Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.12.2022

Υδροχόε, βρες το σημείο ηρεμίας σου στο σπίτι και στη δουλειά και «χτίσε» πάνω σ’ αυτό

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Remy Loz / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
«Το γοργόν και χάριν έχει» σήμερα, ειδικά αναφορικά με σχέδια και στόχους που δουλεύεις εδώ και καιρό. Μπες σε δράση γιατί στο τέλος του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Ταύρος
Δυνατότητα για καλύτερη διαχείριση στα επαγγελματικά σου δίνει η Δευτέρα, αρκεί να λειτουργήσεις βάσει σχεδίου. Έχεις ή θα πας απλά στα τυφλά;

Δίδυμοι
Το «θέλω κάτι και το θέλω τώρα» δεν ξέρω πώς μπορεί να λειτουργήσει με την τρέχουσα οικονομική σου πραγματικότητα, οπότε κι εσύ καλύτερα να ελαττώσεις κάποια από τα expectations σου.

Καρκίνος
Αν είχες να ολοκληρώσεις δουλειές που αφορούν τα οικονομικά σου, ένα ακίνητο, γραφειοκρατικές υποθέσεις με το δημόσιο κ.λπ, look no further than today.

Λέων
Κάποιες φορές είναι καλό να δρας χωρίς να «ψειρίζεις» το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα, ιδίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου.

Παρθένος
Ό,τι πρέπει για να ξεμπερδεύεις με μπόλικες πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς και της καθημερινότητας η Δευτέρα. Προχώρα κι ας μην γουστάρεις τόσο ρουτίνα.

Ζυγός
Μην κάνεις το λάθος να εκλάβεις την «φλατ» ή αδιάφορη αντίδραση του άλλου ως επιβεβαίωση, επειδή έχεις την ανάγκη να «ασχοληθεί» κάποιος μαζί σου στα αισθηματικά. Don’t.

Σκορπιός
Ο νους σου είναι κατά βάση στη δουλειά, μπορείς όμως να αποφύγεις προχειρότητες και λάθη απροσεξίας, όντας παράλληλα και πιο παραγωγικός του συνηθισμένου σου.

Τοξότης
Μην βιάζεσαι για κανένα να λόγο σήμερα, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να εντοπίσεις το λάθος πριν ακόμα συμβεί, «σώζοντας» εαυτόν και αλλήλους.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις πρακτικά θέματα δουλειάς και των οικονομικών σου χωρίς μπερδέματα και ιδιαίτερο άγχος. Αξιοποίησε το γιατί η συνέχεια δεν θα είναι στο ίδιο «μοτίβο».

Υδροχόος
Βρες το σημείο ηρεμίας σου στο σπίτι και στη δουλειά και «χτίσε» πάνω σ’ αυτό, αποφεύγοντας συμπεριφορές και συναναστροφές υψηλού «ρίσκου».

Ιχθύες
Πολλά μπορείς να «συγυρίσεις» today σε πρακτικό επίπεδο αν τα βάλεις κάτω και προσεγγίσεις την κατάσταση ώριμα. Και αναφορικά με τα fitness goals σου εκτός των άλλων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ