Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 12.06.2022

Σκορπιέ, «ουρανοκατέβατες» γνωριμίες δεν αποκλείονται για τους αδέσμευτους

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι
© Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριάκης 12.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο είναι αρκετά «επικίνδυνη» για το πορτοφόλι σου καθώς μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα, είτε «έξωθεν», είτε και λόγω παρορμητικών αγορών, οπότε καλύτερα «κλείδωσε» καπου τις κάρτες σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ταύρος
Δεν μπορείς τα πολλά «κολλητιλίκια» με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο σου, καθώς νιώθεις ότι περιορίζεται η ελευθερία σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν και απρόβλεπτες/ διασπαστικές αντιδράσεις, χωρίς όμως να αποκλείονται και ξαφνικές νέες γνωριμίες για μερικούς (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι
Αλλαγές που σχετίζονται με την καθημερινότητα και τις συνθήκες της δουλειάς φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο και καλό θα ήταν να δείξεις προσαρμοστικότητα και όχι «τσαντίλα» με τις συνθήκες, τα ωράρια, τους συνεργάτες κ.λπ (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος
Ενδιαφέρουσες γνωριμίες στα ερωτικά φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο, μπλέκοντας όμως ίσως λιγάκι το πράγμα με τις φιλίες, δημιουργώντας «friends with benefits» καταστάσεις ή αντίθετα «απομακρύνσεις» (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο το τοπίο στα επαγγελματικά είναι αρκετά «ρευστό», καθώς μπορεί να προκύψουν είτε χωροταξικές αλλαγές, είτε και ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης, ενώ για κάποιους αυτές θα «παιχτούν» στον τομέα των προσωπικών (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος
Νέες προοπτικές σε θέματα σπουδών, συνεργασιών και δικτύωσης με το εξωτερικό μπορεί να φέρει η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικές εξελίξεις/ νέα σχετικά με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Θα είναι αρκετά δύσκολο να μαζέψεις τα «γκέμια» σχετικά με παρορμητικές αγορές εξαιτίας της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο, που μεταξύ άλλων μπορεί να φέρει και επιπλέον έξοδα ή και εντάσεις στα προσωπικά (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού απέναντι σου στον Ταύρο (2ο δεκαήμερο κυρίως) σε κάνει «επιρρεπή» σε σπασμωδικές αντιδράσεις μέσα σε σχέσεις/ συνεργασίες που καλό θα ήταν να μην κάνουν escalate σε ξαφνικές ρήξεις, αν και για μερικούς αυτό μπορεί να γίνει αιφνιδιαστικά από την άλλη πλευρά. «Ουρανοκατέβατες» γνωριμίες δεν αποκλείονται για τους αδέσμευτους.

Τοξότης
Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο θα μπορούσες να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που φροντίζεις την διατροφή και το σώμα σου, αν και ελλοχεύει ο κίνδυνος απλά να «ξεφύγεις» με ένα «δε βαριέσαι μωρέ», μεταθέτοντας την «στον αιώνα τον άπαντα» (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως
Η διάθεση ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή είναι εμφανής με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο και αυτό βέβαια είναι θεμιτό σχετικά με ξαφνικές νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος, απόφυγε ωστόσο «τσιλιμπουρδίσματα» που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο μια σχέση (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο δημιουργεί τάση για απρόοπτα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, όπως μια επιβεβλημένη μετακόμιση, συγκατοίκηση, μια εξέλιξη που δεν περίμενες, ένα θέμα με έναν γονιό κλπ, που σε αναστατώνουν αρκετά (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες
Ένα αναπάντεχο νέο, μια εξέλιξη που δεν περίμενες, μια ενδιαφέρουσα πρόταση στα επαγγελματικά, μια «αντισυμβατική» γνωριμία που ενθουσιάζει είναι μερικά από τα σενάρια της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο, που δημιουργεί ωστόσο και μια νευρικότητα (2ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ