Αθλητισμος

Ρονάλντο: Κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του παιδιού του

Τα συλλυπητήρια των ομάδων στην οικογένεια του CR7

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Κύμα συμπαράστασης από αθλητές όλων των σπορ για την απώλεια του παιδιού τους
Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Κύμα συμπαράστασης από αθλητές όλων των σπορ για την απώλεια του παιδιού τους © EPA/Emilio Naranjo

Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Κύμα συμπαράστασης από αθλητές όλων των σπορ για την απώλεια του παιδιού τους.

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του βιώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του, καθώς όπως ανακοίνωσαν μαζί με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά τους πέθανε στη γέννα.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του τραγικού συμβάντος, πολλοί ποδοσφαιριστές και σύλλογοι, ακόμη και αθλητές από άλλους χώρους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο επιθετικό και τους οικείους του.

Ρονάλντο: Κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του παιδιού του

«Ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος, Κριστιάνο. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου σ' αυτή τη στιγμή», έγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

«Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου», έγραψε η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

«H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της», αναφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Τζορτζίνα», ήταν το μήνυμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας να ζητάει από τον αρχηγό της να φανεί δυνατός και να βρει το κουράγιο να αντέξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συμπαράσταση προς την οικογένεια Ρονάλντο έσπευσαν να εκφράσουν, επίσης, συμπαίκτες, πρώην συνεργάτες ή ακόμη και αντίπαλοί του. 

Αρκετοί παίκτες όπως ο Μάρκους Ράσφορντ, Νταβίντ ντε Χέα, ο Φελίπε Μέλο ή ο Άλεξ Τέλες δημοσίευσαν καρδιές ως απάντηση στην ανάρτηση στο Instagram του ζεύγους Κριστιάνο Ρονάλντο - Χεορχίνα Ροντρίγκες. Ο πρώην Πορτογάλος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, ανέβασε ένα emoji με τα χέρια σταυρωμένα σε προσευχή.

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τα μηνύματα συμπαράστασης έχουν πολλαπλασιαστεί από αθλητές. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 στο MotoGP, Φάμπιο Κουαρταράρο, δημοσίευσε ένα emoji που κλαίει. Ο Μπαντρ Χάρι εκφράζει την ανησυχία του γι' αυτήν τη δοκιμασία, ενώ ο δις Ολυμπιονίκης στον στίβο, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιόχαν Μπλέικ έγραψε με τη σειρά του ένα σύντομο μήνυμα για τον διάσημο ποδοσφαιριστή: «Συγγνώμη φίλε μου».

Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η αναγγελία της εγκυμοσύνης 

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είχαν ανακοινώσει ότι περιμένουν δίδυμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ