Αθλητισμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα ανάρτηση μετά τον θάνατο του γιου του

To «ευχαριστώ» στους φιλάθλους της Λίβερπουλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για τη συμπαράστασή τους
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Λίβερπουλ για τη συμπαράστασή τους @cristiano/Instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον θάνατο του γιου του στη γέννα, δημοσίευσε βίντεο από το Άνφιλντ με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο που τον στηρίζει μετά την τραγική είδηση ότι πέθανε ένα από τα δίδυμα στη γέννα. Ο Πορτογάλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η σύζυγός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το τεράστιο κύμα συμπαράστασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του παιδιού του συνεχίζεται, την ώρα που δεν σταματούν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα όσα εκτυλίχθηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του για την Premier League.

Στο 7ο λεπτό του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Άνφιλντ σηκώθηκε στο πόδι και χειροκρότησε τον CR7. Στην νέα του ανάρτηση στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε σε αυτήν τη συγκινητική στιγμή.

Κριστιάνο Ρονάλντο - Η ανάρτηση στο Instagram για το χειροκρότημα στο Άνφιλντ

«Ένας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτήν τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας» ανέφερε στην ανάρτηση στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο από το παιχνίδι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ