να έχεις ήδη προχωρήσει σε κάποια βήματα, σήμερα αγχώνεσαι τι θα συμβεί στην περίπτωση που… Ενώ αγαπάς το ρίσκο! Φίλοι όμως θα σου δώσουν να καταλάβεις πως είναι αβάσιμο αυτό το αίσθημα και θα σου θυμίσουν τι θαυμάζουν σε σένα! Οπότε θα ξαναπάρεις τα πάνω σου και θα συνεχίσεις να κομπάζεις πως δε φοβάσαι τίποτα!

Παρθένος
Καλά μαντάτα θα πάρεις σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε! Μια θέση που περίμενες να πάρεις είναι πολύ κοντά. Μπορεί να είναι και κάποια αύξηση! Όπως και να ‘χει, στα θέματα της καριέρας αλλά και των προσωπικών βλέψεων τα πράγματα εξελίσσονται σήμερα και σε νιώθεις μια χαρά, μια μεγάλη ικανοποίηση! Συνεχίζεις με μεγαλύτερη άνεση την οργάνωση του χώρου σου στη δουλειά!

Ζυγός
Λίγο που τακτοποίησες τις δουλειές σου, λίγο που ξανατσέκαρες τα πλάνα σου, ίσως τελικά το ταξίδι να βγει με καλύτερες προδιαγραφές σήμερα! Ή που θα πας να ψηφίσεις και θα το συνδυάσεις με μια εκδρομή μετά ή που θα βάλεις κάτω τα κιτάπια σου και θα δεις πόσο σε παίρνει να ξεκινήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό το επόμενο διάστημα! Πάντως σήμερα είσαι σε ένα τέτοιο μουντ και θέλεις να το οργανώσεις σωστά!

Σκορπιός
Στα οικονομικά σου δεν κάνεις πολλά, γιατί θεωρείς πως είναι φιξαρισμένα! Αυτό που σε απασχολεί και σήμερα λοιπόν, Σκορπιέ, είναι το ψυχοπλάκωμα που νιώθεις, αυτή η ανάγκη για εσωτερική εργασία και να βρεις τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό! Λειτουργείς μεθοδευμένα πάνω σε αυτό το κομμάτι σήμερα, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι τομείς της καθημερινότητάς σου! Άλλωστε ποτέ κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι κρύβεις μέσα σου!

Τοξότης
Ένα εσωτερικό δίλημμα σε παιδεύει, Τοξότη: στη σχέση σου θα χρειαστεί να επιλέξεις ανάμεσα στο πρακτικό και πραγματικό και το ειδυλλιακό και ρομαντικό… Οι περιστάσεις, ξέρεις πολύ καλά πως θα σε οδηγήσουν στο πραγματικό, καθώς εκεί μπορείς να εξελίξεις και να δουλέψεις καλύτερα τα όποια θέματα μπορεί να έχεις με το αμόρε! (Έχεις, να ξέρεις! Απλά μάλλον εθελοτυφλείς!)

Αιγόκερως
Χρειάζεσαι διαύγεια πνεύματος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα σου! Σήμερα λοιπόν, αποφασίζεις πως πρέπει να περιορίσεις για λίγο κάποια πράγματα και να είσαι απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά σου και να δώσεις για άλλη μια φορά τον καλύτερό σου εαυτό! Επίσης, κάτι καλό θα ακούσεις μέσα στην οικογένεια.

Υδροχόος
Η ανεξαρτησία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σου, Υδροχόε! Μετά είναι οι φίλοι. Σήμερα λοιπόν, χρειάζεται να εξετάσεις τρόπους για να διατηρήσεις την οικονομική σου ανεξαρτησία, και να μην πέσεις στην παγίδα του να ζητήσεις βοήθεια (από την οικογένειά σου κυρίως, γιατί με τους φίλους θα τα βρεις). Σκέψεις που χρειάζεται να τις δεις καλύτερα και ίσως κάποιοι προβληματισμοί που θα φέρουν παροδική ταραχή… Στο τέλος της μέρας, θα συμβιβαστείς και θα κάνεις αυτό που πρέπει!

Ιχθύς
Οι ευθύνες είναι αναπόφευκτες, Ιχθύ! στο σπίτι πρέπει να μπει μια τάξη, το ξέρεις! Πριν από το σπίτι όμως, χρειάζεται να κάνεις μια καλή οργάνωση (να το προσπαθήσεις έστω προς το παρόν) στο κεφάλι σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πρέπει! Δεν είναι του στυλ σου, δεν είναι το καλύτερο σου, είναι όμως κάτι που επιβάλλεται από τα γεγονότα γύρω σου να γίνει!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ