Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.09.2020

Λέοντα, εκεί που σου φτιάχνουν τη μέρα, εκεί σε φορτώνουν με λίγες ακόμη αγγαρείες

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Andrea Piacquadio / Pexels

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Αρκετές υποχρεώσεις σε δουλειά και προσωπική ζωή που σαφώς έχουν και θετικότατο κομμάτι. Αρκεί να μην δυσανασχετείς που δεν κάνεις κάτι άλλο.

Ταύρος
Η οργάνωσή σου αποδίδει ευχάριστα σε επίπεδο προοπτικών, επιμόρφωσης, συγγενών, αν και κάποια αναστάτωση που δεν κλείνεις άλλες υποθέσεις, μένει.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να εκτιμήσεις το συναισθηματικό και οικονομικό συν από τις σχέσεις σου, έστω κι αν δεν το ελέγχεις απολύτως ή δεν συμφωνεί με τα σχέδιά σου.

Καρκίνος
Οι εξελίξεις της ρουτίνας και της δουλειάς μάλλον θετικά λειτουργούν για τη σχέση και τις συνεργασίες σου, έστω κι αν σου θυμίζουν ό,τι θέλεις και δεν κάνεις.

Λέων
Εκεί που σου φτιάχνουν τη μέρα, εκεί σε φορτώνουν με λίγες ακόμη αγγαρείες κι ο λόγος είναι για παιδιά, δημιουργικά πρότζεκτ και έρωτα. Δεν είναι χάσιμο χρόνου.

Παρθένος
Κάτι σαν να ρυθμίζεται καλύτερα μέσα σου και στο σπίτι με θετικό αντίκτυπο στα ερωτικά σου, όπως και στην δημιουργικότητά σου. Άφησε τώρα το παραπάνω.

Ζυγός
Με ανάμεικτα αποτελέσματα οι κουβέντες της ημέρας, ιδιαίτερα στο σπίτι. Καλό είναι να αποφύγεις την επιθετικότητα με το γάντι.

Σκορπιός
Κρύο-ζέστη όσα συζητάς για χρήματα ή για αυτά που έχεις ανάγκη, αφού σίγουρα κάτι θετικό βγαίνει, αλλά μάλλον οχι αυτό που περίμενες.

Τοξότης
Είτε είναι παραπάνω χρήματα, είτε είναι μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, δεν υπάρχει λόγος να σου βγει σε τσιγκουνιά, ούτε σε τεμπελιά.

Αιγόκερος
Ωραίο πράγμα να έρχονται τ’ αποτελέσματα από κάτι που έκανες επιτέλους, αν και σίγουρα δεν είναι αιτία να τους ζαλίσεις όλους γύρω σου γι’ αυτόν τον λόγο.

Υδροχόος
Κάποια από τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια οδεύουν προς κλείσιμο, όμως αυτό δεν είναι λόγος να μην μιλάς ή να μην βλέπεις κόσμο.

Ιχθύες
Προκύπτουν ωραίες προοπτικές από την δουλειά ή τον κοινωνικό σου κύκλο για τις οποίες ίσως αξίζει να δώσεις και το κάτι παραπάνω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ