Αθλητισμος

Ημέρα τελικών για Σάκκαρη και Τσιτσιπά η σημερινή

Σε Αγία Πετρούπολη και Ρότερνταμ αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημέρα τελικών για τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη σε Ρότερνταμ και Αγία Πετρούπολη
Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © ΕPA Pool

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στοχεύει στην κατάκτηση του τουρνουά του Ρότερνταμ, ενώ η Μαρία Σάκκαρη σε αυτό του Όπεν της Αγίας Πετρούπολης.

Στην Αγία Πετρούπολη, στις 15:30, η Μαρία Σάκκαρη, Νο 1 στο ταμπλό και Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, έπειτα από τη χθεσινή νίκη της επί της Ρουμάνας Ιρίνα Μπέγκου (Νο 56 στον κόσμο), θα διεκδικήσειτο τρόπαιο  St. Petersburg Ladies Trophy απέναντι στην Ανέτ Κονταβέϊτ, από την Εσθονία, νούμερο 9 στον κόσμο.

Επίσης σήμερα, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στις 16:30, ο 4ος στην παγκόμσια κατάταξη Στέφανος Τσιτσιπάς, που χθες κατέβαλε την αντίσταση του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα (Νο 137 στην παγκόσμια κατάταξη),  καλείται τώρα να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Καναδού Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, τον ένατο τώρα τενίστα στον κόσμο, στον πρώτο φετινό τελικό του στο ATP Tour, στο Rotterdam Open, και συνολικά 18ο στην καριέρα του.

«Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε. Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω ώστε να καταφέρω κάτι καλό αυτή την εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο 23άχρονος και συμπλήρωσε: «Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να διατηρηθει αυτό το επίπεδο έντασης, κάνοντας αυτό το παιχνίδι και σήμερα και όλη αυτή την εβδομάδα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ