Αθλητισμος

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το Άνφιλντ χειροκρότησε Κριστιάνο Ρονάλντο στο 7ο λεπτό

Οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για τον θάνατο του παιδιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανατριχίλα στο Άνφιλντ όπου όρθιοι οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ χειροκρότησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης
Ανατριχίλα στο Άνφιλντ όπου όρθιοι οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ χειροκρότησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης © YouTube

Στο Άνφιλντ φίλαθλοι της Λίβερπουλ χειροκρότησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 7ο λεπτό. Πέθανε στη γέννα ένα από τα δίδυμα. Στο πένθος ο παίκτης της Μάντσεστερ.

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη σύζυγό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, έστειλαν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ σήμερα Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022.

Ένα από τα δίδυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο πέθανε στη γέννα, όπως ανακοίνωσε ο Πορτογάλος σταρ ένα 24ωρο νωρίτερα.

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και πρόσθεσε: «Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να βιώσει ένας γονιός».

Η θλιβερή είδηση έσκασε σαν «βόμβα» και πυροδότησε κύμα συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του παιδιού του. Στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League, εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές. Τα βίντεο με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο 7ο λεπτό στο Άνφιλντ προκαλούν ανατριχίλα και δεν σταματούν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Liverpool fans applaud Cristiano Ronaldo, Liverpool vs Manchester United 2022

Το χειροκρότημα των φιλάθλων της Λίβερπουλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 7ο λεπτό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τέθηκε εκτός αποστολής στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ για την Premier League.

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έστειλαν ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης στον CR7. Άπαντες στο Άνφιλντ σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν παρατεταμένα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ίδιο έκανε και ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, την ώρα που ένας φίλαθλος στις εξέδρες σήκωσε φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το όνομα του Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες θρηνούν για το ένα από τα δύο δίδυμα που πέθανε στη γέννα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται ο CR7, ήταν ένας από τους συλλόγους στην Αγγλία που εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο δράμα του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ