Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 27.12.2022

Ιχθύ, «ξημερώνεις» με πιο χαρούμενη διάθεση και ίσως με μικρότερη τάση να λες και να κάνεις το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 27.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Τρίτης 27.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Επειδή όρεξη για πολλά πρακτικά δεν έχεις, έλα όμως που κάποια πρέπει να γίνουν, ξεκίνα από τα βασικά και μη χάνεις χρόνο να ονειρεύεσαι «ξάπλες» αν δεν είσαι αδειούχος. Αν είσαι, you go babe!

Ταύρος
Από δω το πας, από ’κει το φέρνεις, πάντως φαίνεται πως θα βρεις τον τρόπο να βάλεις χαλαρές συζητήσεις, συναντήσεις και γενικά χαζολόγηματα σήμερα.

Δίδυμοι
Όσο σκέφτεσαι και δεν κάνεις αυτά που πρέπει να γίνουν, τόσο το «χειρότερο» για ’σένα από άποψη χρόνου, δεδομένου ότι και την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος. Κουνήσου καλέ!

Καρκίνος
Με πνεύμα ονειρικό και ταξιδιάρικο σήμερα, θέλοντας παράλληλα να φροντίσεις με κάποιο τρόπο και τις καλλιτεχνικές σου ανάγκες. Ένα θεατράκι ίσως;

Λέων
Λίγο να δεις και το πορτοφόλι σου Λέοντα μου πριν κάνεις τα κανονίσματα σου για τα υπόλοιπα δώρα, γιατί τέλος του μήνα-χρόνου είναι και υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις προς τακτοποίηση.

Παρθένος
Μερικές φορές εξιδανικεύουμε άθελα μας τον άλλον, άλλες πάλι τον ίδιο μας τον εαυτό...Δες λίγο καθαρά τι χρειάζονται οι σχέσεις σου from you και όχι τι «νομίζεις» ότι χρειάζονται.

Ζυγός
Συμμάζεψε κάπως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και φρόντισε να τελειώνεις με σημαντικές εκκρεμότητες και τυχόν υπογραφές, γιατί ο Ερμής γυρνά ανάδρομος την Πέμπτη.

Σκορπιός
Να δεις φίλους, να παίξεις με τα παιδιά σου και να κάνεις πράγματα που ξεκάθαρα σου αρέσουν σήμερα, δίνοντας και περισσότερο «χώρο» στη σχέση σου.

Τοξότης
Το food coma είναι μια πραγματικότητα σήμερα, προσπάθησε οπότε να μαζευτείς λιγάκι, αλλά και να εκτονώσεις την ενέργεια σου με ένα περπάτημα έστω.

Αιγόκερως
Καλό είναι να θυμάσαι πως ό,τι λέγεται δεν σε αφορά πάντα προσωπικά, ούτε χρειάζεται να συμφωνείς απαραίτητα. Αν «τσιμπάει» θεματάκια σου τώρα ψάξτο λίγο...

Υδροχόος
Στην προσπάθειά σου να τεμπελιάσεις doing absolutely nothing υπάρχει παραδόξως ο κίνδυνος να κουραστείς περισσότερο απ’ ό,τι αν κάνεις όντως αυτά που χρειάζεται. Κάψιμο.

Ιχθύες
«Ξημερώνεις» με πιο χαρούμενη διάθεση και ίσως με μικρότερη τάση να λες και να κάνεις το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή. Χρήσιμο σε κάθε περίπτωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ