ΣΕ ΕΙΔΑ

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Σε είδα στο Intercity 58

Την Παρασκευή πριν το τριήμερο ταξίδευες με το τραίνο που έφτασε στο Λειανοκλάδι λίγο μετά τις 17:00, στο βαγόνι 8, και μιλούσες με τον διπλανό σου. Είσαι από τη Λαμία, αλλά σπουδάζεις και εργάζεσαι στην Αθήνα. Έχεις γενέθλια στις 6 Ιουνίου. Παραθερίζεις στο Κιάτο. Έχεις το πιο δροσερό γέλιο του κόσμου. Όποτε και αν τύχει να δεις αυτό το μήνυμα, στείλε μου ένα e-mail, σε παρακαλώ. Δε θα μπορέσω να με συγχωρέσω ποτέ που δε σου μίλησα.
 

Θέλω να σε ξαναδώ

Μασούτης Πατησίων. Σήμερα το απόγευμα με βοήθησες να βάλω τα πράγματα στην τσάντα. Είμαι αυτός με τη μάσκα... Θέλω να σε ξαναδώ, αν θες και εσύ στείλε μου.
 

Σε είδα στο 16 Bar

Σε είδα στο 16 Bar. Φορούσες κόκκινο φόρεμα. Καθόσουν διαγώνια απέναντί μου δυστυχώς με έναν φίλο σου. Κοιταζόμασταν συνέχεια. Θα ήθελα να σε ξαναδώ και να σε γνωρίσω.
 

Σε είδα στο Tony's Bar

Tony's bar, ήμουν με δύο κοπέλες και ήσουν με έναν φίλο. Μιλήσαμε όταν έφευγα. Ξημερώματα 12 Ιουνίου 2022. Επικοινώνησε.
 

Βόλτα τα σκυλιά

Ππγ. Ας ξανακοιταχτούμε, αύριο Κυριακή, ίδια ώρα, ίδιο σημείο... Εννοείται μαζί με τα δυο σκυλάκια σου.
 

Στο τραμ προς Γλυφάδα

Σε είδα στο τραμ, μεσημέρι Παρασκευής, κατέβηκες στη Γλυφάδα. Είχες μια χαρακτηριστική πράσινη τούφα στο μαλλί, ριγέ ασπρόμαυρο παντελόνι και μιλούσες στο τηλέφωνο, με τον πατέρα σου νομίζω. Κούκλα είσαι, χαιρόμουν να σε βλέπω. Εσύ δεν πρέπει να μου έδωσες σημασία! Αυτός που καθόταν απέναντί σου.
 

Καταπληκτικά καστανά μαλλιά!

Στον ηλεκτρικό, κατέβηκες στα Κάτω Πατήσια. Είχες τα πιο όμορφα καστανά, σπαστά μαλλιά που έχω δει! Φορούσες ολόσωμη φόρμα, προς το εκρού αν πρόσεξα καλά. Το μυαλό μου αρμένιζε στο πώς θα ήταν να χαϊδεύω τα μαλλιά σου και δεν πρόσεξα τα υπόλοιπα... Ο κοντοκουρεμένος λοξώς μπροστά σου.
 

Σελήνη στο Σύνταγμα

Σπιτική Κουζίνα - Σύνταγμα. Το σκυλάκι σου το λένε «Σελήνη», εσένα πώς; Απορία του μελαχρινού που έτρωγε δίπλα σου.
 

Σε είδα στη Σαντορίνη (Μαμούνια)

Σε είδα στα «Μαμούνια». Μου ζήτησες να χορέψουμε, μιλήσαμε, αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή και μάλλον σου έδωσα την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρομαι. Τώρα είμαι πίσω στην Αθήνα και σε σκέφτομαι. Γ. από Κρήτη που δουλεύεις σεζόν στη Σαντορίνη, θέλω πολύ να σε ξαναδώ. Δ.
 

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ