Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 07.07.2022

Τοξότη, αν περιμένεις να σιγουρευτείς για να ονειρευτείς, στα ερωτικά και όχι μόνο, «φέξε μου και γλίστρησα».

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στην πισίνα.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 07.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η μέρα φαίνεται να «στρώνει» μάλλον καλύτερα, με διάφορα μικροευχάριστα και κοινωνικά «συναπαντήματα» που σε παρασύρουν για λίγο μακριά απ’ τη ρουτίνα. 

Ταύρος
Αν υπάρχει κάποιο θεματάκι υγείας που «φιγουράρει» πολύ στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό, η σημερινή μέρα δεν είναι κακή για να ασχοληθείς, αναζητώντας λύσεις.
Δίδυμοι
Υπάρχει αρκετή «ροή» και ενθουσιασμός στα αισθηματικά σου, αλλά η συμβουλή είναι να ανοιχτείς πραγματικά, αποφεύγοντας χαζοδικαιολογίες για το αντίθετο.
Καρκίνος
Σε αναζητήση καλύτερης «εναρμόνισης» με το συναισθηματικό σου «μπέρδεμα», και μάλλον χρειάζεται να γεφυρώσεις τη θεωρία με την πράξη, ακόμα ακόμα κι αν σε χαλάει.
Λέων
Από τις μέρες που χρήζουν αξιοποίησης για να συνεννοηθείς με τους άλλους, να τελειώνεις με μπελαλίδικες δουλειές, αλλά και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Βουρ.
Παρθένος
Συνειδητοποιήσεις που είχες κάνει για κάποια μελλοντικά σου σχέδια μπορεί να επιβεβαιώνονται τώρα από την πραγματικότητα στη δουλειά ή την οικογένεια.
Ζυγός
Το καθαρό βλέμμα αναφορικά με τις αδυναμίες σου δεν έρχεται εύκολα, ούτε χωρίς προηγούμενη εσωτερική «δουλίτσα». Είναι όμως ανεκτίμητο.
Σκορπιός
Ο οργανισμός σου χρειάζεται ένα διατροφικό boost βασισμένο σε θρεπτικά συστατικά, ίσως και έναν έλεγχο υγείας για να ξέρεις που βρίσκεσαι. Yep.
Τοξότης
Αν περιμένεις να σιγουρευτείς για να ονειρευτείς, στα ερωτικά και όχι μόνο, «φέξε μου και γλίστρησα». Κάνε το inversion όσο είναι καιρός, για να μη χάνεις και τον χρόνο σου.
Αιγόκερως
Ξέρεις ποιο είναι το συμφέρον σου αναφορικά με μια προσωπική σχέση, άσχετα αν επιμένεις να το αγνοείς λόγω κωλύματος σε παρελθοντικές αντιλήψεις.
Υδροχόος
Γιατί στεναχωριέσαι άδικα; Μήπως γιατί φορτώνεσαι πολλά για χάρη των άλλων και μάλιστα από δίκη σου πρόθεση; Τι λες; Δεν ισχύει; Α, ok.
Ιχθύες
Το να προσπαθείς συνεχώς να κάνεις τις προσδοκίες σου να «λειτουργήσουν» στα προσωπικά είναι χαζό. Καλύτερα «ταίριαξε» τες λίγο και με την πραγματικότητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ