Θεατρο - Οπερα

Η παράσταση «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» με τον σπουδαίο Ρέιφ Φάινς στο YouTube

Το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου προβάλλει την παράσταση «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» από το 2018, με πρωταγωνιστές τον Ρέιφ Φάινς και την Σόφι Οκονέντο.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η θεατρική παράσταση Αντώνιος και Κλεοπάτρα
Αντώνιος και Κλεοπάτρα

Η παράσταση «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» σε σκηνοθεσία Σάιμον Γκόντγουιν με τους Ρέιφ Φάινς και Σόφι Οκονέντο, δωρεάν στο YouTube από το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός Ρέιφ Φάινς («Ο Άγγλος ασθενής», «James Bond: Spectre») και η Σόφι Οκονέντο («Chimerica», «Hotel Rwanda») πρωταγωνιστούν σαν το μοιραίο ζευγάρι, μέσα από το σπουδαίο, γεμάτο πάθος, δύναμη και πολιτική, έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Αντώνιος και Κλεοπάτρα
Αντώνιος και Κλεοπάτρα


Ο Καίσαρας και οι δολοφόνοι του είναι νεκροί. Ο στρατηγός Μάρκος Αντώνιος κυβερνάει τώρα, μαζί με τους υπόλοιπους υπερασπιστές της Ρώμης. Σε μία αυτοκρατορία, διαλυμένη και «κουρασμένη» από τους συνεχείς πολέμους και τις εκστρατείες, η βασίλισσα Κλεοπάτρα της Αιγύπτου και ο Μάρκος Αντώνιος ερωτεύονται παράφορα. Ανάμεσα στην αφοσίωση και το καθήκον, το πάθος γίνεται ο καταλύτης για πόλεμο.

Ο Σάιμον Γκόντγουιν («Hansard», «Twelfth Night») σκηνοθέτησε το έργο «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» το 2018. Ανέβηκε στη μεγάλη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου, στο Olivier Theatre, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και τεράστια αποδοχή από τον κόσμο.Από την Πέμπτη 7 Μαΐου έως και την Πέμπτη 14 Μαΐου, το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να παρακολουθήσουμε δωρεάν στο YouTube την θεατρική παράσταση «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» του Σάιμον Γκόντγουιν. Όλες οι παραστάσεις στις 21:00 ώρα Ελλάδας (19:00 ώρα Αγγλίας).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ