- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο λόγος που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παντρεύτηκε στη Βενετία
Περιέγραψε το ατύχημα που είχε, όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε με ταχύτητα κατά πάνω του
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή, έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Ο ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπιω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και μίλησε για την αγάπη του στο θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Όμως αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν η παρέμβαση της συζύγου του Λίνας Πρίντζου η οποία είναι επίσης ηθοποιός και η οποια τον έκανε να κλάψει.
Η Λίνα Πρίντζου μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε αρχικά τον πραγματικό λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν στη Βενετία πριν από έξι χρόνια έχοντας μαζί τους μόνο 20 φίλους. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήθελε να γλιτώσει τα κλαρίνα.
«Όλο αυτό ξεκίνησε από μια απόγνωση γιατί εγώ του ειπα ότι θα παντρευτώ στα Γιάννενα και θα ακούς 3 μέρες τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει το γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός είναι ο λόγος που παντρευτήκαμε στη Βενετία. Ήταν ωραίο βέβαια αλλά για αυτό έγινε. Για να γλιτώσει ο Βασίλης το τριήμερο γλέντι».
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε για το θέατρο την εποχή του κορωνοϊού ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ: «Ακόμα και στην καραντίνα θα έπρεπε να είναι ανοικτά μόνο τα θέατρα. Το να θέλουμε να συνεβρεθούμε στη σκηνή ως ηθοποιοί σημαίνει ότι θέλουμε να νιώσουμε ότι κάνουμε κάτι παραπάνω σε αυτό τον κόσμο. Έχει μπει ένας τοίχος και δεν αισθάνεσαι πιά τι αισθάνεται ο θεατής».
Ο ηθοποιός περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε πριν από καιρό, ενώ δήλωσε πως πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη, ασχέτως αν την ονομάζουμε Χριστό ή Παναγία.
«Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και την γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση και οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με έναν μαγικό και άγιο τρόπο, ενώ έπεσε επάνω μου, εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου, γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου.
»Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου», ανέφερε.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε και για το ξεκίνημά του στον χώρο: «Ξεκίνησε σαν παιδικό όνειρο, 3-4 ετών ήθελα να γίνω ηθοποιός και έπαιξε ρόλο η ασπρόμαυρη τηλεόραση όπου έβλεπα τις παλιές ελληνικές ταινίες. Έλεγα Όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί, αλλά μου είπαν βρες και μια δουλειά».
Για τον ηθοποιό μίλησαν με εκτίμηση η Υρώ Μανέ με την οποία έπαιξαν μαζί στα «Εγκλήματα», η Κατερίνα Λέχου από το «Είσαι το Ταίρι μου», ενώ προβλήθηκαν και αποσπάσματα από τους «10 Μικρούς Μήτσους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η καλλιτέχνιδα μιλά για τα έργα «Καρυοθραύστης» και το «Ο Μίκυ και η παρέα του σώζουν τα Χριστούγεννα» στο Θεάτρο Αυλαία στον Πειραιά
Αποκαλύψεις και μυστικά σε μια πολυκατοικία
Μιλήσαμε με τους δύο πρωταγωνιστές της παιδικής παράστασης «In motion» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Μια συζήτηση για το έργο «Ολική Άμεση Συλλογική Επικείμενη Επίγεια Σωτηρία», τις υπαρξιακές και κοινωνικές αφετηρίες που τροφοδοτούν το καλλιτεχνικό του όραμα, το θέατρο και την κοινωνία
Μιλήσαμε με τον στοχαστή της σύγχρονης σκηνής, με αφορμή την παράσταση «Ολική Άμεση Συλλογική Επικείμενη Επίγεια Σωτηρία» στο Θέατρο ΦΙΑΤ
Στιγμές από την πορεία της μεγάλης ντίβας που έμειναν ανεξίτηλες στον χρόνο
Είδαμε την παράσταση στο Hood Art Space και μιλήσαμε με τους συντελεστές για την επαφή μας με το χαμένο συναίσθημα
Εκατό χιλιάδες ευρώ τώρα ή ένα εκατομμύριο σε δέκα χρόνια; Εσύ τι θα επέλεγες; Πόσο κοστίζουν οι αρχές μας; Μπορεί μια απλή ερώτηση να διαλύσει μια σχέση;
Είδαμε την πρεμιέρα της παράστασης «Τα άνθη του κακού» στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και μιλήσαμε στον συγγραφέα και σκηνοθέτη του έργου
Ζωντανός διάλογος στις 7 Δεκεμβρίου με τίτλο «Θέατρο Σήμερα» - Οι ώρες και οι ημέρες της παράστασης «Μνήμη | Λήθη»
Ένα έργο λόγου και εσωτερικής έντασης, μια υπαρξιακή μονομαχία για το τι αξίζει να κρατήσει έναν άνθρωπο στη ζωή
Η μεγάλη παραγωγή κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2026
Μία πτήση. Μία έκρηξη. Μία δίκη. Οι θεατές στον ρόλο των ενόρκων.
Το αλληγορικό παραμύθι του βραβευμένου Γιάννη Ξανθούλη είναι ένας ύμνος για την αγάπη, την ισότητα, την ελευθερία, τη διαφορετικότητα και τον σεβασμό στο περιβάλλον.
Ένα αναλόγιο-μαραθώνιος για τα δικαστικά έξοδα επιζωσών έμφυλης βίας
Η νέα σατιρική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για την παράνοια της καθημερινότητας
Η Νικολέτα Βλαβιανού ερμηνεύει δυο μονολόγους επί σκηνής, το «Μια γυναίκα μόνη» του Ντάριο Φο και το «Η Μαμά-Φρικιό» της Φράνκα Ράμε
Μια παραβολή για τα γηρατειά, μια κωμωδία που εγείρει μια ολόκληρη σειρά προβληματισμών για τη συχνά σκληρή μοίρα των ηλικιωμένων στην κοινωνία μας
Μια μουσική κωμωδία για τα «κακώς κείμενα» του ελληνικού θεάτρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.