Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11.03.2022

Το «δημοσιοσχετίστικο» σου βγαίνει πιο «αβίαστα» σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Το self-care, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό κομμάτι, είναι must σήμερα και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και απλή «ταβανοθεραπεία» σε συνδυασμό με guided meditation μετά τη δουλειά.

Ταύρος
Not bad η Παρασκευή αν έχεις να κάνεις επαφές και συζητήσεις πάνω στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά και για να κουτσομπολέψεις ή να τσατάρεις διαδικτυακά με τα φιλαράκια σου.

Δίδυμοι
Το να σκέφτεσαι συνεχώς τα οικονομικά σου δεν σε βοηθά, αφού «εύκολες λύσεις» αυτό τον καιρό δεν υπάρχουν. Μια πιο «ήρεμη» προσέγγιση ίσως λειτουργούσε καλύτερα.

Καρκίνος
Είναι φορές που το ζητάς το «παραμύθι» σου, στα ερωτικά και όχι μόνο, απλά αν θες να το πας full on προς αυτή την κατεύθυνση πρόσεξε μην χαθεί εντελώς η επαφή με την πραγματικότητα...

Λέων
Με το μαλακό η πολλή «προθυμία» στη δουλειά που καταλήγει σε πολλή κούραση, επειδή το ενεργειακό «αποθεματικό» σου δεν είναι ανεξάντλητο.

Παρθένος
Το «δημοσιοσχετίστικο» σου βγαίνει πιο «αβίαστα» σήμερα, απλά μην το αφήνεις να φαίνεται ως «τέτοιο», καμουφλάροντας και με λίγη «αλήθεια» την όλη προσέγγιση.

Ζυγός
Τι κι αν έχουμε χιονιά, η δουλειά δουλειά, απλά χρειάζεται να κάνεις prioritizing, γιατί η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα που «έρχεται» οσονούπω μπορεί ήδη να βγάζει κάποια σύγχυση.

Σκορπιός
Τις θες τις κοινωνικότητες και τις «γύρες» σου σήμερα, έχοντας φτιάξει καλύτερη ψυχολογία που σου δίνει και την ώθηση ν’ ασχοληθείς λίγο με τα je t’ aime σου.

Τοξότης
Το πάπλωμα είναι πολύ ζεστό και έξω κάνει κρύο τσουχτερό, επομένως θα προτιμούσες με τα χίλια να μην «ξεμυτίσεις» απ’ το σπίτι για κανέναν λόγο today. Could you take the day off ίσως;

Αιγόκερως
Αν έχεις να περάσεις από interview, να κάνεις μια συζήτηση για τη δουλειά, να συνεννοηθείς για μια συμφωνία με έναν πελάτη κ.λπ, η μέρα δεν είναι αρνητική, ασχέτως καιρού.

Υδροχόος
Το να «ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη» και μετά να ζητάς και τα «ρέστα» πάει πολύ. Και μάλιστα όταν ο απέναντι έχει δείξει πως δεν έχει διάθεση για «τσαλιμάκια»...

Ιχθύες
Και μόνο που χιονίζει είναι αρκετό για να φτιάξει καλύτερη διάθεση μια ρομαντική ψυχή σαν τη δίκη σου. Καλά, όχι ότι όλα σου κάθονται «τέλεια», απλά μπορείς να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο τη «ματιά» σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ