- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ χτύπαγε με μανία την καρέκλα του διαιτητή με τη ρακέτα του και αποβλήθηκε από το Ακαπούλκο.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο τουρνουά τένις στο Ακαπούλκο, καθώς επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τενίστας ηττήθηκε στο διπλό και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, άρχισε να χτυπάει με μανία τη ρακέτα στα πόδια του διαιτητή.
Το Νο 3 στον κόσμο χτύπησε τρεις φορές με δύναμη την καρέκλα του διαιτητή και του φώναξε «κατέστρεψες όλο το γαμ@@@@@ ματς», με τους θεατές να τον αποδοκιμάζουν.
Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Η επίθεση στον διαιτητή
Look at the umpire's leg reflexively flinching in fear. This as bad as I've ever seen a player threaten an umpire physically.pic.twitter.com/otrGWJsSxv
— Gill Gross 🗽 (@Gill_Gross) February 23, 2022
Look at the umpire's leg reflexively flinching in fear. This as bad as I've ever seen a player threaten an umpire physically.pic.twitter.com/otrGWJsSxv
— Gill Gross 🗽 (@Gill_Gross) February 23, 2022
Λίγο νωρίτερα, σε ένα ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε αποκαλέσει «ηλίθιο» τον διαιτητή, καθώς θεώρησε ότι δεν έδωσε άουτ ένα χτύπημα των αντιπάλων του.
«Δες πού χτύπησε η μπάλα. Είναι η δική σου γαμ@@@@@ γραμμή. Γαμ@@@@@ ηλίθιε», φώναξε χαρακτηριστικά.
The penultimate point of the match which gave his opponents MP.https://t.co/XmYsq86RxN
— Annie-Jean (@Rellimj) February 23, 2022
Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Τον απέβαλαν από το τουρνουά
Η επίθεση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον διαιτητή προκάλεσε την αντίδραση των διοργανωτών, που αποφάσισαν να τον αποκλείσουν και από το μονό του τουρνουά, όπου και ήταν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, τον οποίο κατέκτησε πέρυσι.
Ο Γκόγιοβτσικ, επίσης Γερμανός, θα αντικαταστήσει τον Ζβέρεφ στα προημιτελικά, και έτσι άλλαξε και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.
Αυτό επηρέασε το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά, που από το δεύτερο γήπεδο στις 4 τα ξημερώματα, το ματς του με τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ μεταφέρεται στο κεντρικό γήπεδο και θα διεξαχθεί στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδος.
Aviso importante @atptour
— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel) February 23, 2022
Due to unsportsmanlike conduct at the conclusion of his doubles match on Tuesday night, Alexander Zverev has been withdrawn from the tournament in Acapulco.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστια διάκριση για τον Άγγλο αστέρα της Μπάγερν Μονάχου
Είχε κατακτήσει ξανά το βραβείο το 2021 και το 2022
«Την ώρα που κρινόταν η τύχη της, ο προστατευόμενος μάρτυρας ήταν ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή», τόνισε
Φυσικά και τα κείμενα «κατέβηκαν» σε χρόνο ρεκόρ από την επίσημη ιστοσελίδα της
Η ενημέρωση για τον Έλληνα αμυντικό της Γουέστ Χαμ
«Αν δεν είχα την ποινική ασυλία δεν θα το έκανα»
Χρειάστηκε περισσότερα από 50 ράμματα
Επιβραβεύθηκε για τις σπουδαίες εμφανίσεις του ο Έλληνας φορ
Ολοκληρώθηκε η απολογία του
Ποιος θα κατακτήσει το σπουδαίο βραβείο
Η ανάρτησή του στο Instagram
Συνεχίζονται οι απολογίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποιοι είναι στο Τop 10
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κιλιάν Εμπαπέ
Κατά την απολογία του που διήρκεσε τρεισήμισι ώρες φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες
Ο Άγγελος Παπανικολάου, γιατρός στο επάγγελμα και συγκεκριμένα καρδιολόγος, ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2021
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.