Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης

Παρθένε, δες τη μεγάλη εικόνα

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1043605326.jpg

Κριός
Χρειάζεται να ασχοληθείς με αγγαρείες, υποχρεώσεις και με τη σωματική σου υγεία. Όχι στη θεωρία, στην πράξη.

Ταύρος
Άσε τις αναβολές και κάνε τουλάχιστον ένα πράγμα που σε κάνει να περνάς όμορφα. Επιτρέπεται να ανακατέψεις και τα παιδιά και τον σύντροφό σου.

Δίδυμοι
Από τρέξιμο είσαι φουλ, είτε για τη δουλειά, είτε για τη σχέση σου. Αν δεν κάνεις και κάτι διασκεδαστικό μέσα σε όλα, τα νεύρα αναμένεται να είναι μη διαχειρίσιμα.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να πας παρακάτω επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά ή για να απαλύνεις και να βελτιώσεις το κλίμα στα οικογενειακά σου.

Λέων
Το συναίσθημά σου υπερχειλίζει και έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να σε καταλάβουν οι δικοί σου άνθρωποι. Άφησε την επίκριση απ' έξω, για να έχεις και πιθανότητες.

Παρθένος
Δες τη μεγάλη εικόνα και άσε τον εαυτό σου να αισθανθεί τα ωραία. Μην τα πεθαίνεις στην ανάλυση και τα πυροβολάς, επειδή είναι καινούρια.

Ζυγός
Χρειάζεσαι σωματική και ψυχολογική κούρα ομορφιάς και σήμερα, ναι, να ξοδέψεις και να πεις το κάτι παραπάνω για να χαλαρώσεις κάπως.

Σκορπιός
Ερωτικές προοπτικές, δημιουργικά πρότζεκτ και γενικώς ωραία πράγματα στο τραπέζι. Φρόντισε να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά.

Τοξότης
Το ξεχρέωμα συνεχίζεται σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο, με το πρώτο να είναι σαφώς πιο εύκολο από το δεύτερο.

Αιγόκερως
Επαγγελματικά ανοίγματα, ανανέωση ρουτίνας και κουβέντες για τους προσωπικούς κι επαγγελματικούς σου στόχους και το πώς θα βγάλεις από τη μέση τα εμπόδια.

Υδροχόος
Οι εξελίξεις είναι καλές σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, ακόμη κι αν σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάποιος σου κάνει φάρσα.

Ιχθύες
Σημαντικές γνωριμίες, συναντήσεις και συζητήσεις μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, οι οποίες αναζωογονούν την ερωτική σου ζωή κι εσένα εν γένει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ