Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23.02.2023

Λέοντα, το μυαλό σου είναι ήδη στο τριήμερο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Polina Shirokova / Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η τάση για υπερκατανάλωση φαγητού και ποτού είναι υπαρκτή, ωστόσο στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεσαι είναι αγκαλίτσες και φιλάκια. Yep.

Ταύρος
Δώσε στο σώμα και στην υγεία σου την προσοχή που χρειάζονται, αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο σου για ένα μασάζ, ένα χαλαρωτικό yoga session κ.λπ.

Δίδυμοι
Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια βόλτα στη φύση ή να περάσεις τη μέρα σου έξω με τέτοιο καιρό προτίμησε το και θα νιώσεις «άλλος άνθρωπος».

Καρκίνος
Αν και τα γνωστά μοτίβα συνεχίζονται στα επαγγελματικά, η μέρα μπορεί να αποδειχθεί τέρμα παραγωγική και επιτυχημένη στο συγκεκριμένο επίπεδο, αν π.χ. έχεις κάποιο interview, μια σημαντική συζήτηση κ.λπ.

Λέων
Μπορεί να είναι Πέμπτη, όμως το μυαλό σου είναι ήδη στο τριήμερο, πράγμα που κάνει λίγο δύσκολο το να κρατήσεις επαφή με την γνωστή ρουτίνα. (Άντε μωρέ, μια μέρα έμεινε)

Παρθένος
Η άνοιξη έφτασε μάλλον λίγο πιο νωρίς απ' ό,τι περίμενες και μαζί με τη φύση που λουλουδίζει έχεις κι εσύ... «φουσκοδεντριές». Και το ερώτημα είναι: σεξάκι θα κάνεις;

Ζυγός
«Σούπα ντούπα γουάαα» η μέρα για κανονίσεις κάτι με φίλους ή το μωρό σου, βάζοντας από μόνο σου λίγη παραπάνω «σαλτσούλα» στο συναίσθημα. Δε βαριέσαι...

Σκορπιός
Τα τινά είναι δύο για σήμερα στο μέτωπο του fitness: ή που θα το πας κούκλα, κάνοντας το ποδηλατάκι, το τρεξιματάκι σου ή ό,τι άλλο παίζει σε γυμναστική, ή που θα πέσεις με τα μούτρα στις γουρουνιές. Αυτό.

Τοξότης
Ιδανική η Πέμπτη για να περάσεις χρόνο με τα παιδιά, τον σύντροφο, τους φίλους, διασκεδάζοντας, προτιμώντας πράγματα κοντά σ’ εσένα και όχι υπερβολές.

Αιγόκερως
Κάπως νιώθεις να είσαι καλύτερα μ’ εσένα, οπότε συνεχίζοντας απ' αυτή την αφετηρία προσπάθησε να το μεταφέρεις και στους υπόλοιπους στο σπίτι.

Υδροχόος
Από «μπάρδα-μπάρδα» άλλο τίποτα σήμερα, σε μια μέρα που προσφέρεται φουλ για συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, αλλά και γκομενίζινγκ.

Ιχθύες
Θα χρειαστεί γενναία αντίσταση από μέρους σου για αντιρροπήσεις την τάση για σπατάλες με το χρήμα και υπερβολές με το φαγητό. Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ