Αθλητισμος

Team Giannis vs Team LeBron: Αυτό το All-Star Game ποιος θα το κερδίσει;

Τι έχουν κάνει οι παίκτες των δύο υπερομάδων αυτή τη σεζόν;

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1859510_1_1.jpg
NBA ALL STAR GAME 2018, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΪΜΣ, © ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / INTIME SPORTS

Στη διαδικασία της 7ης Φεβρουαρίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς διάλεξαν τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τις ομάδες τους στο All-Star Game της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου και με τον Βασιλιά να διαλέγει πρώτος, το έργο του Γιάννη ήταν από την αρχή δύσκολο. Οι περισσότεροι έκραξαν τον Γιάννη για τις επιλογές του, όμως με τους παίκτες που έχει επιλέξει να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη. Τι έχουν κάνει οι παίκτες των δύο ομάδων φέτος;

Team LeBron & Team Giannis Full Draft | 2019 NBA All-Star

Team Lebron

LeBron James
Με τη μεταγραφή του στους Λος Άντζελες Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία και προσπαθεί να φέρει τους Λιμνάνθρωπους σε τροχιά Playoffs. Το έργο αυτό πήγαινε καλά μέχρι που ο Τζέιμς τραυματίστηκε και οι Λέικερς έπεσαν κατακόρυφα. Πλέον έχει επιστρέψει και με τους αριθμούς του να τρομάζουν: 26,8 πόντοι, 8,6 ριμπάουντ και 7,6 ασίστ.

LeBron James 2019 All-Star Captain | 2018-19 NBA Season

Κέβιν Ντουράντ
Έτοιμος να πάρει το τρίτο του δαχτυλίδι, ο Ντουράντ κάνει ίσως την πιο ώριμη χρονιά της καριέρας του και μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα μετρά 27,6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ ανά παιχνίδι για να βοηθήσει τους Γουόριορς να έχουν για άλλη μια σεζόν την καλύτερη επίθεση στο ΝΒΑ.

Kevin Durant 2019 All-Star Starter | 2018-19 NBA Season

Κάιρι Ίρβινγκ
Ο Λεμπρόν διάλεξε και τον πρώην συμπαίκτη του στους Καβαλίερς αναζοπυρώνοντας τις φήμες που τους θέλουν και πάλι συμπαίκτες του χρόνου. Ο γκαρντ των Σέλτικς επέστρεψε μετά τον περυσινό τραυματισμό του και με 23,6 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ οδηγεί την ομάδα της Βοστώνης.

Καουάι Λέοναρντ
Το πρόσωπο για το οποίο «σφάχτηκαν» πολλές ομάδες του ΝΒΑ καταλήγοντας στους Τορόντο Ράπτορς κάνει εξαιρετική χρονιά, βρίσκεται στη συζήτηση για MVP και μετρά 27 πόντους και 7,7 ριμπάουντ κατά μ.ο.

Τζέιμς Χάρντεν
Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος με παραπάνω από 30 σερι σερί παιχνίδια με 30+ πόντους και μετρώντας 36,6 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 7,7 είναι έτοιμος να πάρει για δεύτερη σερί φορά το βραβείο του MVP. Βέβαια ο τρόπος παιχνιδιού του προβληματίζει.

LeBron James 2019 All-Star Captain | 2018-19 NBA Season

Άντονι Ντέιβις
Από όταν ζήτησε ανταλλαγή έγινε ο κακός χαμός στο ΝΒΑ, όμως αφού δεν την πήρε, η απόδοση και ο χρόνος συμμετοχής του, έπεσε κατακόρυφα. Ακόμη κι έτσι θεωρείται ο καλύτερος ψηλός της λίγκας. Μετρά 28,1 πόντους, 12,9 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ φέτος.

Κλέι Τόμπσον
Ο μπομπέρ των Γουόριορς κάνει μεστή χρονιά και φέτος, παρόλο που έχει πέσει ελαφρώς η απόδοσή του, έχει μερικές εντυπωσιακές εκλάμψεις. Σε 56 παιχνίδια μετρά 21,9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Νταμιάν Λίλαρντ
Ο γκαρντ των Μπλέιζερς θα βρεθεί για 4η φορά στην καριέρα του σε All-Star Game σε μια πολύ θετική σεζόν για τον ίδιο, στην οπία σκοράρει 26,3 πόντους ανά παιχνίδι.

Μπεν Σίμονς
Ο αυστραλός γκαρντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς αν και δεν έχει σκοράρει ακόμα τρίποντο πραγματοποιεί All-Star χρονιά με συμμετοχή σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα έχει φέτος 16,8 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ σε κάθε παιχνίδι.

ΛαΜάρκους Όλντριτζ
Ένα από τα καλύτερα τεσσάρια του ΝΒΑ στα 33 του κάνει μία από τις πιο μεστές χρονιές της καριέρας του και είναι ο ηγέτης των Σπερς μαζί με τον ΝτεΡοζάν. Έχει 21 πόντους και 9 ριμπάουντ κάτα μ.ο.

Καρλ Άντονι Τάουνς
Σίγουρα ένας από τους ψηλούς που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια. Ο ΚΑΤ μετράει σε 57 παιχνίδια 23,1 πόντους και 12 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι, όντας ένας από τους ηγέτες της Μινεσότα.

Μπράντλεϊ Μπιλ
Στην 7η σεζόν του στο ΝΒΑ είναι πιο μόνος από ποτέ αφού ο Τζον Γουόλ θα χάσει όλη τη σεζόν. Αναγκαστικά τα νούμερά του βελτιώθηκαν και σήμερα έχει 25,1 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ.

Ντουέιν Γουέιντ
Ο Λεμπρόν δεν θα μπορούσε να μην καλέσει τον κολλητό του στην ομάδα του στην τελευταία  All-Star εμφάνισή του. Στα 37 του έχει ακόμα ρόλο στους αγαπημένους του Μαϊάμι Χιτ, μετρώντας 14 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ.

Team Giannis

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο δικός μας Γιάννης κάνει τη χρονιά της ζωής του και οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ και μαζί με τον Χάρντεν είναι τα δύο φαβορί για τον τίτλο του MVP της σεζόν. Σε 53 παιχνίδια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοράρει 27,2 πόντους, μαζεύει 12,7 ριμπάουντ και μοιράζει 6 ασίστ κατά μ.ο. Έχει βελτιώσει τα νούμερά του σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και στον αγώνα της Κυριακής θέλει να νικήσει για πρώτη φορά και σε All-Star Game και γιατί όχι να γίνει και MVP της αναμέτρησης.

Giannis Antetokounmpo 2019 All-Star Captain | 2018-19 NBA Season

Στέφεν Κάρι
Ο ηγέτης των Γουόριορς κάνει μαγικά πράγματα και φέτος, σημειώνει εντυπωσιακά πολλά τρίποντα ξανά και το ρεκόρ του κορυφαίου τριποντάκια στην ιστορία, όλο και πλησιάζει. Πέρυσι σαν αρχηγός είχε επιλέξει τον Γιάννη πρώτο και ο ηγέτης των Μπακς του το ανταπέδωσε.

Giannis Antetokounmpo 2019 All-Star Captain | 2018-19 NBA Season

Τζοέλ Εμπίιντ
Ίσως ο πιο ευχάριστος τύπος στο ΝΒΑ αλλά και εξαιρετικά ταλαντούχος, ο Εμπίιντ είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας των Σίξερς να φτάσουν στους τελικούς της λίγκας και με 27,3 πόντους, 13,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ήταν σίγουρο ότι θα βρισκόταν βασικός στο All-Star Game.

Joel Embiid 2019 All-Star Starter | 2018-19 NBA Season

Πολ Τζορτζ
Στην καλύτερή του χρονιά μετά τον τραυματισμό του, έχιε καταφέρει να θεωρείται αυτός ο ηγέτης των Θάντερ. Σκοράρει κατά ριπάς (28,7 πόντοι), μαζεύει 8 ριμπάουντ και μοιράζει 4,1 ασίστ και εσχάτως έχει καταφέρει και αυτός να μπει στην κουβέντα για MVP.

Κέμπα Γουόλκερ
Ένας από τους πιο υποτιμημένους μπομπέρ της λίγκας θα βρεθεί για Τρίτη φορά σε All-Star Game και θα είναι βασικός στην ομάδα του Γιάννη που τον επέλεξε τελευταίο. Θα είναι γηπεδούχος στο All-Star Game της Σάρλοτ και φέτος σημειώνει 24,9 πόντους ανά αγώνα.

Κρις Μίντλετον
Ήταν η πρώτη αλλαγή που διάλεξε ο Αντετοκούνμπο και πώς να κάνει αλλιώς αφού τον έχει δίπλα του τόσα χρόνια. «Έλαμπε» είπε ο Γιάννης όταν έμαθε ότι επιλέχθηκε και τον πήρε μαζί του ξανά στην ομάδα του. Φέτος ο συνοδοιπόρος του Γιάννη στους Μπακς έχει 17,1 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Νίκολα Γιόκιτς
Ο Σέρβος έχει φέρει επανάσταση στη λίγκα με τον τρόπο που παίζει, όντας ένας πλεϊμέικερ ρακέτας και έχει οδηγήσει τους Νάγκετς στην πρώτη τετράδα της Δύσης. Με 20,4 πόντους, 10,6 ριμπάουντ και 7,7 ασίστ κατά μ.ο. είναι θέμα χρόνου το πότε θα γίνει βασικός στο παιχνίδι των κορυφαίων.

Best Of Nikola Jokic 2019 All-Star Reserve | 2018-19 NBA Season

Ράσελ Γουέστμπρουκ
Κάνει τα πάντα για άλλη μια σεζόν, αλλά ο εγωισμός του αποτρέπει το κάτι παραπάνω. Πάντως έχει για άλλη μια φορά μ.ο. τριπλ νταμπλ και αυτό είναι από μόνο του ξεχωριστό. Οι κακές σχέσεις του με τον Εμπίιντ δεν προβλημάτισαν τον Γιάννη που τον έφερε τελικά στην ομάδα του. Ο γκαρντ των Θάντερ έχει σε 49 αγώνες 21,7 πόντους, 11,2 ριμπάουντ και 11,2 ασίστ.

Μπλέικ Γκρίφιν
Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο Ντιτρόιτ και κάνει την πιο ουσιαστική του χρονιά μετά τη φυγή του από τους Κλίπερς. Ίσως στην καλύτερη χρονιά της ζωής του έχει 26,3 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ όντας ο απόλυτος ηγέτης για τους Πίστονς.

Ντ’Άντζελο Ράσελ
Ίσως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν με την μεταγραφή του στους Μπρούκλιν Νετς να κρίνεται θετική για τον ίδιο. Φέτος έχει 20,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ κατά μ.ο.

Κάιλ Λάουρι
Είναι μια επιλογή που προβλημάτισε πολλούς καθώς έμειναν έξω πολλά σημαντικά ονόματα για να μπει εκείνος. Ο γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς φαίνεται να επηρεάστηκε από τη φυγή του ΝτεΡοζάν και να μην ταίριαξε το ίδιο καλά με τον Λέοναρντ. Φέτος οι αριθμοί του είναι οι πιο φτωχοί από κάθε άλλον All-Star με 14,3 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 9,2 ασίστ.

Νίκολα Βούτσεβιτς
Ο μαυροβούνιος σέντερ κάνει την χρονιά της ζωής του και επιβραβεύεται για αυτό με την πρώτη παρουσία του σε All-Star Game. Φέτος έχει 20,5 πόντους και 12,1 ριμπάουντ και οδηγεί τους Μάτζικ.

Ντιρκ Νοβίτζκι
Ο καλύτερος ευρωπαίος όλων των εποχών μπήκε και αυτός χαριστικά στο All-Star Game και στην τελευταία του χρονιά έχει εντελώς συμπληρωματικό ρόλο στους Μάβερικς που πλέον έχουν περάσει στα χέρια του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Γερμανός έχει φέτος 4,7 πόντους μ.ο. και θα βρεθεί για 14η φορά ανάμεσα στους κορυφαίους.

Ποιος θα κερδίσει; Η μάχη αναμένεται σκληρή και μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας στις 03:00 της Δευτέρας από το Cosmote Sport 4 HD.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ