Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 22-28 Μαρτίου 2021

Ιχθύ, έχεις αρκετή νευρικότητα μέσα σου και ψάχνεις ευκαιρίες να ξεσπάσεις στους γύρω σου, δημιουργώντας έτσι συνθήκες έντασης στο περιβάλλον σου

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 777
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ixthyes.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 22-28 Μαρτίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Περισσότερο ανεβασμένος ενεργειακά από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι ότι βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου, ενώ εισπράττεις και αυξημένο ενδιαφέρον από τους γύρω σου με την εξαιρετική σύνοδο Αφροδίτης - Ήλιου (26/3). Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις «ρεύμα» τόσο στον ερωτικό τομέα, όπου οι πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας πραγματικά είναι με το μέρος σου, όσο και σε πιο πρακτικά ζητήματα, καθώς καταφέρνεις να βρεις υποστηρικτές στις ιδέες και τα σχέδιά σου. Η Παρασκευή γενικά είναι μια πολύ τυχερή ημέρα και για να χειριστείς σημαντικές σου υποθέσεις, αλλά και για να υλοποιήσεις κάποιο καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, οπότε εκμεταλλεύσου την ανάλογα. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο (28/3) του μήνα στον άξονά σου, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Πώς «στέκεσαι» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις; Αφήνεις χώρο για να συμπορευτείς με τους άλλους ή λειτουργείς περισσότερο για την πάρτη σου; Η μονόπλευρη οπτική που συνήθως έχεις για τα πράγματα, παράγει θετικά αποτελέσματα; Μην επιμένεις εγωιστικά στις δικές σου θέσεις, αλλά δείξε κατανόηση και για τις ανάγκες του άλλου. Για κάποιους μπορεί να υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις, ακόμα και μια πρόταση για επισημοποίηση μιας σχέσης. Αν πάλι έχεις δώσει τις ευκαιρίες σου και βλέπεις ότι το πράγμα δεν προχωρά, αλλά μάλλον επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο, είναι καλύτερα να τελειώσεις οριστικά από μια τέτοια κατάσταση, με άξονα κάποια καλύτερη μελλοντική προοπτική σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Στα μέσα της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθείς με τον Άρη στους Διδύμους (24/2) θα χρειαστεί να μετριάσεις τις υπερβολικές σου απαιτήσεις από τους συνεργάτες σου στη δουλειά αλλά και να αποφύγεις αψυχολόγητες και απότομες συμπεριφορές απέναντι σε φίλους που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Η Πανσέληνος του Μαρτίου που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο του Ζυγού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους τομείς της υγείας και της εργασίας σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Νιώθεις πως έχεις ανάγκη από μια πιο ρεαλιστική ρουτίνα φροντίδας του εαυτού σου, που μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα της ζωής σου αυτή την περίοδο. Το να βάζεις στόχους για τα κιλά σου ή τη σωματική σου κατάσταση που κι εσύ ο ίδιος αναγνωρίζεις ότι είναι ουσιαστικά άπιαστοι δεν σε κινητοποιεί, αλλά αντιθέτως σε απογοητεύει, αφού δεν μπορείς να μείνεις πιστός στο όποιο πρόγραμμα τελικά. Take a step at a time και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν. Στο κομμάτι της δουλειάς υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός, μπορεί όμως να υπάρξει και μια θετική έκβαση, όπως μια αναγνώριση της προσπάθειάς σου ή μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά με το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο (22/3) που είναι ουσιαστικά ο ορισμός της αποτελεσματικότητας για οποιοδήποτε «άνοιγμα» και επαγγελματικό στόχο έχεις κατά νου. Αξιοποίησε την ενέργεια αυτή και οργάνωσε εστιασμένα τη δράση σου. Την Κυριακή σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού που θα επηρεάσει τους γεννημένους κυρίως στο 1ο δεκαήμερο. Οι προσδοκίες σου και τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά μπορεί να αρχίσουν να φέρνουν και αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν γίνεις πιο δημιουργικός στον τρόπο που επεξεργάζεσαι τα πράγματα. Κυρίως όμως αυτό το φεγγάρι αφορά την προσωπική σου ζωή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εντοπίσεις και να διορθώσεις κακώς κείμενα στη σχέση σου με γνώμονα τόσο τη δική σου ικανοποίηση όσο και του συντρόφου σου. Μπορεί μάλιστα να αποφασίσεις να προχωρήσεις πιο ουσιαστικά με το συγκεκριμένο άτομο, κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον ή ακόμα και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με την απόκτηση ενός παιδιού! Αν είσαι αδέσμευτη/ος και ψάχνεις για ταίρι, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ψαχτείς παραπάνω σ’ αυτό το κομμάτι και θα έχεις τις ευκαιρίες σου για πολλά και ποικίλα φλερτ.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Προσανατολισμένος περισσότερο στα επαγγελματικά αλλά και στην οικογενειακή σου ζωή είσαι αυτή την εβδομάδα. Η ιδιαίτερα τυχερή σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης στον Κριό (26/3) πάνω στο Μεσουράνημά σου, αν μη τι άλλο δείχνει πως έχεις τη διάθεση να παλέψεις περισσότερο για να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς στο κομμάτι της καριέρας σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να έχεις και την εύνοια ενός ανωτέρου που πιστεύει σε σένα, δίνοντας σου χρήσιμες συμβουλές ή σου αναθέτει επιπλέον αρμοδιότητες στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς επαρκώς. Αυτό είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο και λόγω της Πανσέληνου του μήνα που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Κριού - Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Έσω έτοιμος λοιπόν για περισσότερη «δράση», η οποία μπορεί να αφορά και την ερωτική σου ζωή, καθώς ίσως αποφασίσεις να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Παράλληλα, όμως, μπορεί να αισθάνεσαι περισσότερο πιεσμένος συναισθηματικά ή να νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από τη στήριξη της οικογένειάς σου, βγάζοντας κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια, που λειτουργούν αυτοσαμποταριστικά για την ψυχολογία σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με μια θετική επιρροή για τις επαγγελματικές συνεργασίες σου ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο τη Δευτέρα, σου δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσεις τις ήδη υπάρχουσες αλλά και να κινηθείς περισσότερο επιθετικά για τον σχηματισμό νέων που θα λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά για την παρακάτω πορεία σου και την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Ιδιαίτερα αν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στο κομμάτι τω εκδόσεων, της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης, της δημοσιογραφίας και του εμπορίου μπορείς να προσελκύσεις άτομα με την ευστροφία και τη διπλωματία σου και λόγω της Πανσέληνου (28/3) του Μαρτίου στο τέλος της εβδομάδας που λειτουργεί επίσης βοηθητικά, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί ακόμα να φέρει και μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία στα προσωπικά σου, που θα δώσει άλλο τόνο στην καθημερινότητα σου από δω και στο εξής. Παράλληλα θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα αδέλφια, τους φίλους και το ταίρι σου, αποκαθιστώντας μάλιστα κάποια μικρή παρεξήγηση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Μια κάποια αναστάτωση ή παρεξήγηση στη δουλειά μπορεί να προκύψει αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντί σου, στους Ιχθείς, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους (24/3). Αυτό ίσως οφείλεται σε κάποιες κινήσεις σου που πιθανώς θα προκαλέσουν εκνευρισμό ή και αντίδραση από τους ανωτέρους σου ή ακόμα σε κάποιες διαφωνίες που ενδέχεται να υπάρξουν πάνω στη διαχείριση κάποιων πρακτικών θεμάτων με τους συνεργάτες σου. Για μερικούς αυτή η ένταση μπορεί να αφορά μια προσωπική σχέση, όμως σε κάθε περίπτωση όσο προχωράμε προς το τέλος της εβδομάδας, τα όποια προβλήματα θα εξομαλύνονται. Την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού, που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Οικονομικά ζητήματα που σου δημιουργούν ανησυχία μπορούν τώρα να έχουν μια καλύτερη μοίρα μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων, ενώ παράλληλα επεξεργάζεσαι και τρόπους για να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής σε αυτό το κομμάτι και σε μέλλοντα χρόνο, μέσω π.χ. μιας εξωτερικής βοήθειας όπως κάποιο δάνειο, που θα σου επιτρέψει να χρηματοδοτήσεις ένα επιχειρηματικό σου έργο, αυξάνοντας έτσι το εισόδημά σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

«Εγώ και οι άλλοι» είναι ο τίτλος αυτής της εβδομάδας για σένα, φίλε Ζυγέ. Από τη μια η σούπερ σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης απέναντι σου στον Κριό την Παρασκευή και από την άλλη η Πανσέληνος του Μάρτη στο ζώδιό σου την Κυριακή, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, σε φέρνουν αντιμέτωπο με σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανότατα να έρθουν στον δρόμο σου άτομα που θα φέρουν μια θετική επίδραση στα επαγγελματικά σου μέσω π.χ. μιας νέας συνεργασίας ή κάποιου πελάτη που θα κάνει τη διαφορά στη δουλειά σου. Κυρίως όμως τονίζονται οι ερωτικές σου σχέσεις και θα χρειαστεί να ισορροπήσεις «το εγώ με το εμείς» σε αυτή την περίπτωση. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ξεκινώντας τώρα κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο αν είσαι still single, αλλά και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου για τα πιθανά ανοιχτά τραύματα που υποσκάπτουν την κοινή σας ευτυχία και χρειάζονται επούλωση, ή αντίθετα να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον της σχέσης σας, σε περίπτωση που είστε ζευγάρι εδώ και καιρό. Μια επισημοποίηση είναι τώρα αρκετά πιθανή, ενώ για κάποιους ίσως ήρθε η ώρα να χορέψουν «τον χορό του Ησαΐα».


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Κάποια θέματα από το παρελθόν μπορεί να επηρεάζουν ακόμα τις αντιδράσεις και τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους την Τετάρτη, έχεις αρκετή παρορμητικότητα στις αντιδράσεις σου τόσο απέναντι σε επαγγελματικά ζητήματα που σε πιέζουν πολύ, όσο και μέσα σε μια προσωπική σχέση ή ακόμα κι απέναντι στα παιδιά σου. Η δυσθυμία που πιθανώς αισθάνεσαι σε κάνει αρκετά επικριτικό και εκεί κατά βάση οφείλεται η όλη σου στάση. Θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν και με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού την Κυριακή, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι θα ρίξει φως σε κάποια εργασιακά ζητήματα, φέρνοντας στην επιφάνεια κρυφές ή παρασκηνιακές καταστάσεις που σε υπονομεύουν στον χώρο της δουλειάς σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να κλείσεις τυχόν παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες σ’ αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ξανά ένα προσωπικό ζήτημα που σε έχει πληγώσει βαθιά ή μπορεί τώρα ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να επιστρέψει, ζητώντας σου μια δεύτερη ευκαιρία.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Με μεγαλύτερη ένταση στα επαγγελματικά ξεκινά αυτή η εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και έριδες μεταξύ συνεργατών δυναμιτίζουν παροδικά το κλίμα και εσύ καλείσαι να αποφύγεις τις απότομες αντιδράσεις, αλλά να προσέξεις και τυχόν λάθη λόγω εκνευρισμού και κεκτημένης ταχύτητας. Ίσως εκεί στοχεύουν αυτά τα άτομα, όποτε μην τους κάνεις το χατίρι, αλλά αντίθετα φρόντισε να αποφύγεις το συγκρουσιακό κλίμα. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα καλυτερεύουν, με αποκορύφωμα την Πανσέληνο του Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού την Κυριακή, που μπορεί να ξεδιαλύνει την όλη κατάσταση και που παράλληλα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον αισθηματικό τομέα, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σ’ αυτό το φεγγάρι, ένας νέος έρωτας ή μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει είναι μέσα στο παιχνίδι, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να δεις τώρα με άλλα μάτια ένα φιλικό σου πρόσωπο. Μια επανασύνδεση είναι επίσης πολύ πιθανή, ενώ σε κάθε περίπτωση το κλίμα ευνοεί τον ερωτισμό και τη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Περισσότερο συναισθηματικό και δοτικό του φυσιολογικού σου σε κάνει η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό (26/2) αυτή την εβδομάδα. Σαν άνθρωπος έχεις ισχυρές άμυνες, έως και κάποια δυσκολία στο να έρθεις πολύ κοντά και να ανοιχτείς ουσιαστικά, ακόμη και στα πολύ δικά σου άτομα και τα μέλη της οικογένειάς σου. Τώρα όμως νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις και να μοιραστείς όμορφες στιγμές μαζί τους στη θαλπωρή του σπιτιού σου, να αποκαταστήσεις πιθανές παρεξηγήσεις, καθώς και να προσφέρεις τις συμβουλές ή και τη βοήθειά σου, αν σου ζητηθεί. Παράλληλα, είναι καλό να γνωρίζεις πως αν ενδιαφέρεσαι να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου, μπορεί τώρα να καταφέρεις να κλείσεις ένα καλό deal. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού την Κυριακή θα φέρει στο προσκήνιο θέματα καριέρας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Έφτασε η ώρα να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις, πιστεύοντας στις ικανότητές σου και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα φέρουν καλύτερες προοπτικές εξέλιξης πάνω στο αντικείμενό σου. Η δημόσια εικόνα σου παίζει ούτως ή άλλως πολύ σημαντικό ρόλο για την αυτοεκτίμησή σου και φαίνεται πως τώρα μπορεί να υπάρξει και κάποιου είδους στήριξη από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που σε καθοδηγεί λειτουργώντας ως μέντορας, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Το ενδεχόμενο μιας «σοβαρής» σχέσης ή ακόμη και δέσμευσης σε απασχολεί αρκετά αυτή την εβδομάδα και φαίνεται μάλιστα ως κάτι αρκετά πιθανό, με το τρίγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, που σχηματίζεται τη Δευτέρα 22/3. Είσαι κατά βάση «ελεύθερος σκοπευτής» σε ζητήματα καρδιάς και λειτουργείς αρκετά επιπόλαια εκ συστήματος, αφού δεν αντέχεις ούτε στην ιδέα να χάσεις την ελευθερία σου και να «εγκλωβίσεις» τον εαυτό σου σε κάτι μόνιμο. Παρ’ ολ’ αυτά, φαίνεται πως «έχει ο καιρός γυρίσματα» και η dolce vita μοιάζει πια ίσως λίγο ντεμοντέ για τα γούστα σου. Παίζει ακόμα και το σενάριο αυτός ο έρωτας που σε απασχολεί, να αφορά ένα άτομο με αρκετή διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που έχει να σου προσφέρει ο άλλος και στo «πνευματικό» κομμάτι της σχέσης, είναι κάτι που θα μετρήσει πολύ από δω και πέρα για σένα και λόγω της Πανσέληνου του μήνα στο τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Η προσοχή σου στρέφεται στην απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω ενός μεταπτυχιακού, ενός κύκλου σεμιναρίων ή μιας μετεκπαίδευσης πάνω στο αντικείμενό σου, ενώ θα θελήσεις να αναπτύξεις και επαγγελματικές σχέσεις με το εξωτερικό ή να διαμορφώσεις έτσι τα μελλοντικά σου σχέδια που κάτι τέτοιο να είναι στα πλάνα σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Στο πρώτο μισό της εβδομάδας θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και τα άτομα της οικογένειάς σου. Το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη από τους Δίδυμους (24/3) δείχνει ότι θα έχεις αρκετή νευρικότητα μέσα σου και θα ψάχνεις ευκαιρίες να ξεσπάσεις στους γύρω σου, δημιουργώντας έτσι συνθήκες έντασης στο περιβάλλον σου. Η εριστικότητα και η λεκτική επιθετικότητα είναι κάτι που μπορεί να κάνει τα πράγματα δύσκολα και στα επαγγελματικά σου, με τους ρόλους επιτιθέμενου και αμυνόμενου να εναλλάσσονται ανάμεσα σε σένα και τους προϊσταμένους σου. Θα πρέπει ακόμη να προσέξεις και μικροατυχήματα στις μετακινήσεις σου αλλά και στον χώρο του σπιτιού, λόγω της έντασης που θα υπάρχει. Τα πράγματα θα καλμάρουν όσο προχωράμε προς το δεύτερο μισό της βδομάδας και την Πανσέληνο του Μάρτη την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Επικεντρώνεσαι στο να ρυθμίσεις χρέη και λοιπές εκκρεμότητες, να κλείσεις συμφωνίες στον οικονομικό τομέα που θα σε ανεξαρτητοποιήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σου, επεξεργάζεσαι αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο γενικότερο οικονομικό σου πλάνο και ψάχνεις τρόπους για να αξιοποιήσεις καλύτερα τα χρήματα που διαχειρίζεσαι μέσω π.χ. μιας κληρονομιάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ