Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.09.2020

Υδροχόε, δεν πηγαίνει και πάρα πολύ μακριά η δημιουργική ασάφεια στην καριέρα και τα προσωπικά σου, οπότε καλύτερα απόφυγέ την.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Gabriel Silvério / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Επειδή ξέρεις ποιον να ρωτήσεις για να επιβεβαιώσει ότι το λάθος που θέλεις να κάνεις δεν είναι λάθος, παρέλειψέ το. Μην το κάνεις απλά.

Ταύρος
Αν αποφασίσεις να ανοίξεις εκκρεμότητες, απωθημένα κ.ο.κ., καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος και για άσχημή ή καμία έκβαση.

Δίδυμοι
Τσέκαρε αν αυτό που κανονίζεις να κάνεις θεωρητικά, στέκει και πρακτικά για να μην κάνεις άδικο κόπο.

Καρκίνος
Έχει μπόλικο συναισθηματισμό η μέρα, όμως είναι από τις περιπτώσεις που το ξεκινάς και νομίζεις ότι ελέγχεις και καταλήγεις δεμένος φιόγκο.

Λέων
Επειδή δεν το 'χεις με τους χειρισμούς ιδιαίτερα και είναι σίγουρο ότι και στο σπίτι και στο γραφείο θα βρεθείς από κάτω, μην το επιχειρείς. Προτίμησε ειλικρίνεια.

Παρθένος
Επειδή είπε ο απέναντι μια βλακεία και το έπιασες, δεν χρειάζεται να τον ισοπεδώσεις. Καλύτερα να είσαι απλός.

Ζυγός
Όσο μεγαλύτερη ευελιξία δείχνεις στη δουλειά, τόσο το καλύτερο για τα οικονομικά σου. Τώρα για το τι θέλεις… άλλη ιστορία.

Σκορπιός
Μπορεί να πιάσεις κάτι ψεματάκια ή ασάφειες από παιδιά και σύντροφο. Καλό είναι να το κουβεντιάσεις, αλλά όχι εκδικητικά ή τιμωρητικά.

Τοξότης
Ως γνωστόν τα ρίσκα, είναι ρίσκα και ενδεχομένως να μη σου βγουν έτσι όπως περίμενες. Ειδικά όταν έχεις επενδύσει σε βάσεις που δεν υπάρχουν.

Αιγόκερος
Δεν χρειάζεται να πειραματιστείς για το αν σε παίρνει να πεις ιστορίες για αγρίους σε κάποιον. Καλύτερα να μην τις πεις εξαρχής.

Υδροχόος
Δεν πηγαίνει και πάρα πολύ μακριά η δημιουργική ασάφεια στην καριέρα και τα προσωπικά σου, οπότε καλύτερα απόφυγέ την.

Ιχθύες
Επειδή είσαι μανούλα στο να πείθεις τον εαυτό σου για τα πιο απίθανα πράγματα, μην περιμένεις αντίστοιχη ανταπόκριση από σύντροφο, συνεργάτες, συγγενείς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ