Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 09.04.2023

Υδροχόε, τι δεν σου αρέσει γύρω σου; Τι θα μπορούσες να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου;

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Κυριακής 09.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κρίση, σε πιάνει κρίση, Κριέ σήμερα! Έχεις την αίσθηση πως ίσως τελικά να μην είναι δίκαιο αυτό που σου συμβαίνει (τι σου συμβαίνει αλήθεια;) και θέλεις να το δείξεις. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως ίσως να είναι και λίγο υπερβολικό αυτό το αίσθημα και δεν ξέρεις αν πρέπει να το δείξεις ή όχι, για να μη φανείς για άλλη μια φορά υπερβολικός!

Ταύρος
Κρυφά πλάνα που έρχονται στην επιφάνεια και ταράζουν την ασφάλειά σου, Ταύρε. Το κομμάτι των οικονομικών σου υποχρεώσεων έρχεται επίσης στο προσκήνιο και είναι μια μέρα που θα κληθείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, για να μπορέσεις να βρεις την υγειά σου και την ηρεμία σου!

Δίδυμοι
Δίδυμε, η μέρα σήμερα φέρει έναν αέρα ανανέωσης! Παρατηρείς πολλά στον τομέα της σχέσης σου και μπαίνεις στη διαδικασία να αποφασίσεις τι σου κάνει και τι όχι. Η αλήθεια είναι πως διακρίνεις την τοξικότητα πλέον και αποφασίζεις να διαχειριστείς τις καταστάσεις κάπως πιο δραστικά!

Καρκίνος
Δεν σου αρέσει αυτή η ρουτίνα της καθημερινότητας, Καρκίνε, και σήμερα είναι μια μέρα που αυτό φωνάζει από μέσα σου! Χρειάζεσαι μια αλλαγή που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να νιώσεις πιο χαρούμενος αλλά και ικανός για να κάνεις περισσότερα πράγματα! Ναι μεν Κυριακή, αλλά με πολλή τροφή για σκέψη!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως σήμερα η διασκέδαση έχει έναν πρωταρχικό ρόλο στη μέρα σου, Λέοντα. Όμως, σκέφτεσαι πολλά και δεν ξέρω αν τελικά θα διασκεδάσεις ή θα αποφασίσεις να καθίσεις και θα σκεφτείς αυτά που σε απασχολούν… Η μέρα σου φέρνει αυτό το αίσθημα της περισυλλογής και ίσως της ανάγκης για αποφάσεις…

Παρθένος
Η δουλειά σου (που είναι κι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής ρουτίνας σου) έρχεται σε σύγκρουση με αυτά που σου παρέχουν ασφάλεια… Κάτι δε σου κολλάει και θέλεις να το βελτιώσεις. Προσπαθείς να κινητοποιηθείς, αλλά σκέφτεσαι πολλά μαζί. Και όσο αγχώνεσαι, τόσο το πράγμα βγαίνει εκτός ορίων. Stayfocused και μην διασπάς τη σκέψη σου!

Ζυγός
Το μυαλό σου βασανίζεται από αμφιβολίες. Πρώτη φορά θα ‘ναι μήπως; Όχι θα σου πω. Θα σου πω όμως πως αυτές οι αμφιβολίες έχουν να κάνουν με συνεργάτες και ίσως και με τη σχέση σου! διακρίνεις ένα κλίμα μη υγιές που  σε ενοχλεί και θα θελήσεις να το βάλεις σε μια τάξη. Αυτό σημαίνει αποφάσεις… Οπότε… άλλο ένα ζόρι σήμερα!

Σκορπιός
Σκορπιέ, σήμερα η μέρα σου έχει να κάνει με το οικονομικό. Αντιλαμβάνεσαι συνήθειες που σου κοστίζουν οικονομικά και πως χρειάζεται να τις περιορίσεις για να μπορέσεις να βάλεις τα πράματα σε μια σειρά! Νιώθεις έτοιμος να περάσεις σε δραστικές λύσεις, αλλά τα δεδομένα δεν σε αφήνουν να το κάνεις άμεσα! Θέλει οργάνωση κι επιμονή, που τα έχεις και τα δυο!

Τοξότης
Η μέρα φαίνεται να ξεκινά καλά, Τοξότη. Σήμερα ίσως παρατηρήσεις εντάσεις με φίλους και θα καταλάβεις πως τελικά ίσως να μην είναι και τόσο… φίλοι! Μην απογοητευτείς όμως από αυτό, αφού κάπως έτσι θα καταλάβεις πως το περιβάλλον σου ίσως χρειάζεται μια ανανέωση για να απομακρυνθείς από τοξικότητες που αγνοούσες!

Αιγόκερως
Υποψίες που σε βασανίζουν καιρό τώρα έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν στο να ξεδιαλύνεις τις όποιες αμφιβολίες σε βασανίζουν, Αιγόκερε! Το πράγμα δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς θα θέλεις να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, από την άλλη θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σε κουράσει αρκετά!

Υδροχόος
Τι δεν σου αρέσει γύρω σου; Τι θα μπορούσες να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου; Το δικό σου κόσμο; Ε, όλα αυτά σκέφτεσαι σήμερα και θέλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, Υδροχόε, για να κάνεις μια καινούργια αρχή και να γίνουν τα πράγματα όπως εσύ τα σκέφτεσαι!

Ιχθύς
Η δουλειά σου δε σου προσφέρει αυτά που θες, τελικά! Και όταν δεν είσαι ευχαριστημένος, Ιχθύ, η διαφυγή είναι το μόνο που βλέπεις σα λύση! Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι σύνηθες, αλλά όχι πάντα και επιτυχημένες! Το ξέρεις! Οπότε, πριν αποφασίσεις κάτι, καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον πιο ώριμο για να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο λογικά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ