Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.03.2021

Σκορπιέ, είσαι πολύ πιεσμένος στη δουλειά αλλά και στο σπίτι και θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς στο ταίρι σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Αmir Sahihi / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Μια επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σου παρελθόν μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση. Αφουγκράσου το ένστικτό σου για να αποφασίσεις πώς θα κινηθείς. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις σήμερα τις αγορές ηλεκτρονικών ειδών.

Ταύρος
Η μέρα έχει αρκετή ένταση, που προέρχεται κυρίως από τις απαιτήσεις των άλλων προς εσένα, ιδιαίτερα στη δουλειά. Από την άλλη όμως, μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται γύρω σου, λόγω της κοινής προσέγγισης σας στα πράγματα.

Δίδυμοι
Πολλή κούραση αλλά και άγχος σήμερα, οπότε βάλε προτεραιότητες για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Ένα φλερτ με κάποιο πρόσωπο στη δουλειά μπορεί να σου ανεβάσει αρκετά το ηθικό.

Καρκίνος
Κάποιο οικονομικό θέμα που σχετίζεται ίσως με την εταιρεία που δουλεύεις ή την επιχείρησή σου μπορεί να σε απασχολήσει αρκετά, όμως στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα πάνε καλά και μπορεί μάλιστα να έχεις και ξαφνικές προσεγγίσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Λέων
Η συμπεριφορά κάποιων ατόμων από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να σε εκνευρίσει πολύ και θα χρειαστεί να κάνεις προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Παρθένος
Οι εκπλήξεις μπορεί να λειτουργήσουν πολύ ανανεωτικά για τη σχέση σου, οπότε βάλε λίγο τη φαντασία σου να δουλέψει. Αν είσαι σόλο, μην αντισταθείς σε κάτι καινούργιο που μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση.

Ζυγός
Μπορεί να έχεις εύνοια και θετικές εξελίξεις σε ένα εργασιακό ή οικονομικό σου θέμα, προτίμησε όμως να μην υπογράψεις κάτι σήμερα.

Σκορπιός
Είσαι πολύ πιεσμένος στη δουλειά αλλά και στο σπίτι και θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς στο ταίρι σου. Μη βάζεις τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο.

Τοξότης
Είσαι λίγο άκεφος και περισσότερο απότομος στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου, ίσως επειδή χάνεις ενέργεια εξαιτίας της πολύ δουλειάς.

Αιγόκερως
Παρά το τρέξιμο στην καθημερινότητα, στα αισθηματικά σου μπορεί να υπάρξουν τονωτικές ενέσεις χαράς ή και ξαφνικές γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος.

Υδροχόος
Τα πολλά «πρέπει» μέσα στην ημέρα και οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά μπορεί να σου δημιουργήσουν αρκετή ένταση και εκνευρισμό. Μέρα είναι θα περάσει.

Ιχθύες
Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο μπορεί να σου φέρει «πεταλούδες στο στομάχι» ενώ, αν βρίσκεσαι σε σχέση, δεν αφήνεις τη ρουτίνα να χαλάσει το θετικό κλίμα ανάμεσά σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ