ΣΕ ΕΙΔΑ

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Καθόσουν λυπημένη

Άνεμος. Ήμουν με έναν φίλο, σε είδα λυπημένη να κάθεσαι. Δεν σου μίλησα δυστυχώς - όμως αν το δεις, θα ήθελα πολύ.
 

Πού είσαι άραγε;

Έτσι και κάτι πρωτότυπο για αλλαγή... Δεν είσαι κάποια συγκεκριμένη, ούτε σε έχω δει κάπου ή μπορεί και να σε έχω δει στο κέντρο που κυκλοφορούμε όλοι, γνωστοί άγνωστοι, μέσα στο πλήθος κι όμως τόσο μόνοι... Μια αγάπη ψάχνουμε, ένα λιμάνι να αράξουμε, μια αγκαλιά κι ένα φιλί για να χαθούμε... Να το αφήσουμε λοιπόν για μια φορά στη μοίρα να δούμε τι θα γίνει;
 

Τρακάρισμα στο Ίλιον

Ήμασταν στο λεωφορείο που τράκαρε, στο Ίλιον. Είχες μια τσάντα Harry Potter. Είσαι πολύ όμορφη και μου άρεσε η τσάντα σου. Στείλε κάνα μήνυμα αν θες. Φόραγα μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα που έγραφε gymbeam, είχα γκρι backpack μαζί μου.
 

Ψάχνω έναν τίτλο δυνατό να ξεκινήσω

Τεχνόπολις, Γκάζι. Σε είδα στο live του Βέβηλου και μου έκανες εντύπωση. Φορούσες μαύρη βερμούδα, μαύρη μπλούζα και ήσουν με τρεις φίλους σου (ο ένας κρατούσε άσπρο κράνος).

Σε είδα και με ειδες στο Taf

Ήσουν για καφέ με δύο φίλους σου στο Taf κι εγώ με μεγάλη παρέα. Κοιταζόμασταν έντονα! Θέλω να σε ξαναδώ και να σε γνωρίσω!
 

Σε είδα μέσα στο μετρό

Σε είδα μέσα στο μετρό από Σύνταγμα προς Ανθούπολη. Καθόσουν όχι ακριβώς απέναντί μου, στο δίπλα κάθισμα, φορούσες ένα μάξι φόρεμα μαύρο, είσαι καστανόξανθη. Θα ήθελα να σε ξαναδώ.
 

Σε είδα στο Jazz Festival

Σε είδα στην digital έκθεση στην πλατεία Κοτζιά και μετά από λίγο και στο Jazz Festival, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Το σύμπαν κάτι θα θέλει να μας πει… Φορούσες κόκκινα και ήσουν με φίλους γι' αυτό δε σου μίλησα. Θέλω να σε ξαναδώ!

Σε είδα στον Κορυδαλλό

Πλατεία Ελευθερίας. Έπινες καφέ, πέρασα από δίπλα σου και κοιταχτήκαμε έντονα. Θα ήθελα να σου μιλήσω.
 

Θα πάρω το ρίσκο

Αίθουσα εκδηλώσεων ΕΣΗΕΑ. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ίσως μοναδική(;). Δεδομένου αυτού του ισχυρισμού - πρόταση, θα τολμήσω να πω πως οι αναστολές του θαυμασμού και της απόστασης σε επίπεδο ατομικής αξίας και χώρου εκμηδενίστηκαν και απλώς με απομάγεψες ολιστικά και ολοκληρωτικά. Ήσουν μία εκ των ομιλητριών της βιβλιοπαρουσίασης και εγώ μια άσημη εκ του πλήθους με ένα μαύρο φόρεμα που έφτασε λόγω της φίλης της λίγο αργοπορημένα (δε θα πω που σε κοίταζε με θαυμασμό καθώς όλο το κοινό με θαυμασμό σε άκουγε). Αν τύχει να το δεις και αν τύχει το αδιανόητο και θελήσεις να τα πούμε, θα με κάνεις να νιώσω... Θα σου πω από κοντά ;)

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ