Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 2 - 8 Ιανουαρίου 2023

Αιγόκερε, η πρώτη εβδομάδα του χρόνου ξεκινά με την Αφροδίτη να εγκαταλείπει το ζώδιό σου

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aigokerws.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 2 - 8 Ιανουαρίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη βδομάδα του έτους εμφανίζει ωραίες προοπτικές σχετικά με τους μελλοντικούς σου στόχους και την ανάγκη σου να ασχοληθείς περισσότερο με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους σου, αλλά και θέματα που αφορούν την εξέλιξη της δουλειάς σου μέσω της τεχνολογίας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον φιλικό Υδροχόο την Τρίτη ως τις 26/1. Την Τετάρτη μάλιστα, σχηματίζεται με τον Δία από το ζώδιό σου, ένα τυχερό εξάγωνο – σούπερ ευκαιρία να κανονίσεις καλέσματα, εξόδους, βόλτες κ.λπ., έχοντας ίσως και ερωτικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Αυτό μπορεί μάλιστα να αφορά προσεγγίσεις μέσω του διαδικτύου, των social media, αλλά και καταστάσεις με φίλους που στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα ερωτικού «περιεχομένου». Η πρώτη Πανσέληνος του 2023 που πραγματοποιείται το Σάββατο στον Καρκίνο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, έχει άλλη πιο «εσωτερική» δυναμική, βάζοντάς σε σε έντονα συναισθηματικά μονοπάτια καθώς θέλεις να συνδεθείς και να πλησιάσεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως όμως επαναφέρει στο προσκήνιο κάποια προβλήματα ή θέματα υγείας (δικά σου ή άλλων), όντας ωστόσο βοηθητική για να ανανεώσεις ενεργειακά τον χώρο σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Όσα σε αγχώνουν στο πεδίο των επαγγελματικών σου μπορούν να τύχουν καλύτερης «μοίρας» με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να εισέρχεται την Τρίτη στον Υδροχόο και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου ως τις 26/1. Ο Δεκέμβρης ήταν μήνας που δόθηκε έμφαση στα εργασιακά, από δω και πέρα όμως βάζεις «γκάζια» θέλοντας να επιτύχεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και πραγματοποιώντας τις φιλοδοξίες σου. Αν ψάχνεσαι για μια νέα δουλειά είναι ώρα να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά, έχοντας βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, άρα αρκετά από αυτά που συζητούνται, συμφωνούνται δεν θα είναι fixed και μπορούν να διαφοροποιηθούν σημαντικά, ενώ σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες μπορεί να έχουν και «παραφωνίες». Το εξάγωνο, ωστόσο, Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη μπορεί να φέρει κάποιο θετικό νέο/ εξέλιξη ειδικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, όπως μια νέα πρόταση συνεργασίας κ.λπ. Η καθημερινότητα θα είναι πάντως γενικά πολυάσχολη με πολλά πηγαινέλα, επαφές, συνεννοήσεις, τηλεφωνήματα these days −όχι βέβαια απαραίτητα για πρακτικούς λόγους− αλλά περισσότερο για λόγους «αναψυχής», εξαιτίας και της Πανσελήνου στον Καρκίνο το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Αν, ωστόσο, αποφασίσεις να φύγεις ταξιδάκι για το τριήμερο των Φώτων, be aware για «ντράβαλα» που παίζουν σχετικά με δρομολόγια, μετακινήσεις και επικοινωνίες.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να εισέρχεται την Τρίτη στον Υδροχόο ως 26/1, βοηθώντας σε να συνειδητοποιήσεις, σε εγκεφαλικό επίπεδο, ποιες από τις καινούργιες επιδιώξεις σου για τη νέα χρονιά σε προσωπικά και επαγγελματικά (σε καταστάσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί από το 2022) «λειτουργούν» όντως για σένα, ώστε να εστιάσεις και πιο πρακτικά. Αυτό το τελευταίο βέβαια με μια υποσημείωση, καθώς ο κυβερνήτης σου, Ερμής, είναι ανάδρομος. Επομένως, το να ενεργήσεις προσδοκώντας άμεσο αποτέλεσμα είναι λίγο πολύ «στον αέρα» σε συνδυασμό και με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, οπότε καλύτερα να αναβάλεις για λίγο το κομμάτι «θέτω στόχους για τη νέα χρονιά», μεταθέτοντάς τους για το τέλος του μήνα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να σου βγάλει μια αυξημένη κοινωνικότητα και παράλληλα δίψα για πνευματική ανανέωση, χωρίς να αποκλείονται και ενδιαφέρουσες καταστάσεις σε ερωτικά για μερικούς που έχουν τώρα μια δεύτερη ευκαιρία. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη ευνοεί τις νέες γνωριμίες, αλλά και την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσα σε φιλικές σχέσεις, ειδικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο και σε καλεί να εστιάσεις στον τομέα των οικονομικών σου, θέλει όμως λίγη προσοχή με κωδικούς, κάρτες και συναλλαγές που γίνονται στο ίντερνετ, λόγω της αντίθεσής της με τον ανάδρομο Ερμή.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ίσως δεν είναι και τόσο εύκολο ή απλά δεν είναι τώρα το ζητούμενο για σένα, να λειτουργήσεις ανοιχτά και καθαρά αναφορικά με τα ερωτικά και τα οικονομικά σου, με την Αφροδίτη να περνά την Τρίτη στον Υδροχόο ως 26/1. Ανταποκρίνεσαι μάλλον πιο «άνετα» σε μια πιο ιδιωτική θεώρηση των πραγμάτων, έχοντας διάθεση και για ξεκαθαρίσματα σχετικά με ανθρώπους και καταστάσεις που βγάζουν τοξικότητα απέναντί σου. Αυτό φυσικά οφείλεται και στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή και του Άρη που βοηθά στις αναθεωρήσεις −έχοντας ίσως και πρακτικό αντίκτυπο− με την έννοια της δέσμευσης σε μια ψυχολογική αποτοξίνωση σαν έναν από τους στόχους της νέας χρονιάς, με τη βοήθεια ίσως και κάποιου ειδικού, αντιμετωπίζοντας παλιά τραύματα που σε «αφορούν» ακόμα. Η ερωτική και σεξουαλική σου διάθεση, ωστόσο, αυξάνεται. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τρίτη μπορεί να υπάρξει κάποια θετική οικονομική εξέλιξη στη δουλειά ή και ένα σχετικό φλερτ, ειδικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Το Σάββατο σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, ένα έντονο συναισθηματικά φεγγάρι που θέτει την κάλυψη των αναγκών σου ως προϋπόθεση προσωπικής ισορροπίας, περιπλέκοντας όμως το θέμα με αναμνήσεις/ εκκρεμότητες του παρελθόντος που παίζουν με τις ασφάλειές σου στο σήμερα.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η Αφροδίτη παίρνει θέση απέναντί σου στον Υδροχόο την Τρίτη ως τις 26/1 και η ανάγκη σου για περισσότερη ενασχόληση με τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου έρχεται στο προσκήνιο. Το βλέμμα σου κατευθύνεται σε όσα «δουλεύουν» και σε όσα θέλουν ίσως παραπάνω δουλίτσα για να ρολάρουν σωστά με τους «σημαντικούς άλλους» της ζωής σου, έχοντας την όρεξη και τη «φόρα» της νέας χρονιάς και των προσδοκιών που αυτή φέρνει μαζί της για να τα καταφέρεις. Δεδομένου ότι οι σχέσεις μας είναι καθρέφτης μας, αντιλαμβάνεσαι ότι το περιθώριο για προσωπική συνειδητοποίηση/ εξέλιξη είναι μεγάλο, οι ευκαιρίες όμως για αισθηματική ανανέωση στην περίπτωση που είσαι single θα είναι αρκετές, αρχής γενομένης με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια προσωπική/ επαγγελματική σχέση, ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες. Η Πανσέληνος τώρα στον Καρκίνο και τον 12ο οίκο σου το Σάββατο σε βάζει σε μια πιο εσωτερική διαδικασία, στην ίδια ωστόσο λογική, που λέει ότι αν κάτι σε ενοχλεί σε ψυχολογικό επίπεδο στα προσωπικά σου, καλύτερα να μην το «κουκουλώσεις» από συνήθεια, αλλά να δράσεις −ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως τραβάς μια «κόκκινη γραμμή»− καλωσορίζοντας το καινούργιο στη ζωή σου, σε μια χρονιά που το ευνοεί.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Το να λειτουργείς συγκεντρωμένα, οργανωμένα και με πρόγραμμα είναι φυσικά από τα top χαρακτηριστικά σου, ωστόσο καθώς η χρονιά κάνει είσοδο, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ως τις 18/1, αυτό δεν είναι τώρα και τόσο δεδομένο. Και εδώ είναι που έρχεται η Αφροδιτούλα, που περνά την Τρίτη στον Υδροχόο ως τις 26/1, δίνοντάς σου έτσι μια «χείρα βοηθείας» τρόπον τινά για να αντιμετωπίσεις πιο «ομαλά» την όλη κατάσταση. Θα σε βοηθήσει να συντηρήσεις τον ενθουσιασμό σου και την ενέργειά σου σε ένα day to day basis, παρά τα όποια παρατράγουδα στη δουλειά και στην καθημερινότητα, όντας δε ιδιαίτερα υποστηρικτική και στα fitness goals σου για τη νέα χρονιά. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο/ εξέλιξη σχετικά με τα εργασιακά και τα οικονομικά σου, π.χ. μια νέα δουλειά με καλές απολαβές, μια αύξηση κ.λπ., ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες. Η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο (7/1) βγάζει προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά σου σχετικά με θέματα που άπτονται του κοινωνικού συνόλου και μπορεί να θελήσεις να προσφέρεις πιο ενεργά (και λόγω του πνεύματος των ημερών) σε συλλόγους, δομές και φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, φέρνοντας παράλληλα και κάποιες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Μια «παύση» και μια βελτίωση σε όσα σε δυσκολεύουν στην καθημερινότητά σου έρχεται να φέρει η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Υδροχόο την Τρίτη, όπου και θα παραμείνει ως τις 26/1. Ίσως δεν είναι τόσο απλό να παραμείνεις σε festive διάθεση all the time και κάνεις δεν στο ζητάει άλλωστε. Ωστόσο ,αυτή η θέση της Αφροδίτης σηματοδοτεί ένα πιο ευχάριστο διάστημα στην αρχή της χρονιάς, βοηθώντας μέσα από μικρά πραγματάκια να βρεις τα «κέφια» σου, να γίνεις πιο δημιουργικός, να φλερτάρεις και να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάς. Τα επίπεδα της ενέργειας σου θ’ ανέβουν, ενώ το ίδιο ανεβασμένη θα είναι και η γονιμότητά σου − πράγμα που μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές σου αν σε ενδιαφέρει το θέμα απόκτησης ενός παιδιού. Ερωτικά τώρα και λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορεί να προκύψουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σου ή και «τυχαίες» συναντήσεις με πρώην που θα οδηγήσουν μερικούς στο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια σχέση – φρόντισε, ωστόσο, να επιλέξεις σωστά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία απέναντί σου στον Κριό την Τετάρτη, μπορεί μάλιστα να φέρει μια τέτοια συνθήκη ή και μια νέα γνωριμία/ θετική εξέλιξη για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) μπορεί να οδηγήσει σε αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις στον άξονα οικογένειας-επαγγελματικών και μια τάση για ασυνεννοησία.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας του νέου έτους η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο (3/1) και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου ως τις 26/1, κάνοντας τα θέματα του σπιτιού και της οικογενειακής σου ζωής προτεραιότητα από δω και πέρα. Φυσικά βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο γιορτών, οπότε οι σχετικές μαζώξεις και συναντήσεις με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα καλά κρατούν. Ωστόσο, μπορεί να σου δημιουργηθεί και μια ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος σου ή να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμα σου ώστε να περνάς παραπάνω χρόνο στο σπίτι αποκλειστικά με άτομα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς. Η Αφροδίτη θα είναι αρκετά ενεργή με όψεις σε όλη τη διάρκεια της διέλευσής της, βγάζοντας και κάποια κυκλοθυμία όπως είναι φυσικό. Όλο αυτό βέβαια μπορεί να εκφραστεί και με μια όρεξη να ασχοληθείς περισσότερο με την αισθητική διαμόρφωση του χώρου σου,καταφέρνοντας μια ανανέωση στην αρχή της χρονιάς. Έχε, όμως, υπόψη σου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, επομένως απόφυγε δραστικές/ δεσμευτικές αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις −π.χ. το να βάψεις τους τοίχους μπλε− και περιορίσου σε πιο light πινελιές ή επισκευές που πρέπει να γίνουν. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη στη δουλειά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, ενώ η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) αυξάνει τις τάσεις φυγής εν όψει των Φώτων, ζητώντας ένα ταξιδάκι.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Μια πιο θετική ανταπόκριση στις συνθήκες της καθημερινότητάς σου στο ξεκίνημα της χρονιάς φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο την Τρίτη ως τις 26/1, σε μια περίοδο που έχει αρκετή ένταση και trouble λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή αλλά και του Άρη απέναντί σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποθηκεύσεις ενέργεια, αλλά και να αποφύγεις κάπως τις «σκοπέλους» της ασυνεννοησίας, των παρεξηγήσεων και της γενικής δυσφορίας στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Αν εργάζεσαι στους τομείς της εκπαίδευσης, των εκδόσεων, των Μ.Μ.Ε., της διαφήμισης, του marketing, του εμπορίου κ.λπ. θα μπορέσεις να προωθήσεις καλύτερα τη δουλειά σου, ενώ θετικά αποτελέσματα θα λάβεις και στο πεδίο του φλερτ, ακόμα κι αν αυτό αφορά περισσότερο την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, χωρίς όμως να στοχεύει σε κάτι πιο ουσιαστικό. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη είναι μάλιστα πολύ βοηθητικό για νέες γνωριμίες, αλλά και για μια θετική εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση, ειδικά για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Οι επόμενες μέρες «χρωματίζονται» από την Πανσέληνο στον Καρκίνο το Σάββατο, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, όντας έντονη συναισθηματικά, κάτι που μπορεί να εκφραστεί είτε θετικά, αν π.χ. είσαι ερωτευμένος και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από ταίρι σου, είτε και πιο «απαιτητικά» αν για παράδειγμα είσαι μόνος σου ή βιώνεις μια απόρριψη/ χωρισμό αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου ξεκινά με την Αφροδίτη να εγκαταλείπει το ζώδιό σου την Τρίτη και να εισέρχεται στον Υδροχόο ως τις 26/1, με τον τομέα των οικονομικών και των ερωτικών σου να έρχεται στο προσκήνιο. Είσαι φρόνιμο έως και αρκετά «σφιχτό» παιδί αναφορικά με τα χρήματα, επομένως δεν περιμένεις απαραίτητα την αρχή του χρόνου για να δεις που βρίσκεσαι και να θέσεις τους στόχους σου, ωστόσο δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να το κάνεις έχοντας βέβαια στο μυαλό σου πως μέχρι τις 18/1 ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου − άρα επενδύσεις, υπογραφές συμβολαίων/συμφωνιών και γενικά καινούργια ξεκινήματα είναι καλύτερο να καθυστερήσουν. Αντίθετα, κινήσεις για διακανονισμούς χρεών, αλλά και για να πάρεις πίσω τα χρήματα που σου οφείλονταν μπορεί να έχουν καλά αποτελέσματα. Την Τετάρτη μάλιστα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, μπορεί να προκύψει ένα θετικό οικονομικό νέο ή μια σχετική ευχάριστη εξέλιξη, αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου απέναντί σου στον Καρκίνο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, βγάζοντας συναισθηματική ένταση, αν βρίσκεσαι μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σε ικανοποιούν, που μπορεί να εκδηλωθεί και λεκτικά αλλά και με περαιτέρω εξελίξεις που σε ετοιμάζουν για το νέο που έρχεται στη ζωή σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
«Ποδαρικό με το δεξί» σου κάνει η νέα χρονιά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται την Τρίτη στο ζώδιό σου ως τις 26/1, χαρίζοντάς σου λίγη παραπάνω λάμψη και εύνοια στο κομμάτι του έρωτα. Νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και το τι μπορείς να διεκδικήσεις στα αισθηματικά και αυτό φυσικά μεταφράζεται σε γοητεία προς το περιβάλλον σου. Αυτή η περίοδος μπορεί να σε βοηθήσει να συσφίξεις τη σχέση με το ταίρι σου ή να διορθώσεις ίσως κακώς κείμενα στη μεταξύ σας επαφή, ενώ και στην περίπτωση που είσαι single έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες στο φλερτ. Έχε όμως υπόψη σου πως ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, επομένως αυτό το διάστημα παίζουν «τυχαίες» συναντήσεις και επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σου. Ίσως πάλι είσαι εσύ αυτός που ξαναπροσεγγίζει την άλλη πλευρά, σκέψου όμως πριν δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια ήδη δοκιμασμένη κατάσταση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σχετικά με θέματα προσωπικών, σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών, ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτες μέρες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (7/1) σε βοηθά να κοιτάξεις με λεπτομέρεια τι όντως θέλεις και είναι ευεργετικό για την υγεία σου στο ξεκίνημα της χρονιάς, κάνοντας μια συνειδητή προσπάθεια να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να ενδυναμώσεις την άμυνα του οργανισμού σου, ίσως και με τη λήψη κάποιων βιταμινών.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και τον 12ο οίκο σου την Τρίτη και η παραμονή της εκεί ως τις 26/1, δίνει το εξής μήνυμα στην έναρξη του νέου έτους: κοίτα να σε φροντίσεις, να σε ξεκουράσεις και να σε αγαπήσεις ουσιαστικά. Big deal θα μου πεις, πάντως η Αφροδίτη ξεκλειδώνει με κάποιον τρόπο την πρόσβαση στα ψυχικά αποθέματα σου κι έτσι αν υπήρχε κάτι που σε στεναχωρούσε και σε ζόριζε το προηγούμενο διάστημα, θα μπορέσεις με τη βοήθειά της να το διαχειριστείς πιο λογικά. Αν ακόμη αντιμετώπιζες ένα θέμα υγείας, ίσως καταφέρεις τώρα να βρεις τον σωστό ειδικό ή κάποια θεραπεία που σου ταιριάζει. Ενδεχομένως βέβαια να μπεις σε μια φάση όπου η ιδιωτικότητα σε εκφράζει περισσότερο και στα ερωτικά σου, ενώ είναι καλό να γνωρίζεις πως είσαι πιο επιρρεπής και σε μυστικές έως και παράνομες σχέσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία την Τετάρτη μπορεί να φέρει μια καλή είδηση για τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου, αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Το Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, ανοίγοντας αρκετά τη βεντάλια της έλξης στο φλερτ, με νέες γνωριμίες για μερικούς, ενώ για άλλους μπορεί να δημιουργήσει και συνθήκες τέλους για μια κατάσταση που πλέον έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ