Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 29 Μαρτίου - 4 Απριλίου 2021

Κριέ, η «θολούρα» που επικρατεί σε επίπεδο επαφών και συνεννοήσεων δεν σε βοηθά ιδιαίτερα στο να σχηματίσεις αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 778
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
krios.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Μαρτίου - 4 Απριλίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Καθώς η εβδομάδα ξεκινά βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσέληνου (28/3) στον άξονά σου και έχεις να διαχειριστείς θέματα που αφορούν τα προσωπικά σου, ενώ νιώθεις ίσως και αρκετή πίεση από τις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες, όπου μπορεί να αντιμετωπίζεις μια δύσκολη κατάσταση και με την επιρροή της συνόδου Ερμή - Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη, το θέμα περιπλέκεται περισσότερο. Η «θολούρα» που επικρατεί σε επίπεδο επαφών και συνεννοήσεων δεν σε βοηθά ιδιαίτερα στο να σχηματίσεις αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα. Το γεγονός ότι και το μυαλό σου σού κάνει «κόλπα» και έχει την τάση να «ταξιδεύει σ’ άλλες πολιτείες» κάνοντας δύσκολη τη συγκέντρωση στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σου, σε κουράζει αρκετά στην καθημερινότητά σου. Από τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα καλυτερεύουν, για να φτάσουμε στην Κυριακή, όπου η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, φέρνει και πάλι την «σπίθα» στις επικοινωνίες σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφραστείς ξεκάθαρα και με μεγαλύτερη αμεσότητα μέχρι τις 19/4. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι πιο αποφασιστικές και στο κομμάτι του φλερτ, δίνοντάς σου αβαντάζ για νέες γνωριμίες αν είσαι αδέσμευτη/ος.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα κλίμα παρεξήγησης μέσα στην ερωτική σου σχέση ή κάποιο μπέρδεμα με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αιτία η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα στους Ιχθείς (30/3) που μπορεί να οδηγήσει σε «χαλασμένο τηλέφωνο» και δυσκολία στη συνεννόηση ανάμεσαά σας, δημιουργώντας προβλήματα εκ του μη όντως, καθώς και λάθος εντυπώσεις κι από τις δυο πλευρές. Από την άλλη, μπορεί το μπέρδεμα να γίνει προς χάριν ενός ζητήματος κάποιου άλλου πρόσωπου και στην προσπάθειά σου να προσφέρεις τη ανιδιοτελή σου βοήθεια, να καταλήξεις τελικά να είσαι εσύ ο φταίχτης. Παρόμοιο σκηνικό μπορεί να υπάρξει και στις συνεργασίες σου και ιδιαίτερα πάνω σε δουλειές που απαιτούν ομαδικότητα, οπότε λάβε τα μέτρα σου εγκαίρως και μην έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από το περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι κάπως αποπροσανατολισμένος σχετικά με τους μελλοντικούς σου στόχους, ενώ ατμόσφαιρα «παραπλάνησης» θα επικρατεί και στα αισθηματικά σου σε περίπτωση που είσαι single, γι’ αυτό πίστευε τα μισά απ’ όσα σου τάζουν. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό την Κυριακή, μπορεί μάλιστα να αυξήσει την καχυποψία σου αναφορικά με κάποια πρόσωπα ή να σε κάνει περισσότερο κρυψίνου σχετικά με τα προσωπικά και επαγγελματικά σου θέλω.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η συνεχιζόμενη παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί για δράση στα επαγγελματικά, όμως στις αρχές της εβδομάδας τα πράγματα θα είναι αρκετά «στον αέρα» με την σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα (30/3) πάνω στο Μεσουράνημά σου. Μπορεί να έχεις τώρα δεύτερες σκέψεις ή και αμφιβολίες για ένα επιχειρηματικό σου εγχείρημα, μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα στον επαγγελματικό σου χώρο που δρουν κάπως περίεργα απέναντί σου ή προσπαθούν να σου ρίξουν «στάχτη στα μάτια», λειτουργώντας με ιδιοτελή κίνητρα. Καλά θα κάνεις να μην εμπιστεύεσαι άκριτα τους «καλοθελητές» και να αναλύεις τις πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σου με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δόση λογικής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και διάφορες φήμες που αφορούν στο άτομό σου και διαδίδονται εσκεμμένα από πρόσωπα που έχουν στόχο να σε πλήξουν, ενώ μπορεί κι εσύ να διαπιστώσεις ότι «κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται». Σε κάθε περίπτωση, μη δεσμευτείς για οτιδήποτε δεν σου εμπνέει σιγουριά ως προς το αποτέλεσμα που έχεις στο μυαλό σου. Η είσοδος του Ερμή στον φιλικό για σένα Κριό στο τέλος της εβδομάδας εγκαινιάζει άλλωστε μια περίοδο όπου θα μπορέσεις να αποσαφηνίσεις τις προθέσεις σου αναφορικά με τα μελλοντικά σου σχέδια και να «τρέξεις» τα projects σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν και φιλικά πρόσωπα, δίνοντας σου insights και ιδέες που θα σε ξεμπλοκάρουν σημαντικά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Με περισσότερη «ευαισθησία» αρχίζεις την εβδομάδα σου, αγαπητέ Καρκίνε, μιας και η επιρροή της Πανσέληνου (28/3) στον ζωδιακό σου σταυρό είναι πολύ «φρέσκια» και σου δημιουργεί όσο να ’ναι μεγαλύτερο ζόρι τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η πίεση που αισθάνεσαι οφείλεται ίσως και στο γεγονός ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις προγραμματίσει ή όπως θα ήθελες, και αυτή η «έλλειψη ελέγχου» σου προκαλεί αρκετή ανασφάλεια. Η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα (30/3) στους Ιχθείς φαίνεται να ενισχύει αυτή σου την αβεβαιότητα, καθώς θα χρειαστεί να κοπιάσεις αρκετά για να περάσεις το μήνυμά σου και να έρθεις σε συνεννόηση με συνεργάτες, φίλους και συντρόφους. Δεν πρέπει όμως να σε πιάνει η απογοήτευση επειδή οι άλλοι δεν συμφωνούν με τις ιδέες σου, ούτε να καταφύγεις σε υπερβολές καταντώντας στο τέλος φορτικός λέγοντας τα ίδια ξανά και ξανά. Από την άλλη, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις το συναίσθημα σου προς το ταίρι σου, προχωρώντας σε εξομολογήσεις άνευ προηγούμενου που ίσως μετά «μετανιώσεις» κατά κάποιο τρόπο ή μπορεί να γίνεις εσύ αποδέκτης εξομολογήσεων που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Όσο προχωράμε προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα ηρεμούν, ενώ το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού (4/4) θα σε κάνει πιο φιλόδοξο στα επαγγελματικά και θα σε βοηθήσει να σημειώσεις πρόοδο σε αυτό το κομμάτι.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Περισσότερο προσεκτικός σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και κυρίως τις δοσοληψίες σου με τρίτους πρέπει να είσαι αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή -Ποσειδώνα στους Ιχθείς (30/3) ευνοεί κάθε είδους «παρατράγουδα» αλλά και πλάνες. Δοσοληψίες με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο, κληρονομικά, αλλά και συζητήσεις που αφορούν επενδύσεις, τα οικονομικά της επιχείρησης σου ή της εταιρείας που δουλεύεις θέλουν λεπτομερές ψάξιμο προς αποφυγήν λαθών ή μη ρεαλιστικών εκτιμήσεων. Αν χρειάζεται να υπογράψεις κάτι τσέκαρε τα πάντα σχολαστικά ή ζήτησε και τη βοήθεια κάποιου ειδικού σε τέτοια θέματα. Αν μπορείς να το αναβάλεις για αργότερα ακόμα καλύτερα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως «χαθείς» για λίγο σε μια θάλασσα αναμνήσεων αναφορικά με παρελθοντικές ερωτικές καταστάσεις ή μπορεί να αναλωθείς σε σενάρια για τη σχέση σου με κάποιο άτομο που είναι εκ των πραγμάτων ανέφικτα, προς το παρόν τουλάχιστον. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Κριού την Κυριακή θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άτομα από διαφορετικά backgrounds αλλά και να σχεδιάσεις τα μελλοντικά σου επαγγελματικά σχέδια ή το μέλλον των σπουδών σου, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Η ανάγκη σου για συντροφικότητα ίσως σε οδηγήσει σε παγίδες αυτή την εβδομάδα, καθώς η σύνοδος του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (30/3) σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα «πέπλο ομίχλης». Θα σου είναι πιο δύσκολο να διακρίνεις τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου και θα έχεις την τάση να βγάζεις πιο εύκολα συμπεράσματα, επιλέγοντας ίσως συνειδητά να κάνεις και τα «στραβά μάτια» μπροστά σε φαινόμενα που για τους απ’ έξω «βγάζουν μάτι»! Από την άλλη παίζει και το ενδεχόμενο να έχεις απλά να αντιμετωπίσεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση σου αλλά και στις επαγγελματικές σου δοσοληψίες και επαφές με πελάτες και συνεργάτες στη δουλειά. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τώρα να κλείσεις συμφωνίες ή να δώσεις τα χέρια για κάτι σημαντικό, όχι τουλάχιστον πριν εξετάσεις με ηρεμία και καθαρή σκέψη τα δεδομένα που έχεις μπροστά σου. Μη βασίζεσαι επίσης σε «εκτιμήσεις» και προτάσεις τρίτων, την εγκυρότητα των οποίων δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις. Για κάποιους δεν αποκλείεται να υπάρξουν και γνωριμίες βγαλμένες από τα παραμύθια, για τους περισσότερους όμως τα πράγματα θα είναι από περίεργα έως παραπλανητικά. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό την Κυριακή μπορεί να αναθερμάνει το κλίμα με έναν πρώην, ενώ θα στρέψει και το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου (28/3) να είναι ουσιαστικά «ενεργή» καθ’ ολη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μήπως ήρθε η ώρα να αφιερώσεις λίγο χρόνο και ενέργεια στον εαυτό σου, έτσι για αλλαγή; Με το να «δίνεις» συνεχώς και δίχως όριο στους άλλους είναι λογικό στο τέλος να νιώθεις νοκ άουτ και να μην μπορείς να εστιάσεις στο τι θέλεις για σένα και το μέλλον σου. Αναλογίσου ακόμα, ότι αν η σχέση στην οποία βρίσκεσαι δεν προχωρά όπως θα ήθελες, αλλά μάλλον σου δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση, είναι σαφώς καλύτερο το να μείνεις μόνη/ος σου, όσο κι αν αυτό σε φοβίζει αρχικά. Εν τω μεταξύ, μπορεί τώρα να σου βγουν και κάτι ξεκάρφωτες ανασφάλειες αναφορικά με την εμφάνισή σου ή το πώς «φαίνεσαι» στους άλλους γύρω σου. Η εμφάνιση είναι βέβαια σημαντική, το πώς αισθάνεσαι όμως μέσα σου είναι απείρως σημαντικότερο. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό και τον άξονά σου την Κυριακή, θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, φέρνοντας μια ισορροπία στο περιβάλλον σου. Αντίθετα η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη, θα φέρει μάλλον αρκετή ανακατωσούρα στην καθημερινότητά σου.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα στους Ιχθείς (39/3) που μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σε επίπεδο έμπνευσης και νέων ιδεών, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ή δημιουργικά επαγγέλματα. Μπορεί τώρα να «πιάνεις» δονήσεις και συχνότητες που δεν είναι αντιληπτές στους άλλους και λειτουργούν πολύ βοηθητικά για τα ταλέντα που ενδεχομένως διαθέτεις ή μπορεί να αποφασίσεις να εκφραστείς μέσα από την τέχνη όχι απαραιτήτως σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας κάτι που βγάζει προς τα έξω αυτά που αισθάνεσαι εντός σου, γράφοντας π.χ. ένα ποίημα, φτιάχνοντας κάτι με τα χέρια σου ή ζωγραφίζοντας έναν πίνακα. Από την άλλη, ο ρομαντισμός χτυπάει κόκκινο στα ερωτικά σου, δίνοντάς σου ευκαιρίες για γεμάτες γλύκα και συναίσθημα προσωπικές στιγμές. Αυτή είναι η θετική πλευρά. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και κάποια θέματα στις σχέσεις σου, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση του άλλου προσώπου. Μπορεί π.χ. ο σύντροφός σου να βγάζει μια περίεργη συμπεριφορά ή μπορεί να ακούσεις «υποσχέσεις» και υπερβολικά λόγια που ενδέχεται να αποδειχτούν «λόγια του αέρα» στο τέλος! Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας σε «γειώνει» στο επίπεδο της καθημερινότητας και της δουλειάς, αυξάνοντας τις επαφές και τις υποχρεώσεις σου μέχρι τα μέσα Απριλίου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Με πιο «υποτονική» διάθεση αρχίζεις την εβδομάδα, νιώθοντας μάλλον αρκετά κουρασμένος σε σωματικό επίπεδο ή και αρκετά βαριεστημένος να μπεις και πάλι στα «γρανάζια» της καθημερινότητας, που ούτως ή άλλως είναι εδώ και πολύ καιρό εντελώς προβλέψιμη για όλους μας. Η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Τρίτη δημιουργεί μια περισσότερο νωχελική κατάσταση τόσο αναφορικά με τις δουλειές του σπιτιού που φαντάζουν βουνό, όσο και σχετικά με τα επαγγελματικά, τα οποία νιώθεις ότι σου δημιουργούν μια αίσθηση σχεδόν αποστροφής ή μπορεί πάλι απλά να κουράζεσαι και μόνο που τα σκέφτεσαι! Η ίδια «νωθρότητα» υπάρχει και στα «εντός» σου, συνδυασμένη ταυτόχρονα με μια ανάγκη για φυγή. Δύσκολο mix. Πιθανή είναι επίσης και μια δυσκολία αλληλοκατανόησης με τα μέλη της οικογένειάς σου, τους γονείς ή τον σύντροφό σου, καθώς μια τάση για ευθιξία θα υπάρχει σε όλους ανεξαιρέτως. Αν αισθάνεσαι ότι θέλεις απλά να κάτσεις ξαπλωμένος αγκαλιά με το πάπλωμα χαζεύοντας Φιλαράκια όλη μέρα και αν βεβαίως μπορείς να το κάνεις, κάν’ το και μάλιστα χωρίς ενοχές. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό την Κυριακή αλλάζει εντελώς το κλίμα και σε «πουσάρει» να βγεις έξω, να δημιουργήσεις, να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς ξανά!


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με την Πανσέληνο (28/3) στο Μεσουράνημά σου να χρωματίζει τις διαθέσεις σου ξεκινά η εβδομάδα και ζητήματα καριέρας φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Τα επαγγελματικά αποδεικνύονται «αγώνας αντοχής» και η βιασύνη σου να πετύχεις αυτά που θες δεν σε βοηθά ιδιαίτερα, κάνοντάς σε ίσως λίγο πιο ανυπόμονο του φυσιολογικού σου. Το κλίμα στην επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα, τα αδέρφια, τους συγγενείς αλλά και τους συνεργάτες, τους φίλους και τον σύντροφό σου φαίνεται να επηρεάζει η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα (30/3) στο πρώτο μισό της εβδομάδας. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις και να αποφύγεις τα εύκολα συμπεράσματα, ιδιαίτερα αν βασίζονται κυρίως σε υποθέσεις και όχι σε αντικειμενικά γεγονότα. Χρειάζεται επίσης να διπλοτσεκάρεις το πρόγραμμά σου, τα deadlines, τα ραντεβού και γενικά τα πάντα, καθώς μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες υποσχέσεις που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή και λόγια που χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα αναφορικά με επαγγελματικές συμφωνίες. Το πέρασμα του Ερμή στον Κριό την Κυριακή, δείχνει ότι μέχρι τις 19/4 ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα θα σε απασχολήσουν περισσότερο.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να τηρήσεις μια περισσότερο επιφυλακτική στάση αναφορικά με επαγγελματικά ζητήματα και συμφωνίες που άπτονται των οικονομικών σου. Η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα την Τρίτη δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για κάθε είδους μπερδέματα, πλάνες, απάτες ή και αυταπάτες σε αυτόν τον τομέα. Οι συζητήσεις για εμπορικές συμφωνίες, νέες προτάσεις συνεργασίας, διακανονισμούς και οικονομικές επενδύσεις μπορεί να διεξάγονται σε ένα κλίμα «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Αυτό δε σημαίνει ότι απαραίτητα οι γύρω σου λένε ψέματα, κάτι τέτοιο όμως επί της ουσίας δεν μπορεί και να αποκλειστεί. Πιθανώς απλά να υπάρξουν μη ηθελημένες παραλείψεις ή και παρανοήσεις, εσύ όμως χρειάζεται να έχεις το νου σου για να μη βγεις χαμένος ή βάλεις τον εαυτό σου σε περιπέτειες. Μπορεί για παράδειγμα κάποια από αυτά που σου υπόσχονται τελικά να μην πραγματοποιηθούν ή να αλλάξουν με έναν τρόπο, οι όροι ενός συμβολαίου να μην τηρηθούν κ.τ.λ. Και εσύ πάντως φαίνεται πως δεν θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων ή μπορεί να οδηγείσαι σε υπερβολές λόγω υπεραιασιοδοξίας. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό την Κυριακή είναι σίγουρα πιο ευνοϊκή για κάθε είδους επαφές και διαπραγματεύσεις και σίγουρα αυξάνει τη διάθεσή σου για φλερτ και νέες γνωριμίες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Αυτός είναι ο τίτλος της εβδομάδας, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της, μιας και η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα (30/3) στο ζώδιό σου δημιουργεί ένα εύφορο έδαφος για κάθε είδους «υπερβολές». Η ανάγκη σου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να επικοινωνήσεις από καρδιάς με τους γύρω σου μπορεί να σε κάνει ολίγον τι «Πινόκιο» ή έστω, για να το πούμε πιο κομψά, περισσότερο πρόθυμο να πεις στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν. Όχι απαραίτητα με «κακό σκοπό». Κάθε άλλο. Περισσότερο ίσως από υπερβολική ευαισθησία και νοιάξιμο για το άλλο άτομο. Έτσι όμως μπορεί να δώσεις και λάθος εντυπώσεις, καθώς μάλλον δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα «τάζεις». Από την άλλη μπορεί απλά να θέλεις να χαθείς στο ρομάντζο, βγάζοντας λίγο στην άκρη τη λογική, αφήνοντας το συναίσθημα να οδηγήσει τον λόγο σου. Παίζει βέβαια και το σενάριο να είσαι εσύ το «θύμα» της υπόθεσης και να απογοητευτείς στο τέλος λόγω της υπερβολικής σου ευπιστίας. Αν ψάχνεις για σύντροφο, μάλλον θα το πετύχεις, ενώ αν είσαι καλλιτέχνης η φαντασία σου θα λειτουργεί στο φουλ και καλά θα κάνεις να την αξιοποιήσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, stick to the reality. Την Κυριακή ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και η νέα θέση του στον Κριό στρέφει μέχρι τις 19/4 την σκέψη σου στον οικονομικό τομέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ