ΣΕ ΕΙΔΑ

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Μετρό Γραμμή Μπλέ

20:30 περίπου, σε πρόσεξα μέσα στο μετρό. Κοιταχτήκαμε αρκετές φορές, όμως δεν έκανε κάποιος από τους δύο μας κίνηση. Στεκόμουν μπροστά από τις σχάρες που βάζουν τις αποσκευές, με μαύρα γυαλιά και λευκή μπλούζα. Κατέβηκες στο Σύνταγμα. Με την ελπίδα μήπως κατά τύχη το δεις!
 

Ένα σου βλέμμα θα το ήθελα πάλι

Γύρω στις 12:45, στο μετρό, κόκκινη γραμμή. Μπήκες από τον σταθμό του Αλίμου ή της Ηλιούπολης. Στεκόσουν απέναντί μου. Φορούσες μακριά φούστα και πέδιλα. Εγώ φορούσα τζιν και κόκκινο μπλουζάκι polo, με άσπρες ρίγες. Το βλέμμα σου με άγγιξε. Ήθελα κι άλλο, αλλά κατέβηκες στο Σύνταγμα. Εγώ έπρεπε να συνεχίσω και σε είδα να φεύγεις. Μετάνιωσα που δεν σου μίλησα στη διαδρομή. Θα ήθελα να τα είχα ακυρώσει όλα και να περνούσα τη μέρα μαζί σου. Θα ήθελα να σε ξαναδώ.

Ένα υπέροχο πλάσμα!

Yialo Yialo. Σε κοιτούσα, με κοιτούσες! Καθόσουν στο τραπεζάκι στην κολώνα, στο πίσω δεξιά προς τον δρόμο μέρος του μαγαζιού, με δύο φίλες σου.

Στη Σωτήρος

Σε λένε Θέμη μου, με ρώτησες πού είναι το δημοτικό θέατρο γελώντας, σου είπα εδώ από πίσω, γελάσαμε και δύο! Μιλήσαμε λίγο, μετάνιωσα που δεν μιλήσαμε και άλλο. Θέλω να σε γνωρίσω, ήταν το πιο ωραίο «φλερτ-πέσιμο» που μου έχουν κάνει! Στείλε μου, θέλω να σε δω!
 

Στη συναυλία Parov Stelar

Πλατεία Νερού, Φάληρο. Σε είδα που έψαχνες στο Shazam το τελευταίο κομμάτι της συναυλίας του Parov Stelar και πήρα το θάρρος να σου δείξω το κομμάτι στο YouTube (The Sun). Ήσουν με μία φίλη σου, αλλά εγώ εσένα πρόσεξα και θέλω να σε ξαναδώ.

Acera the brunch project

Βγαίνοντας από το δημαρχείο της Καλλιθέας μετά τον γάμο της φίλης μας, σε είδα στο καφέ ακριβώς απέναντι και ένιωσα να μαγνητίζομαι από την ενέργειά σου. Φορούσες λευκά και ήσουν με μια φίλη, καθόσουν με φορά προς το δημαρχείο. Μετά καθήσαμε και εμείς στο ίδιο καφέ. Είχα καιρό να συναντήσω ένα τόσο όμορφο πρόσωπο.
 

Pride, Σύνταγμα: Αχχχ

Είσαι ψηλός, μελαχρινός, καρέ μαλλί, διπλό σκουλαρίκι στη μύτη και τατουάζ στα πλευρά. Φορούσες μαύρη αμάνικη μπλούζα και μαύρη φούστα. Σε είχα δει και στις αναιρέσεις. Νομίζω έχεις κοπέλα, οπότε δε σε ψάχνω, απλά ήθελα να σου πω ότι είσαι κούκλος! 😍
 

Δουλεύεις στα διόδια

Αττική Οδός. Έξοδος Αθηνών - Λαμίας, λίγο μακριά μαλλιά, ήσουν πολύ ωραία εικόνα για Κυριακή πρωί πρωί, χαμογέλασες!

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ