Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάνοντας και έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σου στην χιονισμένη πόλη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι στα χιόνια.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarasrtro

Κριός
«Oh, the weather outside is frightful, but the fire is so delightful, and since we've no place to go, let it snow, let it snow, let it snow»! Και ναι το συναίσθημα είναι να χουχουλιάσεις στο σπίτι και να ονειρευτείς πίσω από το θολό τζάμι...

Ταύρος
Θέλεις παρεούλα για να βγεις να παίξεις χιονοπόλεμο και να βγάλεις φωτογραφίες στα χιόνια, αφού όμως ξεμπερδέψεις με επαφές και συνεννοήσεις στη δουλειά ε;

Δίδυμοι
Παρά το χιόνι έχεις δουλειά και μάλιστα προτιμάς να εργαστείς μόνος, από την ησυχία του σπιτιού σου αν είσαι τυχερός, αφού δεν μπορείς την πολύ «βαβούρα».

Καρκίνος
«Η χαρά του παιδιού» είσαι σήμερα, καθώς είχες ανάγκη από μια αλλαγή παραστάσεων, με το χιονάκι να σε βοηθά να χαλαρώσεις λίγο το γκάζι, σε μια αγχωτική γενικά περίοδο, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων
Είτε είσαι αποκλεισμένος στο δρόμο, είτε δεν το κουνάς από το σπίτι σήμερα, κάνοντας «χού-χού» στο τζαμί. Δεν ξέρω τι απ’ τα δύο παίζει, πάντως ντύσου καλά σε κάθε περίπτωση γιατί κάνει κρύο! 

Παρθένος
Πολύ ερωτύλος μας βγήκες με τον χιονιά και μπορεί να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα όχι μόνο για τις απαραίτητες συνεννοήσεις με συνεργάτες, αλλά και με τον σύντροφο ή το γκομενάκι που «ψήνεις».

Ζυγός
Το χιονισμένο τοπίο σε βοηθά να πάρεις το μυαλό σου από οικονομικές και οικογενειακές έγνοιες, αν και δεν θα σκαπουλάρεις μάλλον την δουλειά, ένεκα τηλεργασίας. #&%!!

Σκορπιός
«I’m driving home for Christmas» stuck in the f€ck#ng traffic βασικά, έχοντας λίγο άγχος, αλλά όπως και να’ χει η Τρίτη είναι must για μια συνάντηση με φίλους στα χιόνια!

Τοξότης
Θες να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται με τη δουλειά για να προλάβεις να χαρείς το χιόνι, αν και κατά βάθος τρομάζεις λίγο με τα μπουμπουνητά...

Αιγόκερως
«Ok, χιονίζει αλλά έχουμε και δουλειά και πρέπει να κανονίσουμε έτσι το πρόγραμμα ώστε να μη μείνουμε πίσω, να τελειώνουμε με το πρότζεκτ, να...». Δώσε «άδεια» στον εαυτό σου σήμερα και κοίτα να διασκεδάσεις λιγάκι με την όλη φάση. Άντε πχια. 

Υδροχόος
Με φουλ πρακτικό και επαγγελματικό προσανατολισμό η Τρίτη και μάλιστα αρκετά παραγωγική παρά τις συνθήκες. Τράβα τουλάχιστον τις κουρτίνες για να βλέπεις την ομορφιά που υπάρχει έξω.

Ιχθύες
Περισσότερο χαρούμενη και εξωστρεφής η σημερινή μέρα, σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάνοντας και έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σου στην χιονισμένη πόλη. Magic!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ