Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.02.2022

Σκορπιέ, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να συντονίσεις συναίσθημα με πραγματικότητα στο σπίτι και στα επαγγελματικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γυναίκα κρατά μια ομπρέλα
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 02.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Un peu ανάπαυλα σήμερα, δώσε λιγότερο «πόνο» σε δουλειά και καθημερινότητα και βρες χρόνο για κάτι που σε ξεκουράζει, ακόμα κι αν αυτό είναι σερί παρακολούθησης Emily in Paris. Ααααχ... Paris mon amour.

Ταύρος
Σ’ άρπαξε κάπως «απ’ τα μούτρα» ο Φεβρουάριος και ίσως νιώθεις ότι όλοι και όλα σου πάνε κόντρα, αν και «τρώγεσαι» να απαντήσεις αναλόγως. Συγκρατήσου, γιατί στην πορεία το πράγμα θα φτιάξει αρκετά.

Δίδυμοι
Το τελευταίο που θες με ανάδρομο και τα «απόνερα» ενός αψυχολόγητου New Moon είναι το αυτοσαμποτάζ. Ξέρω, έχεις σχετικό ταλέντο, ωστόσο δεν θα στο συμβούλευα.

Καρκίνος
«Εγώ στα νιάτα μου ξημέρωνα, Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, ότι αγαπούσα τ’ αποθέωνα...» αυτό το τελευταίο ελπίζω να το έχεις «μοντουλάρει» λίγο, ειδικά σχετικά με άτομα που δεν αξίζουν αποθέωσης, αλλά αποκαθήλωσης!

Λέων
Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ’ αφήσεις λέει ο ποιητής και με τον Κρόνο να παίζει «μπουνιές» με τον Ουρανό ίσως χρειαστεί να «επιταχύνεις» λιγάκι.

Παρθένος
«Αν δεν βρέξεις κ@λ& ψάρι δεν πιάνεις» λέει η παροιμία, τι γίνεται όμως όταν έχεις γίνει «παπί» και το ψάρι σου το τρώνε άλλες μασέλες; (στο χώρο της δουλειάς par exemple)

Ζυγός
Ή «πρόσω ολοταχώς» ή «αγάντα» για να μείνουμε ως έχει και τα δύο πάντως δεν γίνεται, όσο κι αν θα ήθελες σχετικά με τα ερωτικοσεξουαλικά.

Σκορπιός
Χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να συντονίσεις συναίσθημα με πραγματικότητα στο σπίτι και στα επαγγελματικά, χωρίς όμως να είναι ακατόρθωτο.

Τοξότης
Δε λέω, παίζουν ρόλο και οι συνθήκες, αλλά και σένα σαν να σου «τσικνώνουν το φτερό» ένα πράγμα και λες χοντράδες στο άσχετο. Ασχολήσου καλύτερα με κάτι που αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως
Δε βαρέθηκες να το παίζεις συνεχώς «δημόσιος κατήγορος»; Εντάξει, σου πάει σαν ρόλος, αλλά πιστεύω έχεις ευρύτερο ρεπερτόριο... 

Υδροχόος
Δεν έχεις έρθει «σε τούτο δω το κομμάτι γης» για να εκπληρώσεις τις προσδοκίες των άλλων, ούτε να σηκώσεις τα «βαρίδια» γενεών μέσα στην οικογένεια. Γκέγκε;

Ιχθύες
Άσε τον πρόλογο και προχώρα στο κυρίως σε συζητήσεις και επαφές που πάνε να σε «βραχυκυκλώσουν». Το’ χεις άνετα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ