Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 12.04.2022

Ιχθύ, η επιρροή της συνόδου Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εκτείνεται almost όλο τον μήνα- χαρίζοντας σου αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση αλλά και lucky breaks

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 12.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν’ αποφύγεις να πιέσεις τον εαυτό σου σωματικά και ψυχικά, δίνοντας «χώρο» στη φαντασία και στην «ανάταση» μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης. Οι τάσεις φυγής βέβαια είναι ένα θέμα, οι προσευχές σου όμως έχουν παραπάνω δύναμη these days...

Ταύρος
Το άγχος για τα επαγγελματικά (και όχι μόνο) συνεχίζεται και σήμερα, όμως η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει το μήνυμα της συνεργασίας με like-minded που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις κάποια από τα όνειρα σου πραγματικότητα. Ομαδικά πρότζεκτς, νέες συμμαχίες και φιλίες ευνοούνται πολυ (αρχές 3ου ιδιαίτερα).

Δίδυμοι
Η τυχερή σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να φέρει θετικες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όπως μια αναγνώριση, μια προαγωγή, μια καλή πρόταση, ιδιαίτερη επιτυχία αν ασχολείσαι με τον χώρο της τέχνης ή μια επισημοποίηση / γάμο για μερικούς, καθώς και επιτυχία στις σπουδές μέσα στον Απρίλη (αρχές 3ου ιδιαίτερα).

Καρκίνος
Το ταξίδι, η περιπέτεια, η μάθηση, η απόκτηση νέων εμπειριών στον έρωτα και η διεύρυνση των οριζόντων σου χτυπάνε «κόκκινο» με τη σπάνια σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς, που σε καλεί να αφήσεις το comfort zone σου και να «αγκαλιάσεις» την γοητεία του αγνώστου. Για κάποιους ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης για μια νέα αρχή στο εξωτερικό.

Λέων
Πιέσεις συνέχεια και σήμερα, ενώ με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς τα συναισθήματα πιάνουν νέες «κορυφές» όχι απαραίτητο για «κακό» βέβαια, με την ερωτική εκτόνωση να συστήνεται εμφατικά. Από την άλλη δεν αποκλείεται αυτή η όψη -που είναι «ενεργή» όλο τον μήνα- να φέρει και κάποιες βοήθειες σε οικονομικά θέματα, π.χ. στα κληρονομικά, σε μια εταιρική συνεργασία, σε μια χρηματοδότηση κ.λπ (αρχές 3ου κυρίως). 

Παρθένος
Η μοναδική σύνοδος Δία-Ποσειδώνα απέναντι σου στους Ιχθείς χαρίζει εύνοια -throughout the month- σε θέματα ερωτικών, συνεργασιών και γάμου (αρχές 3ου ιδιαίτερα) με μόνο «αγκάθι» την εξιδανίκευση. Μια πρόταση, μια ευκαιρία, μια νέα συμφωνία, ένα συμβόλαιο, μια ερωτική γνωριμία που εξελίσσεται θετικά, μια επισημοποίηση της σχέσης σου είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια.

Ζυγός
Βελτίωση σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης «υπόσχεται» η τυχερή σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς (αρχές 3ου κυρίως), τόσο σε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, όσο και με την έννοια ενός νέου ξεκινήματος στον τρόπο που φροντίζεις τον εαυτό σου. Από την άλλη σε βάζει σε «σκέψεις» για μια δουλειά πιο δημιουργική, που σου ταιριάζει περισσότερο. 

Σκορπιός 
Η τυχερή σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει εύνοια στην ερωτική σου ζωή, σε νέες γνώριμες, στην απόκτηση παιδιών ή σε μια επιτυχία που αφορά στη ζωή τους, σε νέα δημιουργικά σχέδια, σε πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια, καθώς και στην αναγνώριση της αξίας σου, ιδίως αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα (αρχές 3ου ιδιαίτερα).

Τοξότης
Αυξημένη ευαισθησία και ενδεχομένως συναισθηματική «υπερχείλιση» σε θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν, τα οικογενειακά και τα προσωπικά φέρνει η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενώ μπορεί να δώσει και εύνοια -σχεδόν όλο τον μήνα- σε αγοραπωλησίες ακινήτων, σε μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση κ.λπ (αρχές 3ου κυρίως).

Αιγόκερως
«Ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτη σου» φωνάζει η τυχερή σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς που ανοίγει «τρελά» την όρεξη σου για ταξίδια, ενώ δίνει εύνοια σε συναντήσεις, εξόδους, φλερτ, κοινωνικότητες, επαφές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά μέσα στον Απρίλιο (αρχές 3ου ιδιαίτερα).

Υδροχόος
Οι απαιτήσεις συνεχίζονται και σήμερα, όμως η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να φέρει μια ανέλπιστη βοήθεια στον τομέα των οικονομικών σου -είναι «ενεργή» σχεδόν όλο τον Απρίλη- όπως ένα κέρδος, μια νέα δουλειά, ένα συμπληρωματικό εισόδημα, μια χρηματοδότηση, ένα επίδομα, μια αποζημίωση κ.λπ (αρχές 3ου κυρίως).

Ιχθύες
Ύστερα από...166 χρόνια (!) ο Δίας και ο Ποσειδώνας συναντιόνται σε μια σπάνια σύνοδο στο ζώδιό σου -που η επιρροή της εκτείνεται almost όλο τον μήνα- χαρίζοντας σου αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση αλλά και lucky breaks στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή (αρχές 3ου ιδιαίτερα). Ένας μεγάλος έρωτας, μια επιτυχία στις σπουδές, μια σημαντική ευκαιρία, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα είναι μέσα στο «πρόγραμμα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ