Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.02.2023

Τοξότη, η καθημερινότητα βγάζει πίεση και άγχος

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© KoolShooters / Pexels

Τα Ζώδια της Πέμπτης 16.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η αίσθηση ότι κάποια άτομα από τον κοινωνικό ή επαγγελματικό σου περίγυρο δεν έχουν ίσως τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου, μπορεί να σου βγάλει μια "πικρία" σήμερα.

Ταύρος
Σήμερα θα έχεις την τάση να βλέπεις τα πάντα για το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου με μια πιο απαισιόδοξη ματιά, ευτυχώς όμως είναι κάτι προσωρινό.

Δίδυμοι
Η συνειδητοποίηση ότι χωρίς πρόγραμμα δεν γίνεται τίποτα απ' όσα έχεις ονειρευτεί για τα επαγγελματικά ή το μέλλον των σπουδών σου, είναι πιο "ηχηρή" today.

Καρκίνος
Ίσως η μέρα βγάλει μια παραπάνω πίεση για ένα οικονομικό ζήτημα ή και μια σχετική απογοήτευση για κάποιο σχέδιο λόγω έλλειψης πόρων.

Λέων
Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου απέναντι σου σε "γειώνει" στην πραγματικότητα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, βοηθώντας σε να καταλήξεις "με ποιους να πας και ποιους ν' αφήσεις".

Παρθένος
Τα θέματα της δουλειάς σε προβληματίζουν έντονα σήμερα, βγάζοντας πίεση με τις απαιτήσεις τους και άγχος για το μέλλον τους. Relax και όλα θα γίνουν.

Ζυγός
Για κάποιον λόγο μια προσωπική ή φιλική σχέση σού δημιουργεί μια αίσθηση ανησυχίας και αβεβαιότητας, σαν να μη μπορείς να εμπιστευτείς το άλλο άτομο totally. Χμμμ.

Σκορπιός
Είσαι λίγο πιο επιρρεπής στο "νταούνιασμα" σήμερα, ίσως λόγω των επαγγελματικών ή και διάφορων οικογενειακών worries. Βγες να "τσικνίσεις" και θα σου περάσει.

Τοξότης
Η καθημερινότητα βγάζει πίεση και άγχος, με την σωστή οργάνωση του χρόνου αλλά και την τήρηση προτεραιοτήτων να αποδεικνύονται σωτήριες και για να προλάβεις να φας κάνα μπριζολάκι.

Αιγόκερως
Σαν να "πέφτεις" λίγο σήμερα, σαν να είσαι στις "κλειστές" σου για κάποιο λόγο. Don't και κανόνισε να βγεις με φίλους για να γιορτάσεις παραδοσιακά την Τσικνοπέμπτη και...τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Υδροχόος
Η τελευταία σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιό σου σε καλεί να δεις με ρεαλισμό τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου και να κάνεις (επιτέλους) κάτι πρακτικό γι' αυτές.

Ιχθύες
Σε πιάνει ίσως μια απότομη ανησυχία για κάποια επαγγελματικά ή health related θέματα. Καλά, φάε τώρα τα κοψίδια σου να τσικνίσεις κι από αύριο πιάνεις τα goji berries.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ