Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 20 - 26 Φεβρουαρίου 2023

Ιχθύ, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιχθύς

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 26 Φεβρουαρίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς που σχηματίζεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες, φέρνοντας μια ανάγκη να ρίξεις λίγο τους τόνους και να αφήσει την ενασχόληση με «τα έξω από σένα» στην καθημερινότητά σου, εστιάζοντας περισσότερο στα της ψυχής σου. Οι Ιχθείς, άλλωστε, είναι το ζώδιο που σχετίζεται και με την πνευματικότητα, οπότε –χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα ψαχτείς και προς αυτό το κομμάτι– ίσως θελήσεις να δεις λίγο πώς τοποθετείς τον εαυτό σου σε σχέση με την άυλη πραγματικότητα που μας περιβάλλει, όπως εσύ το ορίζεις και το εννοείς προσωπικά. Το ένστικτό σου θα είναι πολύ οξυμένο για τις επόμενες δύο βδομάδες και μπορεί να «πιάνεις» και πράγματα που δεν μπορείς ακριβώς να εξηγήσεις με τη λογική σου, ξέρεις όμως σε ένα βαθύτερο επίπεδο ότι ισχύουν απόλυτα σχετικά με συμπεριφορές ατόμων στα προσωπικά, στη δουλειά κ.λπ. Σημαντικό επίσης να δώσεις μεγαλύτερη βάση στη φροντίδα της υγείας σου, κάνοντας σχολαστικά τις ρουτίνες που σε διατηρούν σε φόρμα, κόβοντας κακές συνήθειες ενόψει της άνοιξης, προχωρώντας και σε ένα γενικό check-up για να σαι κομπλέ. Άλλωστε, τη Δευτέρα περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως 16/3 ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο, δίνοντάς σου το drive να πάρεις τα πάνω σου και από άποψη εμφάνισης και ενεργειακά, αλλά και σε σχέση με δημιουργικά σχέδια που είχες stand by.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, δίνει το έναυσμα για ένα πιο κοινωνικό δεκαπενθήμερο, έχοντας ενδιαφέρον να βρεθείς και πάλι με φίλους, να κάνετε catch-up τα νέα σας, αλλά και να συνεννοηθείς καλύτερα με συνεργάτες και ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν στην καθημερινότητά σου. Είσαι πιο έτοιμος για τις υποχωρήσεις σου, ώστε να υπάρξει το σωστό αποτέλεσμα σχετικά με σχέδια και στόχους που αφορούν τη συλλογική δουλειά και αυτό ενδεχομένως να παίξει και τον ρόλο του αναφορικά με το να σε προσέξουν περισσότερο άτομα που έχουν λόγο στα πράγματα, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σου, βοηθώντας σε να προχωρήσεις μπροστά. Ίσως ακόμα υπάρξει και κάποιο «άνοιγμα» ερωτικής φύσεως, μέσω μιας καλοδεχούμενης γνωριμίας ή κάποια αλλαγή σκηνικού με τον σύντροφό σου και ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς, που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σας. Μπορεί να πιάνεις λίγο τον εαυτό σου να αγχώνεται για τα επαγγελματικά, σε γενικές γραμμες όμως θα καταφέρεις να το διαχειριστείς καλά, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές. Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, περνά στον Κριό και τον 12ο οίκο σου έως 16/3 πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται να δώσεις παραπάνω βάση στη φροντίδα της υγείας σου, ασχολούμενος με το σώμα και την εμφάνισή σου, για να είσαι Spring ready σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η αρχή της εβδομάδας φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, κάνοντας focus στον τομέα της καριέρας σου. Αυτό το φεγγάρι σού θυμίζει το γνωστό και αυτονόητο πως για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις στα επαγγελματικά σου πρέπει πρώτα να κάνεις σωστή αξιολόγηση και ιεράρχηση αναγκών, χτίζοντας σχέσεις με συναδέλφους και προϊσταμένους, αλλά κυρίως εστιάζοντας την ενέργεια και την προσπάθειά σου στην απόδοσή σου, που με τη σειρά της θα ελκύσει και περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης. Και πράγματι, αν το προηγούμενο διάστημα ένιωθες λίγο «ριγμένος» ως προς αυτό, τώρα θα διαπιστώσεις πως όσοι έχουν λόγο στα πράγματα σε προσέχουν παραπάνω ή ότι η δουλεία σου «φαίνεται» μ’ έναν τρόπο καλύτερα – γεγονός που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για νέες προτάσεις συνεργασίας. Αν πάλι θεωρείς ότι πληρείς τα κριτήρια μιας προαγωγής, αύξησης, αλλαγής πόστου κ.λπ., είναι ώρα να κάνεις αυτήν τη συζήτηση, ενώ αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά. Για ορισμένους μπορεί να υπάρξει και μια χωροταξική αλλαγή μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης τη Δευτέρα στον Κριό έως 16/3 είναι μια συνθήκη κοινωνικότητας και διασκέδασης στην καθημερινότητά σου, αφού εστιάζεις και στην πιο ανάλαφρη πλευρά των σχέσεων, με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας να προβλέπεται εξίσου ευχάριστο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Στην αρχή της εβδομάδας είσαι σε φάση που πιάνεις τον εαυτό σου να θέλει να κάνει όνειρα για το μέλλον του, τολμώντας να σκεφτεί και πράγματα που ίσως πριν λίγο καιρό έμοιαζαν άπιαστα ή too much μ’ έναν τρόπο, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες. Και αυτό φυσικά πηγάζει από το πώς και πόσο καλά αξιολογείς εσένα τον ίδιο, πόσο σε πιστεύεις μ’ άλλα λόγια, έχοντας πια –hopefully– πάρει το μάθημα πως σ’ αυτήν τη ζωή δεν γίνεται ό,τι ελπίζουμε, αλλά ό,τι πιστεύουμε στ’ αλήθεια. Καιρός λοιπόν να ξεπεράσεις ανώφελες ανασφάλειες που δεν σου χρειάζονται, αφού ανήκουν σε μια άλλη φάση ζωής, και να ανοίξεις τον εαυτό σου στις προοπτικές που υπάρχουν σχετικά με τις σπουδές, τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Φύγε από την αδράνεια και την αναβλητικότητα και σχεδίασε με λεπτομέρεια τις κινήσεις σου αναφορικά με νέα σχέδια που έχεις κατά νου, χωρίς άλλες χρονοτριβές. Θέλεις να πάρεις επιτέλους το πτυχίο σου; Το «καταραμένο» δίπλωμα οδήγησης; Να κάνεις αυτήν την αίτηση για το μεταπτυχιακό; Το μεγάλο βήμα της μετεγκατάστασης στο εξωτερικό; Να πραγματοποιήσεις εκείνο το μακρινό ταξίδι; Time’ s now! Τη Δευτέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό έως 16/3 αυξάνοντας τις φιλοδοξίες σου σχετικά με την επαγγελματική σου καταξίωση. Σημαντικό διάστημα για να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου σε περίπτωση που ψάχνεις μια καινούργια δουλειά.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Βρίσκεσαι σε μια πιο κλειστή και «οχειρωμένη» συναισθηματικά φάση στο ξεκίνημα της βδομάδας με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θέλοντας πιθανόν να διαλευκάνεις ζητήματα στα ερωτικά και τα προσωπικά που σε μπερδεύουν, αποκτώντας πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ισορροπίες στις σχέσεις με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου. Αυτό λειτουργεί ουσιαστικά ως μια διαδικασία ενδοσκόπησης που σε βοηθά να εντοπίσεις και δικά σου λάθη σχετικά με την κρίση σου ή τις επιλογές σου, συνειδητοποιώντας και βαθύτερες ανασφάλειες που έχουν παίξει τον ρόλο τους ως προς αυτό το κομμάτι και που τώρα υπάρχει επιτακτικά η ανάγκη να «δουλευτούν» μ’ έναν τρόπο. Εκεί χρειάζεται και περισσότερος ρεαλισμός, ώστε να μπορέσεις να προσαρμοστείς κι εσύ λιγάκι στους ρυθμούς και τα θέλω των άλλων και όχι μόνο να περιμένεις να προσαρμοστούν αυτοί στους δικούς σου – πράγμα που λέγεται και ωριμότητα. Αυτό το φεγγάρι σε βοηθά επίσης να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, πιάνοντας το «κουβάρι» με τα φορολογικά, τα κληρονομικά, τις διατροφές, τους διακανονισμούς χρεών, την πιθανή αξιοποίηση μέρους της ακίνητης περιουσίας σου κ.λπ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό τη Δευτέρα έως 16/3 σου ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, με το τριήμερο της Αποκριάς να έχει όλα τα φόντα για να περάσεις καλά.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά χαρακτηρίζεται από τη Νέα Σελήνη απέναντί σου στους Ιχθείς (20/2) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες, βάζοντας στο μικροσκόπιο σχέσεις και συνεργασίες. Το μήνυμα είναι να κάνεις τον κόπο να δεις πώς έχει διαμορφωθεί το τοπίο σ’ αυτούς τους τομείς, έχοντας την ειλικρινή πρόθεση να δεις την πραγματικότητα as it is και όχι όπως νομίζεις ή θα ήθελες να είναι. Αν τα συμπεράσματα είναι θετικά και επιβεβαιωτικά για σενα και τα θέλω σου, υπάρχει η πιθανότητα να παρθούν αποφάσεις που εξελίσσουν περαιτέρω τη σχέση με τον άνθρωπό σου, π.χ. σχέδια για μια συγκατοίκηση, επισημοποίηση κ.λπ. Αν πάλι νιώθεις ότι οι ανάγκες σου περιορίζονται ή εντοπίζεις θέματα με το κομμάτι της «καθαρότητας» από την άλλη πλευρά, τότε ίσως καταλήξεις στο να βάλεις ένα τέλος στην όλη υπόθεση, δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία να βρει κάτι που του ταιριάζει και του αξίζει περισσότερο. Και πράγματι, μ’ αυτό το φεγγάρι παίζουν και νέες γνωριμίες αλλά και δυνατότητες για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό έως 16/3 τη Δευτέρα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, ευνοώντας υπογραφές συμβολαίων, κινήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, αλλά και διευθετήσεις θεμάτων με τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, φορολογικά, περιουσιακά κ.λπ.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η αρχή της εβδομάδας συμπίπτει με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ξαναδείς λίγο το κομμάτι του άγχους και του πώς σπαταλάς την ενέργειά σου στην καθημερινότητα. Και δεδομένου ότι οι αντοχές σου είναι ανθρώπινες και όχι γαϊδουρινές (ζητώ συγγνώμη από τα αγαπητά donkeys) μάλλον κάτι πρέπει ν’ αλλάξει πάραυτα, επιτρέποντάς σου ένα μέτρο ηρεμίας και προσωπικού χρόνου μέσα στη μέρα που σε ξεκουράζει. Ώρα, λοιπόν, να τσεκάρεις πώς και πόσο ποιοτικά κοιμάσαι, τι βάζεις στον οργανισμό σου αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες –αν δεν μπορείς να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες ένα φρουτάκι ή μια σαλατίτσα–, ανακαλύπτοντας την πρωταρχική χρήση του διαδρόμου στο σπίτι – που φυσικά δεν είναι αυτή του καλόγερου για τα ρούχα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις μια νέα αρχή με πρόγραμμα, υπομονή και πειθαρχία, ρίχνοντας και μια ματιά στους δείκτες υγείας σου με ένα γενικό check-up. Ακόμα, δεν αποκλείεται αυτό το φεγγάρι να φέρει μια ευκαιρία και κάποια αλλαγή πόστου, αρμοδιοτήτων κ.λπ. σχετικά με τη δουλειά. Τη Δευτέρα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά απέναντί σου στον Κριό έως 16/3, δίνοντάς σου πολλές δυνατότητες στα ερωτικά –παίζουν και επισημοποιήσεις– ενώ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η τελευταία βδομάδα του Φεβρουαρίου σε βρίσκει σε διάθεση να συντονίσεις καλύτερα τα της προσωπικής σου ζωής, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα της επαγγελματικής σου μ’ έναν τρόπο, με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες. Το κομμάτι της χαράς και της διασκέδασης στην καθημερινότητά σου είχε μείνει ίσως λίγο πίσω lately, φαίνεται όμως πως μάλλον δεν έχεις τη διάθεση να συνεχίσεις στο ίδιο τροπάρι, γιατί έχεις κουραστεί μόνο να δίνεις, χωρίς να λαμβάνεις κάτι πίσω, αντιλαμβανόμενος και τη δική σου συμβολή σε όλο αυτό. Και μολονότι υπάρχουν εκκρεμότητες πρακτικά και ψυχολογικά που δεν αλλάζουν στο άμεσο μέλλον, αισθάνεσαι ότι η σχέση σου και οι ανάγκες σου μετράνε τώρα λίγο παραπάνω. Σ’ αυτό βάλε και ό,τι δημιουργικό έχει να σου προσφέρει αυτή η ζωή, συν τις χαλαρές στιγμές με φίλους που είναι αξία ανεκτίμητη. Αν είσαι single πρέπει να εκμεταλλευτείς το «γκελ» που έχεις τώρα στους άλλους, αφού οι ευκαιρίες να βρεις κάτι που σου ταιριάζει ερωτικά είναι με το μέρος σου. Η είσοδος, τη Δευτέρα, της Αφροδίτης στον Κριό έως 16/3 σε βοηθά να πάρεις τα πάνω σου και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, «ξεσηκώνοντας» διατροφές, κάνοντας εγγραφή στο γυμναστήριο για να «χτίσεις σώμα» μέχρι το καλοκαίρι, βάζοντάς σε στη διαδικασία να ψαχτείς και σχετικά με μια νέα δουλειά, αν η τωρινή δεν σε καλύπτει πλέον.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ο τομέας του σπιτιού και των οικογενειακών σου με κάποιον τρόπο προσελκύει την προσοχή σου αυτήν την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Είσαι σε μια φάση που τείνεις να υιοθετείς θέματα που αφορούν το ταίρι σου, τους γονείς σου, στενούς συγγενείς κ.λπ. σαν να είναι δικά σου, σαν δηλαδή να συμβαίνουν σ’ εσένα, αδυνατώντας να κάνεις τον λογικό διαχωρισμό. Ίσως αυτό πηγάζει από την εντύπωση πως αν τα αναλάβεις εσύ θα μπορέσεις να ελέγξεις ή να καθορίσεις καλύτερα το τι και πώς – πράγμα που φυσικά δεν ισχύει, απλά έρχεται «καπάκι» με μπόλικη υπερπροσπάθεια, κούραση, στρες και συναισθηματική πίεση, τα αντίθετα δηλαδή απ’ ό,τι χρειάζεσαι right now. Ίσως πάλι υπάρχουν και κάποια θέματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν ανάγκη την άμεση φροντίδα σου, οπότε και να θες δεν μπορείς ακριβώς να χαλαρώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ασχολείσαι και με το σπίτι ως ακίνητο, βάζοντας μπρος διαδικασίες επισκευών, ανακαινίσεων κ.λπ. Αν τώρα ψάχνεις για μια αγορά, πώληση, μίσθωση ακινήτου, ίσως προκύψει μια ευκαιρία μ’ αυτό το φεγγάρι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Τη Δευτέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό έως 16/3, συνθήκη εξαιρετική για την ερωτική σου ζωή αλλά και τις προοπτικές απόκτησης ενός απογόνου, με το τριήμερο της Αποκριάς να βγάζει μεν κοινωνικότητα, αλλά και κάποια καθήκοντα.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, σε βάζει σε έναν «οργασμό» μετακινήσεων και επαφών, τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σου. Είναι μια ευκαιρία να βγεις λίγο έξω απ’ τα συνηθισμένα επικοινωνιακά σου «καλούπια», αφήνοντας την ανάγκη σου να θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και τον τελευταίο λόγο σε συζητήσεις, θεωρώντας πως μόνο έτσι μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου και να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Τώρα υπάρχει η διάθεση να συντονίσεις καλύτερα τις σχέσεις σου σε βαθύτερο επίπεδο, επομένως πρέπει να βρεις τη δύναμη να κάνεις λίγο πίσω στη γνωστή σου προσέγγιση, αφουγκραζόμενος και τα θέλω των άλλων. Ίσως μάλιστα μπεις και στη διαδικασία να μοιραστείς μυστικά, φόβους και ανασφάλειες, κάτι «πρωτάκουστο» για την περίπτωσή σου, αφού το να βρίσκεσαι σε θέση ευαλωτότητας είναι από τα μεγάλα «no, no» σου. Θετικό αυτό το φεγγάρι και για εμπορικές διαπραγματεύσεις, κλεισίματα συμφωνιών, υπογραφές συμβολαίων, θέματα σπουδών και ταξιδιών. Η Αφροδίτη περνά τη Δευτέρα στον Κριό έως 16/5 φέρνοντας διάθεση για μια ανανέωση στον χώρο του σπιτιού, κάνοντας εκκαθάριση της άχρηστης σαβούρας που σου στερεί χρόνο από την καθημερινότητα, προχωρώντας πιθανόν σε κάποιες επισκευές ή μια ανακαίνιση ενόψει της άνοιξης, έχοντας καλύτερη τύχη και στην περίπτωση που ετοιμάζεσαι για μια μετακόμιση.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Zoom στα οικονομικά σου κάνεις στην αρχή της εβδομάδας, που φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους πρώτες μέρες. Είναι μια περίοδος που πρέπει ν’ ασχοληθείς λίγο πιο εντατικά με το όλο θέμα, οργανώνοντας με λεπτομέρεια τις επόμενες κινήσεις σου, έχοντας κάνει την αυτοκριτική σου για τυχόν λάθος χειρισμούς του παρελθόντος, στοχεύοντας σε ένα μέλλον με μεγαλύτερη ασφάλεια στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τι πρέπει ν’ αλλάξει στον τρόπο που ξοδεύεις σε καθημερινή βάση; τι μπορείς ν’ αξιοποιήσεις αναφορικά με την ακίνητη περιουσία σου; Tι δυνατότητες επενδύσεων υπαρχουν που μπορούν να σου αποφέρουν στο μέλλον κάποιο σημαντικό κέρδος; Mήπως πρέπει να ψάξεις και για μια δεύτερη δουλειά ώστε να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα; Αν πάλι έχεις κάποιες έξτρα φιλοδοξίες σε σχέση με την ήδη υπάρχουσα σχετικά με μια αύξηση, μια προαγωγή, μια αλλαγή αρμοδιοτήτων κ.λπ., τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσεις δυναμικά εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου, αφού υπάρχουν πιθανότητες εξέλιξης μ’ αυτό το φεγγάρι. Θετική για την ψυχολογία και συνολικοτερα τη διάθεσή σου είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό τη Δευτέρα έως 16/3, ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας αλλά και ευκαιριών διαφήμισης της δουλειάς σου, με το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας να σε βοηθά να το ρίξεις έξω για τα καλά.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (20/2) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, να σε καλεί να θέσεις τους στόχους σου για τη γενέθλια χρονιά σου. Κάτι σαν την προσωπική σου Πρωτοχρονιά ένα πράγμα, με τους γεννημένους αυτές τις μέρες να επηρεάζονται μέχρι τα επόμενα γενέθλιά τους και μάλιστα με θετικό τρόπο, αφού αυτό το φεγγάρι σε βοηθά να συγκεκριμενοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις να επιτυχείς σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Ονειρεύεσαι μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά; Μια μετεγκατάσταση στο εξωτερικό; Να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά; Να μεγαλώσεις την οικογένειά σου; Να πάρεις επιτέλους πτυχίο; Να τολμήσεις περισσότερο στον έρωτα; Να βελτιώσεις την εμφάνισή σου; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου, με πείσμα και υπομονή θα έχεις τις πιθανότητες να τον φέρεις εις πέρας, πιστεύοντας περισσότερο στον εαυτό σου. Τη Δευτέρα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου για φέτος και εισέρχεται στον Κριό έως 16/3, δίνοντας βοήθειες στα οικονομικά σου. Θα ασχοληθείς με διευθετήσεις οφειλών, θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας σου, κληρονομικά, ζητήματα με τράπεζες, χρηματοδοτήσεις, έχοντας ευκαιρίες και στο επίπεδο εύρεσης μιας νέας εργασίας. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι μάλλον πιο ήσυχο και οικογενειακό, προσανατολίζοντας σε περισσότερο στην ξεκούραση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ