ΣΕ ΕΙΔΑ

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

Για σένα την ομορφούλα στο κάγκελο μπροστά της Gold Arena, που σου έδιναν οι security ό,τι τους ζητούσες...

Στεκόμασταν δίπλα δίπλα στο κάγκελο μπροστά μπροστά, ακριβώς κάτω από τη σκηνή. Κάθε τι που πετούσαν προς το κοινό η μπάντα του Cooper και οι Scorpions, οι security που τα έβρισκαν τα έδιναν σε σένα και τίποτα σε μένα... Τσαντίστηκα, να σου πω την αλήθεια, αλλά θέλω να σε γνωρίσω μήπως πάμε μαζί στην επόμενη συναυλία.

Γλυκιά μου χοντρούλα

Για εσένα την όμορφη χοντρούλα που μου φτιάχνεις τον καφέ κάθε πρωί. Έχω μέρες να έρθω. Και σου στέλνω μήπως το δεις και με πάρεις.

Στο Mikel στο McArthurGlen

Σε έχω δει αρκετές φορές στα Μικέλ McArthurGlen. Είσαι ψηλή, μελαχρινή και έρχεσαι με μια κυρία που μάλλον είναι μαμά σου! Αν το δεις στείλε!
 

Πρατήριο καύσεως καρδιών

Αρτέμιδα. Ίδιες ζωές, ματιά στις ίδιες οθόνες... σκέψεις γεμάτες κάρμα. Σε θέλω όμως δε γίνεται. Σε βλέπω κάθε μέρα και αντιδρώ. Η καρδιά μου έχει γίνει πράσινη, δεν ξέρω πώς να σε προσεγγίσω. Εκείνη τη μέρα στο Pet City που σε κοίταξα και με κοίταξες έπρεπε να σε πλησιάσω μα φοβήθηκα.

Στον Iggy Pop

Πλατεία Νερού Release Festival. Φορούσες μπλούζα Deus Ex Machina. Ήρθα και σου μίλησα και ύστερα χαθήκαμε. Μου είπες το όνομά σου, αλλά δεν μπορώ να σε βρω πουθενά.
 

Από Αθήνα για Μεσολόγγι

Στο δρομολόγιο των 14:30 από Αθήνα προς Μεσολόγγι, καθόσουν περίπου στη μέση και φορούσες μαύρο κολλητό σορτς και πράσινες παντόφλες τύπου Birkenstock. Είσαι ό,τι πιο όμορφο έχω δει και πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω.
 

Μέσα από τα αυτοκίνητο

Σταματήσαμε στη διασταύρωση Ιωνίας και Δωδεκανήσου στον Άλιμο, περίπου 20.00, κοιταχτήκαμε αρκετές φορές μέσα από τα αυτοκίνητα. Στέλνω κι ό,τι γίνει.
 

Καράβι Κρήτη ΙΙ προς Ηράκλειο

Καράβι από Πειραιά προς Ηράκλειο, 24/6. Έγραφες κάποια εργασία και διάβαζες μέχρι το ξημέρωμα που φτάσαμε στο λιμάνι. Καθόσουν δίπλα μου, σου είπα αν μπορείς να προσέξεις για λίγο τα πράγματά μου. Ανταλλάσαμε βλέμματα σε όλο το ταξίδι αλλά ήσουν με κάποια συμφοιτήτριά σου και δεν μιλήσαμε ποτέ. Θα ήθελα όμως..
 

Σε περίπτερο στο Ψυχικό

Εργάζεσαι στο μεγάλο περίπτερο στη δεύτερη στρογγυλή πλατεία. Είσαι κούκλα και είσαι πάντα πολύ περιποιημένη! Συνηθίζω να σταματάω και να αγοράζω ένα μικρό Häagen-Dazs.
 

Καθημερινότητα στην πόλη, φλερτ παντού, φλογερές εξομολογήσεις, σέξι λογάκια, ερωτικές ιστορίες, μεγάλες αγάπες

ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ