Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 6 - 12 Ιουνίου 2022

Δίδυμε, αρχίζεις σταδιακά να ξεδιαλύνεις την νοητική «ομίχλη» των προηγούμενων ημερών

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 6 - 12 Ιουνίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Με τον Ερμή να έχει πλέον επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, αυτή η εβδομάδα έχει έντονο οικονομικό και «πρακτικό» ενδιαφέρον, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, επομένως οφείλεις να την αξιοποιήσεις κατάλληλα για να ξεμπερδεύεις με μια σειρά σχετικών θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Πιο συγκεκριμένα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, είναι βοηθητικό για να ασχοληθείς με διαπραγματεύσεις και συζητήσεις στα επαγγελματικά που αφορούν το οικονομικό σκέλος ενός πρότζεκτ, μιας συμφωνίας, ενός επιχειρηματικού ανοίγματος κ.λπ. Το ένστικτό σου αλλά και η αποφασιστικότητά σου θα είναι «alert» και έτσι θα μπορέσεις να ψυχολογήσεις καλύτερα την άλλη πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και πιθανώς καλύτερους οικονομικούς όρους για τις συναλλαγές σου. Θετική όψη και για να καταπιαστείς με θέματα μισθοδοσίας, λογιστικών, φορολογικών, δανείων κ.λπ, βρίσκοντας λύσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο το ΣΚ, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, αφορά επίσης το πορτοφόλι σου, φέρνοντας ίσως μια unexpected εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα, θετική ή αρνητική, όπως ένα μπόνους στη δουλειά, μια αποζημίωση ή αντίθετα κάτι που λειτουργεί ως «μείον για το ταμείον» σου,  ενώ θέλει λιγάκι προσοχή και στην τάση για ρίσκο στο κομμάτι των επενδύσεων, αλλά και σε αυξημένα έξοδα για λόγους καλοπέρασης.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Είσαι ο κύριος πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού το ζώδιό σου φιλοξενεί όλο το αστρολογικό action these days, ξεκινώντας αρχικά με τον Ερμή που βρίσκεται ορθόδρομος πλέον στον Ταύρο εξομαλύνοντας σταδιακά τις επικοινωνίες και τη «ροή» των πραγμάτων μέσα στην καθημερινότητά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, σε κάνει πιο ομιλητικό με το περιβάλλον σου, βοηθώντας σε να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με τον  σύντροφο, τους φίλους, τους συνεργάτες σου, αλλά και να ρυθμίσεις ζητήματα επαγγελματικών, κάνοντας καίριες συζητήσεις, επαφές και εμπορικές συναλλαγές που λειτουργούν προς όφελός σου. Καλή όψη και για να ασχοληθείς με θέματα σπουδών αλλά και προγραμματισμού των καλοκαιρινών διακοπών σου. Το ΣΚ πραγματοποιείται η «εκρηκτική» σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με αναπάντεχες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα υπάρχει μια έντονη ανάγκη για ελευθερία από οτιδήποτε νιώθεις ότι σε καταπιέζει, αντιδρώντας ίσως απερίσκεπτα, έως και επαναστατικά μέσα στη σχέση σου, αφήνοντας τον άλλο «σύξυλο». Δεν αποκλείεται όμως από την άλλη να είσαι εσύ ο δέκτης μιας τέτοιας αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς. «Κεραυνοβόλοι» έρωτες και νέες γνωριμίες που ενθουσιάζουν είναι πάντως μέσα στο παιχνίδι για τους αδέσμευτους.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να έχει επιστρέψει σε ορθή φορά αρχίζεις σταδιακά να ξεδιαλύνεις την νοητική «ομίχλη» των προηγούμενων ημερών. Καθώς ωστόσο βρίσκεται ακόμα στον 12ο οίκο σου, η αίσθηση των πραγμάτων θα είναι περισσότερο «εσωτερική», το ίδιο και η συναισθηματική αντιμετώπιση απέναντι σε ό,τι σε πιέζει. Το τρίγωνο όμως Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, σε βάζει σε μια διαδικασία «παρελθοντολογικής αναπόλησης» καταστάσεων στη ζωή σου, θέλοντας ίσως τώρα να βάλεις σε μια σειρά σκέψεις και συνειδητοποιήσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις με καινούργια δυναμική από’ δω και πέρα. Μια συζήτηση με ένα πολύ δικό σου άτομο μπορεί εύκολα να «μετατρέπει» σε φουλ εξομολόγηση ψυχής, κάτι που φαίνεται ότι έχεις ανάγκη, λειτουργώντας λυτρωτικά για το «μέσα» σου. Θετική όψη και για να ασχοληθείς με τη διευθέτηση διαφόρων πρακτικών εκκρεμοτήτων που άπτονται των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, όπως φορολογικά, κληρονομικά, ρυθμίσεις οφειλών κ.λπ. Το ΣΚ έρχεται με μια σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο και τον 12ο οίκο σου, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο, δημιουργώντας μια πιο νευρική αλλά και «απελευθερωτική» συνθήκη για τα ερωτικά σου, καλώντας σε να αφήσεις πίσω σου άτομα που συνεχώς έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σου, εμποδίζοντας ουσιαστικά την εξέλιξή σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Αυτή η εβδομάδα δίνει έμφαση στην κοινωνικότητα και στην συλλογική δουλειά, έχοντας ως «plus» έναν ορθόδρομο πλέον Ερμή, που ελαττώνει τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Θα μπορέσεις επομένως να ασχοληθείς αποτελεσματικά με τους στόχους σου, ειδικά με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, που ευνοεί επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά. Η διαίσθησή σου θα είναι πολύ αυξημένη, δίνοντας σου «insight» για το πως πρέπει να κινηθείς στις επικοινωνίες με τους συνεργάτες σου, στην οργάνωση ενός νέου πρότζεκτ, στην συνεννόηση για τους όρους μιας συμφωνίας, ενός συμβολαίου ή μιας καινούργιας πρότασης που μπορεί τώρα να πέσει στο τραπέζι. Βοηθητική θα είναι και για συζητήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, για πιθανά πλάνα απόκτησης παιδιών, αλλά και για να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, αν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο το ΣΚ, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, σου «ζητά» να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, οπότε φρόντισε να κανονίσεις κάτι διαφορετικό μαζί με το ταίρι σου, αν και μπορεί να λειτουργήσει και διασπαστικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να προκύψουν έρωτες με την πρώτη μάτια ή να παίξουν αναπάντεχες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα και μέσα σε φιλίες, που δίνουν νέα τροπή στα πράγματα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με τον Ερμή στον Ταύρο να έχει πλέον επιστρέψει σε ορθή φορά μέσα στον τομέα της καριέρας σου, το «κουβάρι» της ασυνεννοησίας και των εμποδίων στα επαγγελματικά, αρχίζει σιγά σιγά να ξεμπλέκεται. Αυτή η εβδομάδα δίνει άλλωστε μεγάλο βάρος σε όσα σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Παρακευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, να σου χαρίζει ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα για να ασχοληθείς με δύσκολα και απαιτητικά ζητήματα στα εργασιακά. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με συνεργάτες, συναδέλφους, προμηθευτές θα κάνεις προσπάθειες για να αποκαταστήσεις μια ομαλή επικοινωνία, ενώ μπορεί να προχωρήσεις και σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με πελάτες, προϊσταμένους κ.λπ, διερευνώντας καλύτερα και τις προθέσεις της άλλης πλευράς. Το ΣΚ σχηματίζεται η δυναμική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, προκαλώντας πιθανόν «αναταράξεις» και αναπάντεχες εξελίξεις -θετικές ή αρνητικές- στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού στου στάτους. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με μια αλλαγή δεδομένων που σε ξεβολεύει και σε οδηγεί σε άλλες κατευθύνσεις, ίσως προκύψει μια νέα πρόταση, ενώ μπορεί να ξαφνιάσεις το περιβάλλον σου με μια απόφαση για την επισημοποίηση της σχέσης σου ή αντίθετα για έναν χωρισμό από μια «φαινομενικά» σταθερή σχέση/ γάμο.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Μια πιο άνετη εβδομάδα ξεκινά, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής έχει πια γυρίσει σε ορθή φορά, «μαζεύοντας» σταδιακά το επικοινωνιακό «μπάχαλο» και την γενικότερη «δυσκαμψία» μέσα στην καθημερινότητά σου. Την Παρασκευή μάλιστα σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, που ενισχύει την διάθεσή σου για επικοινωνία και «μοίρασμα» στα προσωπικά. Αν τυχόν υπήρχαν μούτρα, γκρίνιες ή προβληματικές καταστάσεις με παιδιά, φίλους, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί τώρα με αυξημένη ενσυναίσθηση να πλησιάσεις το άλλο άτομο, διαλέγοντας προσεκτικά τα λόγια σου, φέρνοντας το, τρόπον τινά, «με τα νερά σου». Καλή όψη και για «ψηστήρι» στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, βγάζοντας περισσότερη γοητεία στην προσέγγισή σου, ενώ χρήσιμη και για επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά και παρουσιάσεις στη δουλειά. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού το ΣΚ, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, είναι σούπερ για ένα ταξίδι με το αμόρε -ιδανικά στο εξωτερικό- ή για να οργανώσεις κάτι που σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Δοκίμασε οπωσδήποτε κάτι έξω από τα συνηθισμένα γούστα σου, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπορεί να έχεις αναπάντεχες γνωριμίες ή να διαπιστώσεις μια έλξη για ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, εθνικότητας και γενικότερου outlook πάνω στη ζωή.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Έμφαση στον οικονομικό τομέα έχει για’ σένα η εβδομάδα που ξεκινά, με τον Ερμή να έχει πλέον επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, «επιτρέποντάς» σου να ασχοληθείς χωρίς αλλά εμπόδια με την οργάνωση του πορτοφολιού σου. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, είναι βοηθητικό για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να λύσεις τον «γρίφο» γύρω από μια οφειλή που εκκρεμεί εδώ και καιρό και σε αγχώνει πολύ, σχετικά με φορολογικά θέματα, με περιουσιακά, με λογιστικά ζητήματα της επιχείρησής σου κ.λπ. Μπορείς επίσης να την αξιοποιήσεις για να βάλεις ό,τι «δύσκολες» και απαιτητικές δουλειές εχεις στα εργασιακά, αλλά και για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς συνθήκες και όρους για μια μίσθωση ακινήτου, για μια νέα πρόταση/συμφωνία για δουλειά ή για να καταφέρεις να κλείσεις έναν σημαντικό πελάτη, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Η σύνοδος πάλι Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο το ΣΚ, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα σχετικά με τα οικονομικά σου, όπως μια θετική εξέλιξη για ένα δάνειο, ένα χρέος, μια αποζημίωση, ένα επίδομα, ίσως όμως και κάποια ξαφνικά έξοδα. Από την άλλη, ευνοεί ενδιαφέρουσες γνωριμίες με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο στα ερωτικά, ίσως όμως προκαλέσει και «τριγμούς» μέσα σε σχέσεις, εξαιτίας της ανάγκης για ανανέωση ή λόγω κάποιων αποκαλύψεων.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή απέναντί σου στον Ταύρο σε ορθή φορά, ξαναβάζοντας σταδιακά τα πράγματα σε μια «σειρά» στο κομμάτι της επικοινωνίας με το περιβάλλον σου, αλλά και αναφορικά με ζητήματα που είχαν πολλά «πηγαινέλα» το προηγούμενο διάστημα. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, δίνει βάθος στη σκέψη σου, βοηθώντας σε να δεις πίσω από την επιφάνεια, γεγονός που θα σου φανεί χρήσιμο τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά, τη συνεννόηση με συνεργάτες αναφορικά με ένα πρότζεκτ, εμπορικές δοσοληψίες, αλλά και για να διαπραγματευτείς τους όρους για ένα συμβόλαιο που είναι «στα σκαριά». Ακόμα, μπορείς να κάνεις μια πιο ουσιαστική και αληθινή συζήτηση με τον άνθρωπό σου, θίγοντας και πιο «τζιζ» θεματάκια. That being said, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού απέναντί σου στον Ταύρο το ΣΚ, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, είναι μια συνθήκη μεγαλύτερης έντασης και «κυκλοθυμίας» με απρόβλεπτα αποτελέσματα μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Η ανάγκη σου για ελευθερία και περισσότερο προσωπικό «χώρο» μέσα στη σχέση μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα, χάνοντας έτσι και το όποιο «δίκιο» σου στα μάτια του άλλου. Ίσως πάλι είναι η άλλη πλευρά που αντιδρά σπασμωδικά ή σου ανακοινώνει αποφάσεις που σε αφήνουν... παγωτό. Έρωτες «με το Καλημέρα σας» είναι όμως μέσα στο παιχνίδι για τους singles.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με θετικό πρόσημο εισέρχεσαι στη δεύτερη βδομάδα του Καλοκαιριού, με τον Ερμή σε ορθή πλέον φορά να ομαλοποιεί σταδιακά το τοπίο στην καθημερινότητα και στους ρυθμούς στα επαγγελματικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Αιγόκερω την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείς με πρακτικές εκκρεμότητες των εργασιακών που είχαν μαζευτεί εδώ και καιρό, αντιμετωπίζοντας τες με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Είναι ακόμα βοηθητικό για να στείλεις βιογραφικά, για να περάσεις από συνέντευξη, αλλά και για να κάνεις επιτυχημένες οικονομικές διαπραγματεύσεις, είτε για επαγγελματικά θέματα, είτε και για ζητήματα ακινήτων, συμβολαίων κ.λπ. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο το ΣΚ, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει ένα απρόσμενο γεγονός σχετικά με τις συνθήκες της δουλειάς, τα ωράρια, το πόστο, τα καθήκοντά σου κ.λπ., που σε ξεβολεύει, ίσως όμως φέρει και μια ευκαιρία καριέρας ή μια άλλη θετική εξέλιξη, όπως μια προαγωγή, αύξηση κ.λπ. Μπορεί επίσης να σου γεννήσει μια έντονη ανάγκη για άμεση αλλαγή τρόπου ζωής, βελτίωσης της διατροφής σου, συστηματικής ενασχόλησης με ένα πρόγραμμα σωματικής άσκησης, διακοπής κακών συνηθειών, π.χ. κάπνισμα, που σου κλέβουν ενέργεια και μακροπρόθεσμα ποιοτικά χρόνια ζωής. Αυτό ίσως προκύψει λόγω ενός health emergency ή μιας «προειδοποίησης» από κάποιον ειδικό.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Μια αρκετά ευχάριστη και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα, Αιγόκερέ μου, με έναν Ερμή ορθόδρομο, που σε βοηθά να κατασταλάξεις τις σκέψεις σου στα αισθηματικά σου, παίρνοντας αποφάσεις και για τυχόν παλιές καταστάσεις που «επανέκαμψαν» στη ζωή σου τελευταίως. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σε κάνει πιο παρατηρητικό σχετικά με συμπεριφορές και θέματα που υπάρχουν στη σχέση με τα παιδιά, το σύντροφο, τους φίλους ή κάποιον συνεργάτη και είναι μια κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσεις ειλικρινά αυτό που αισθάνεσαι. Με αυτό τον τρόπο η άλλη πλευρά θα μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τις όποιες «αστοχίες» της, όμως θα πρέπει κι εσύ να δείξεις διάθεση για συμβιβασμό. Βοηθητική όψη και για επαγγελματικές συζητήσεις, εμπορικές συμφωνίες, οικονομικές δοσοληψίες. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο το ΣΚ, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει «κεραυνοβόλους έρωτες» και ενθουσιώδεις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό πες «ναι» σε προτάσεις για εξόδους, βόλτες και καλέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος αξίζει να κανονίσεις μια έκπληξη για σένα και το ταίρι σου -ένα ταξιδάκι ίσως- ανανεώνοντας το κλίμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και ξαφνικές ρήξεις για όσους νιώθουν ότι δεν ζουν τη ζωή που θέλουν ή καταπιέζονται μέσα στη σχέση τους. Απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες είναι επίσης μέσα στο «πρόγραμμα».


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Ο Ερμής στον Ταύρο έχει πλέον γυρίσει ορθόδρομος, καλώντας σε να εστιάσεις την προσοχή σου σε ζητήματα οικογένειας και επαγγελματικών που χρειάζονται «συμμάζεμα». Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σου δίνει ισχυρή θέληση και πείσμα για να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα ακινήτων, μεταβιβάσεων, πωλήσεων, εκμισθώσεων, κληρονομικών κ.λπ. που χρονίζουν. Θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις, αλλά και να καταλήξεις ενδεχομένως σε συμφωνίες που διασφαλίζουν ένα καλό οικονομικό αντίκρισμα. Ίσως πάλι το μυαλό σου απασχολούν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις που έχεις «εντοπίσει» στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς και θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα, μιλώντας περισσότερο συναισθηματικά απ’ ότι συνηθίζεις, θέλοντας να περάσεις έναν μήνυμα στην άλλη πλευρά. Όσο πλησιάζουμε βέβαια στο ΣΚ η ένταση ανεβαίνει, με «αποκορύφωμα» τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο τα ξημερώματα της Κυριακής, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Αυτή η όψη βγάζει μια νευρικότητα και μια κυκλοθυμία στο περιβάλλον του σπιτιού, αναφορικά με συμπεριφορές μέσα σε συντροφικές, γονικές ή συγγενικές σχέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απότομα ξεσπάσματα και ρήξεις που ξαφνιάζουν τους άλλους. Ίσως πάλι είσαι εσύ ο «δέκτης» της όλης έντασης, ενώ μπορεί να προκύψουν και εξελίξεις σχετικά με μια μετακόμιση, συγκατοίκηση κ.λπ., όχι απαραίτητα αρνητικές.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με τον Ερμή στον Ταύρο να βρίσκεται πλέον ορθόδρομος, θα μπορέσεις αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα, να προγραμματίσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, χωρίς τα πισωγυρίσματα και τα «ήξεις-αφίξεις» στις επικοινωνίες σου. Ωστόσο, δραστηριότητες αλλά και υποχρεώσεις σε θέλουν alert, με το τρίγωνο όμως Ερμή-Πλούτωνα την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, σου δίνεται η δυνατότητα να διευθετήσεις εκκρεμότητες, βρίσκοντας λύσεις με τη δύναμη του μυαλού σου, έχοντας όμως και σύμμαχο την ισχυρή διαίσθησή σου. Είναι ακόμα μια βοηθητική όψη για να ασχοληθείς με το γράψιμο του βιογραφικού σου, για να περάσεις από συνέντευξη, για να κάνεις μια αίτηση σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, για εμπορικές δοσοληψίες, αλλά και για να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συμφωνίας / συμβολαίου. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού το ΣΚ, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί εντούτοις να βγάλει μια υπερδιέγερση, αλλά και να σε φέρει αντιμέτωπο με ξαφνικές συνειδητοποιήσεις ή και εξελίξεις για το μέλλον των επαγγελματικών ή των σπουδών σου. Ίσως λάβεις μια πληροφορία/ είδηση που δεν περίμενες -θετική ή αρνητική- ίσως σου γίνει μια αναπάντεχη πρόταση, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου θα λειτουργούσε σούπερ ανανεωτικά για την ερωτική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ μπορεί να συμβεί στα πιο απρόσμενα μέρη!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ