Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 20 - 26 Ιουνίου 2022

Καρκίνε, μήπως ήρθε η ώρα να χορέψεις «τον χορό του Ησαΐα» με τον άνθρωπό σου; Ή μήπως να δεις τον εαυτό σου career-wise σε ένα χρόνο από τώρα;

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 833
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkinos.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 26 Ιουνίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Θετικό «kick in» κάνει η εβδομάδα, με ένα εξάγωνο του Ερμή με τον Δία από το ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Η αντίληψή σου είναι οξυμένη, ενώ μπορείς να εκφραστείς ανοιχτά και με πειθώ για ό,τι σε απασχολεί, προσωπικά και επαγγελματικά. Καλή όψη για συζητήσεις, επαφές, συνεντεύξεις για δουλειά, εμπορικές δοσοληψίες και διαπραγματεύσεις, καθώς και για υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων. Βοηθητική επίσης και για θέματα σπουδών, σε περίπτωση που ασχολείσαι με τον τομέα της διδασκαλίας και της εκπαίδευσης γενικότερα, αλλά και αν θέλεις να κάνεις αίτηση για κάποιο μεταπτυχιακό ή περιμένεις μια σχετική απάντηση, καθώς επίσης και για ταξίδια, αν θέλεις να «τσεκάρεις» προορισμούς και ημερομηνίες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Την Τρίτη ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η προσοχή σου στρέφεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς υπάρχουν αρκετά θέματα με ένα ακίνητο που πρέπει να τακτοποιηθούν, όπως επισκευές για το εξοχικό, μια ανακαίνιση του χώρου σου, κάποια πρακτικά και βαρετά, όπως μια μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο λόγω γονικής παροχής κ.λπ., ενώ είναι μια καλή περίοδος για όσους σχεδιάζουν μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους την Πέμπτη σε κάνει πιο εξωστρεφή και κοινωνικό, ευνοώντας επικοινωνίες, φλερτ αλλά και καλοκαιρινές αποδράσεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα, με τον Ήλιο να εισέρχεται την Τρίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, σηματοδοτώντας και officially το Καλοκαίρι. Ένας αέρας... ανανέωσης πνέει στην καθημερινότητά σου, αφού φαίνεται πως αρχίζεις να χαλαρώνεις, συντονιζόμενος ενεργειακά με την πιο ανάλαφρη εποχή του χρόνου. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, έχοντας ανάγκη να χωρέσεις μέσα στη daily routine σου δραστηριότητες και συναντήσεις με φίλους και πρόσωπα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να γελάς με την ψυχή σου. Αυτή η περίοδος ευνοεί πολύ το φλερτ και τις νέες γνωριμίες, με την προϋπόθεση ότι αφήνεις λιγάκι στην άκρη τις έγνοιες και «τολμάς» να δώσεις στον εαυτό σου την «δυνατότητα» να υπάρξει και ως ερωτικό ον. Σ’ αυτό βοηθά το ότι μπορείς να γίνεις πιο εκδηλωτικός με το συναίσθημά σου, χωρίς να αυτολογοκρίνεσαι ως συνήθως. Παράλληλα ανοίγει και η όρεξή σου για ταξιδάκια και αποδράσεις, αφού δεν αποκλείεται να προγραμματίζεις από δω και κάτω το πού θα περάσεις την άδειά σου. Στο ίδιο «μοτίβο» κινείται και η Αφροδίτη, λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιό σου, σχηματίζοντας ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Αυτή η όψη σε κάνει πιο γοητευτικό και παθιασμένο στην προσέγγισή σου στο φλερτ, βοηθώντας σε να έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Πέμπτη θα προχωρήσει στους Διδύμους ως τις 18/7 προσφέροντας δυνατότητες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η εβδομάδα που ξεκινά, αφού «με το καλημέρα» σχηματίζεται ένα ωραίο τρίγωνο μεταξύ του Ερμή από το ζώδιό σου και του Δία, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Η allegria, η «τσαχπινιά» και η γρηγοράδα στη σκέψη μπορούν να φανούν χρήσιμες σε επίπεδο συζητήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων στα επαγγελματικά, βοηθώντας σε να κλείσεις ενδεχομένως νέες συμφωνίες, να συντονιστείς με τους συνεργάτες σου, την ομάδα στο γραφείο κ.λπ. Ακόμα αυτή η όψη θα σου επιτρέψει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να δεις τους φίλους σου, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να φτιάξεις καλοκαιρινή διάθεση γενικότερα, ενώ μπορεί να ωφεληθείς και αναφορικά με την προβολή της δουλειάς σου ή του εαυτού σου, ειδικά αν ασχολείσαι με τα κοινά. Ακόμα μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σχετικά με τις σπουδές, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Την Τρίτη τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται για φέτος, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Καρκίνο, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο. Από δω και κάτω εστιάζεις στην πραγματικότητα των οικονομικών σου, θέλοντας να ισορροπήσεις την κατάσταση μεταξύ εσόδων-εξόδων, προσπαθώντας να ρυθμίσεις χρέη, να αυξήσεις ενδεχομένως τις απολαβές σου από τη δουλειά κ.λπ. Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου ως 18/7, δίνοντάς σου έξτρα μπόνους στη γοητεία και στην εμφάνιση, ευνοώντας τον έρωτα και τη διασκέδαση.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Χρόνια Πολλά! Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Τρίτη, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, τα γενέθλιά σου ξεκινούν για φέτος. Και δεν είναι κάποια «οποιαδήποτε» γενέθλια, αφού συνοδεύονται από την παρουσία του Δία, του πλανήτη της επέκτασης και της τύχης, που βρίσκεται ήδη στο Μεσουράνημά σου, a.k.a το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου. Αυτό σημαίνει πως θα σε βοηθήσει να βάλεις υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά, τις σπουδές –αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία–, ακόμα ακόμα και σε επίπεδο εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή. Μήπως ήρθε η ώρα να χορέψεις «τον χορό του Ησαΐα» με τον άνθρωπό σου; Ή μήπως να δεις τον εαυτό σου career-wise σε ένα χρόνο από τώρα; Ίσως να κάνεις την αίτηση για εκείνο το μεταπτυχιακό που θα αποτελέσει το «συν» στο CV σου; Ασχολήσου με σένα και τα όνειρά σου και το progress θα φανεί μέχρι τα επόμενα γενέθλια. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απέναντί σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τελευταίες μέρες, βγάζει έντονα συναισθήματα μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, προσφέρεται ωστόσο για παθιασμένες νέες γνωριμίες, αρκεί να μπεις κι εσύ στο ανάλογο mood. Παράλληλα είναι ευνοϊκό για οικονομικές συζητήσεις και υπογραφές συμφωνιών. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους την Πέμπτη ως 18/7, κάνει τα ερωτικά να κινούνται κυρίως στο παρασκήνιο...


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το μυαλό σου είναι μάλλον «καρφωμένο» στο πλάνο των διακοπών σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με το εξάγωνο Ερμή-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Έχεις ανάγκη να ονειρευτείς, να ξεσκάσεις και να χαλαρώσεις και αυτή η όψη εντείνει την όλη «κάψα» σου. Παράλληλα είναι και τυχερή αναφορικά με συνομιλίες, επαφές και συναντήσεις στα επαγγελματικά, καθώς και σχετικά με θέματα σπουδών, σεμιναρίων, μετεκπαίδευσης κ.λπ. Την Τρίτη έχουμε την μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο. Θα διελαύνει τον 12ο οίκο σου για έναν ολόκληρο μήνα, μέχρι δηλαδή να ξεκινήσουν τα γενέθλιά σου. Μπαίνεις λοιπόν σε μια φάση «προετοιμασίας», ψυχικά και σωματικά, πιο εσωτερική σε κάθε περίπτωση, αξιολογώντας με τον τρόπο σου πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Κοντολογίς κάνεις τη «σούμα» της χρονιάς και όχι μόνο, αφού το «σκάλισμα» μπορεί να πάει και πιο πίσω, αναζητώντας τα κίνητρα και για δικές σου συμπεριφορές. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να προσέχεις παραπάνω την υγεία σου, φροντίζοντας για επαρκή ύπνο, σωστή διατροφή και moderate άσκηση, γιατί οι άμυνες σου θα είναι πεσμένες. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης στους Διδύμους από την Πέμπτη ως 18/7 θα «διανθίσει» αυτό το ταξίδι με «εσάνς» κοινωνικοποίησης, εξόδων με φίλους, φλερτ και μικρών αποδράσεων.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με ένα ωραίο εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις πρώτες μέρες, ανοίγει η εβδομάδα. Θα σε βοηθήσει σε οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς και σε συνεντεύξεις για δουλειά. Την Τρίτη ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Καρκίνο και το καλοκαίρι πλέον ξεκινά και «τυπικά». Μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αλλά και να οργανώσεις πρακτικά τους μελλοντικούς σου στόχους στα επαγγελματικά, τις σπουδές και τα προσωπικά. Αν θεωρείς πως χρειάζεται να κάνεις ένα «recruiting» ατόμων που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ευκολότερα τα πλάνα σου go for it, γιατί αυτή η θέση εξυπηρετεί τέλεια το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». Παράλληλα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τη δουλειά σου, τις ιδέες σου για ενδιαφέροντα projects, αλλά και για να προβάλεις τον εαυτό και σε αλλά «μετερίζια», αν θέλεις π.χ. να ασχοληθείς ενεργά με την πολιτική και τα κοινά εν γένει. Αυξημένη σίγουρα θα είναι και η όρεξή σου για κοινωνικοποίηση, φλερτ και ανταμώματα με τον ερωτικό σου σύντροφο. Ωστόσο, δεν γουστάρεις στην παρούσα φάση οτιδήποτε σε καταπιέζει, οπότε ίσως ψαχτείς και σε εναλλακτικές οδούς –βλέπε online dating– αν νιώθεις ότι οι ανάγκες δεν καλύπτονται. Η είσοδος την Πέμπτη της Αφροδίτης στους Διδύμους ως 18/7 ευνοεί τον τομέα της καριέρας σου, βοηθώντας σε να «φανείς» περισσότερο, διεκδικώντας ίσως και καλύτερες οικονομικές απολαβές.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
«Αλληλούια» αναφωνείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που σε «υποδέχεται» με το τυχερό εξάγωνο του Ερμή με τον Δία που βρίσκεται απέναντι σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Κι αυτό γιατί σε βοηθά να «περάσεις» your message across σχετικά με συζητήσεις, εμπορικές δοσοληψίες και διαπραγματεύσεις στη δουλειά. Καλή όψη και για να «κλείσεις» τώρα μια συμφωνία, βάζοντας μάλιστα και τις υπογραφές. Παράλληλα σε βοηθά να «ξελαμπικάρεις» από τη μαυρίλα της επικαιρότητας, της καθημερινότητας και της ρουτίνας της ζωής γενικότερα, σκεφτόμενος πιο θετικά και αισιόδοξα για το μέλλον, γιατί όπως και να’ χει, είναι μπροστά μας το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι! That being said, αυτό «εγκαινιάζεται» και officially την Τρίτη, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, που σηματοδοτεί φυσικά τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, βλέπε Θερινό Ηλιοστάσιο. Η προσοχή σου για τον επόμενο μήνα θα είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά, θέλοντας να προβάλεις τη δουλειά και τις ικανότητες σου, προσβλέποντας σε μια αναβάθμιση ρόλων, αρμοδιοτήτων, αλλά φυσικά και απολαβών. Τώρα είναι η περίοδος να ετοιμάσεις και να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνεντεύξεις, να συζητήσεις για νέα projects. Παραπονεμένος δεν θα μείνεις ωστόσο socializing-wise, αφού με την Αφροδίτη στους Διδύμους από την Πέμπτη ως τις 18/7 «θ’ αναστενάξουν» οι πλαζ και τα beach bars από το φλερτ. Τέλειο διάστημα και για μίνι ταξιδάκια με το αμόρε, αν ήδη είσαι σε σχέση.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
«And...summer it is you all» καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο την Τρίτη, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου φέρνει μαζί της την αισιοδοξία και την ελπίδα για ένα ωραίο, χαλαρωτικό αλλά και –σε Σκορπιό απευθύνομαι εξάλλου– ερωτικό καλοκαιράκι. Και το έχεις ανάγκη το να ηρεμήσεις από τα αγχωτικά πρότυπα σκέψης για τη δουλειά, τα λεφτά, τα θέματα υγείας, «τούτο και τ’ άλλο», κανονίζοντας με «σοφία» αποδράσεις και διακοπούλες. Ναι, οι επόμενες τέσσερις βδομάδες είναι σούπερ για να πάρεις την άδεια σου, πακετάροντας το στρώμα-κροκόδειλο, γνωστό από τα παιδικά μας χρόνια με το παρατσούκλι «Θρασύβουλος», μια ντουζίνα μαγιό και τα sexy αρχαιοελληνικά σανδάλια σου. Μέχρι τότε βέβαια θα μπορέσεις να εστιάσεις στο μέλλον των σπουδών σου αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία, αλλά και να «τρέξεις» εκκρεμότητες σχετικά με το δημόσιο ή νομικές υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, βγάζει... «πάθος αλλά ελληνικά» με το ταίρι σου, δίνοντας ευκαιρίες για έντονα συναισθηματικά φορτισμένες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, που υπόσχονται βαθιές συγκινήσεις. Αξίζει λοιπόν να κυκλοφορήσεις αν είσαι στο «ψάξιμο». Παράλληλα ευνοεί οικονομικές συζητήσεις και υπογραφές συμφωνιών. Τα θέματα των οικονομικών σου θα έχουν άλλωστε μια έξτρα βοήθεια με την Αφροδίτη στους Διδύμους από την Πέμπτη ως 18/7.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό «ποδαρικό» σου κάνει η προτελευταία βδομάδα του Ιούνη, με το εξάγωνο του Ερμή απέναντί σου με τον Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Θετικές ειδήσεις και εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά –ίσως μια δίκη τους επιτυχία να είναι η αιτία–, προσωπικών σχέσεων, όπως μια ανταπόκριση από το πρόσωπο που επιθυμείς, αλλά και επαγγελματικών, π.χ. μια πρώτη επαφή για ένα καινούριο δημιουργικό project, διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία κ.λπ. Ο Ήλιος εισέρχεται την Τρίτη στον Καρκίνο, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο. Αυτή είναι μια πιο complicated συνθήκη για το δικό σου ζώδιο, αφού σε «μπλέκει» με προσωπικές συναισθηματικές ανασφάλειες, καθώς και με τα ζητήματα των οικονομικών σου, ιδιαίτερα όσων σχετίζονται και με τρίτους, όπως τράπεζες, δάνεια, φορολογικά, περιουσιακά, κληρονομικά, διατροφές, συνεταιρισμούς κ.λπ. Χρειάζεται να κάνεις ένα «ξεσκαρτάρισμα» δεδομένων και μελλοντικών κινήσεων, με στόχο την επίτευξη μιας «υγιούς» δαπάνης διαβίωσης, σε συνάρτηση με την οικονομική πραγματικότητα. Την ίδια μέρα μάλιστα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, μπορεί να προκύψει μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση στα επαγγελματικά ή μια «σωτηρία» διευθέτηση οφειλών. Την Πέμπτη η Αφροδίτη παίρνει θέση απέναντι σου στους Διδύμους ως 18/7, προσφέροντας σου γοητεία και «πέραση» στο κομμάτι του φλερτ.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καθώς ο Ήλιος προχωρά την Τρίτη απέναντί σου στον Καρκίνο, σχηματίζοντας το Θερινό Ηλιοστάσιο, ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σου γίνεται «your number one» από δω και κάτω, δηλαδή για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Σε απασχολεί να διερευνήσεις τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο παίρνεις και δίνεις αγάπη, εντοπίζοντας αν το «τρέχον» μοντέλο σου είναι πλέον λειτουργικό ή θέλει perhaps έναν γερό «refurbishment». Σε περίπτωση που αποδειχθεί τουλάχιστον επαρκές (και πάνω), meaning αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που σε καλύπτει και ικανοποιεί τις ανάγκες σου, δεν αποκλείεται να θελήσεις να πάρεις αποφάσεις που θα την εξελίξουν στο επόμενο στάδιο, αφού καλοκαιράκι έχουμε κι από ρομαντζάδα και ευκαιρίες για future promises «να». In case όμως που διαπιστώσεις πως «α, ναι, δε θα πάρω άλλο», άλλο καταπίεση, άλλο συναισθηματική αδιαφορία, άλλο έλλειψη σεξουαλικής επικοινωνίας, «ζωγράφισε» το με δικά σου λόγια, τότε μπορεί και να πεις ένα «αντίο». Την ίδια μέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, φέρνει ίσως «θερμές» εξομολογήσεις ή και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και πρώτα ραντεβού για τους αδέσμευτους. Το πέραμα της Αφροδίτης στους Διδύμους την Πέμπτη ως 18/7, είναι ευνοϊκό για την επικοινωνία στα επαγγελματικά.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Θετικά –και τυχερά ενδεχομένως– ξεκινά η εβδομάδα, με το εξάγωνο Ερμή-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Είναι μια εξαιρετική όψη για θέματα σπουδών, για να επιλέξεις κατεύθυνση/ σχολή προτίμησης, για να στείλεις αιτήσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.λπ., όπως επίσης και για να κάνεις επαφές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, εμπορικές δοσοληψίες και συμφωνίες στα επαγγελματικά. Την Τρίτη έχουμε την official έναρξη του φετινού καλοκαιριού, καθώς πραγματοποιείται το Θερινό Ηλιοστάσιο, δηλαδή η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο. That means business for you, αφού θα διελαύνει τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας σου για τον επόμενο μήνα. Αν και καλοκαίρι λοιπόν, τα ωράρια και το τρέξιμο είναι φουλ ον, οπότε χρειάζεται να κάνεις ένα αδρό prioritizing για να μπορέσεις να βάλεις και λίγο χρόνο στο πρόγραμμα σου μόνο για τον εαυτό σου. Και όντως, πρέπει παράλληλα να δεις και το κομμάτι «εγώ και το σώμα μου», όχι μόνο λόγω bikini και παραλίας, αλλά περισσότερο από άποψη υγείας και ευεξίας. Μια πιο «καθαρή» και «πράσινη» διατροφή, ένα συνεπές τρεξιματάκι 3 φορές την εβδομάδα και ένα long delayed check up, είναι τα guidelines που σου θέτει ο οργανισμός σου. Η είσοδος την Πέμπτη της Αφροδίτης στους Διδύμους ως 18/7 είναι great news για τα ερωτικά σου, προσφέροντ;aς σου πολλές και ποικίλες συγκινήσεις, whatever your status.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Μια καλή όψη που αφορά τα οικονομικά σου είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά όταν «εγκαινιάζει» το ξεκίνημα της εβδομάδας, όπως το εξάγωνο Ερμή-Δία, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Αξιοποίησέ την λοιπόν για να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, να διαπραγματευτείς τους όρους μιας δανειακής σύμβασης, να κάνεις φορολογική έναρξη επιχείρησης, να ζητήσεις έναν διακανονισμό χρεών κ.λπ. Ακόμα μπορεί να προκύψει ένα θετικό νέο αναφορικά με την οικογένεια ή ένα ακίνητο, π.χ. μια μίσθωση. Την Τρίτη λες μεγαλόφωνα «καλό καλοκαιράκι» αφού η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο, σηματοδοτεί με τον πλέον επίσημο τρόπο την ουσιαστική έλευση του, τουτέστιν Θερινό Ηλιοστάσιο. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσες στο ερωτικό κομμάτι, αφού αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύει για σένα literally την «χαρά της ζωής». Η διάθεση ανεβαίνει λοιπόν, παίρνοντας χρώμα από «το θαλασσί της θάλασσας», ζητώντας εξόδους, μπανάκια, ουζάκια και φυσικά έρωτα σε καλοκαιρινή «βερσιόν». Αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι η κατάλληλη περίοδος για να κανονίσεις αποδράσεις, διακοπές και ταξίδια, ενώ αν είσαι ακόμα «μοναχική σημαδούρα», καιρός να βγεις στη στεριά, φλερτάροντας «like we did last summer». Την Πέμπτη η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους ως 18/7, πράγμα που σημαίνει πως ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας εξακολουθεί να σε «τραβάει» με έναν τρόπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ