Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.12.2022

Λέοντα, εορταστική περίοδος μεν, χρειάζονται και οι δουλίτσες δε

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Tan Kaninthanond / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Αποφάσισε πού «στέκεσαι» στα προσωπικά σου, διαλέγοντας σοφά τις κινήσεις σου, γιατί παίζει στο τέλος να μην είσαι ευχαριστημένος με τίποτα.

Ταύρος
Με δυνατότητες για πιο «εν τω βάθει» σύνδεση με φίλους και σύντροφο, θέλοντας να κανονίσεις ήρεμα πραγματάκια για το βραδάκι. That kind of stuff.

Δίδυμοι
Άσε το πείσμα και την αίσθηση ότι τα ξέρεις όλα στη δουλειά αλλά και στο σπίτι, όντας λιγάκι πιο «ελαστικός» απέναντι στους άλλους.

Καρκίνος
Με έντονα ρομαντική διάθεση σήμερα, επιβάλλεται να φλερτάρεις αν είσαι single ή να κανονίσεις κάτι με το αμόρε σου, ενώ ως προς τα υπόλοιπα... η νωχέλεια πάει σύννεφο.

Λέων
Εορταστική περίοδος μεν, χρειάζονται και οι δουλίτσες δε, απλά να ασχοληθείς μαζί τους νωρίς, για να μπορέσεις να ησυχάσεις από το απόγευμα και μετά.

Παρθένος
«Monaco, la la la la la la la» σε τέτοιο ερωτικό mood σε βρίσκει η Τετάρτη, επομένως άδραξε την ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Χρειάζεσαι λιγότερα απ’ ό,τι φαντάζεσαι για να είσαι καλά, οπότε καλύτερα λίγο να χαλαρώσεις παρά να κάνεις κάτι απλά και μόνο για να το κάνεις.

Σκορπιός
Η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες στα ερωτικά, τα πρώτα ραντεβού αλλά και τις γλυκές εξομολογήσεις μέσα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Oh, la la!

Τοξότης
Ίσως έχεις την εντύπωση ότι προσεγγίζεις τα πράγματα και τους ανθρώπους σου διαφορετικά. Είναι όμως όντως έτσι; Η ανταπόκρισή τους θα σου δώσει την απάντηση.

Αιγόκερως
Ανάγκη να κάνεις τα πράγματα λίγο λιγότερο βιαστικά, να αφεθείς στη διάθεση της στιγμής, να φλερτάρεις, να παρτάρεις, να ερωτευτείς...

Υδροχόος
Μην «παραμυθιάζεις» άδικα τον εαυτό σου υποθέτοντας δυνατότητες που δεν υπάρχουν επί της ουσίας στα προσωπικά. You need a reality check.

Ιχθύες
Με υποσχέσεις για μπόλικο ρομάντζο και je t’ aime καταστάσεις η μέρα, do make it work, εκδηλώνοντας τα συναισθήματα σου στον σύντροφο σου ή στο πρόσωπο που σου ‘χει «κλέψει» την καρδιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ