Θεατρο - Οπερα

To Cirque du Soleil επιστρέφει στην Ελλάδα

Mε το θρυλικό «Dralion»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45885-95518.jpg

Μετά την Alegría, μία νέα υπερπαραγωγή του «Τσίρκου του Ήλιου», το περίφημο Dralion, έρχεται στην Ελλάδα. Μία παράσταση που αψηφά προκλητικά όλους τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μία συναρπαστική σκηνική εμπειρία που θα κλέψει τις καρδιές των θεατών, κάθε ηλικίας.

Από την μία το χιούμορ του Dralion, που σκορπίζει απλόχερα τη χαρά και το γέλιο, μέσα από τα εμπνευσμένα σκετς των κορυφαίων μίμων και κλόουν του πλανήτη που απαρτίζουν τον θίασό του. Από την άλλη τα απίστευτα ταχυδακτυλουργικά και κυρίως ακροβατικά νούμερα, που αναγάγουν τους καλλιτέχνες-αθλητές σε σύγχρονους τιτάνες και υπερήρωες, εντάσσοντας τους στο κέντρο, στη ψυχή της αιώνιας αναμέτρησης, ανάμεσα στις δυνάμεις της φύσης και στις ικανότητες και δεξιοτεχνίες του ανθρώπινου νου και του σώματος.

Νούμερα που περιφρονούν επιδεικτικά τους νόμους της βαρύτητας, που διασκεδάζουν επιδεικτικά το φόβο κάθε φυσικού νόμου, καθώς αυτό που βλέπει και πιστοποιεί το μάτι δεν μπορεί να το συλλάβει και να το χωρέσει ο νους.

Ο «Εναέριος Κρίκος», οι «Στύλοι Μπαμπού», το «Πέρασμα των Κρίκων», η «Μέδουσα», το «Σχοινάκι», οι «Καρέκλες», το «Τραμπολίνο», το «Εναέριο pas de deux» αποτελούν έναν ύμνο στην ανθρώπινη θέληση και ικανότητα. Έναν ύμνο στον άνθρωπο-καλλιτέχνη, ακροβάτη, ισορροπιστή, εφευρέτη, τον άνθρωπο που ελίσσεται, προσαρμόζεται, αναμετριέται με τους Θεούς και τα στοιχεία της φύσης, όχι μόνον επιδεικνύοντας την δύναμή του, αλλά κυρίως ελέγχοντάς την!

Η ζωντανή μουσική και τα τραγούδια, ερμηνευμένα επί σκηνής από δύο υπέροχες τραγουδίστριες και έξι σπουδαίους σολίστες, υπογραμμίζουν το πάθος και την ένταση κάθε στιγμής. Πρωτότυπες-όπως πάντα-μελωδίες, εμπνευσμένες από ήχους της Ανατολής και της Δύσης, κλασικά Κινέζικα και Ινδικά ακούσματα που ανακατεύονται γλυκά με μουσικές της Αφρικής, της Ανδαλουσίας, των Βαλκανίων, της Δυτικής Ευρώπης.

Στον κόσμο του Dralion οι πολιτισμοί αναμειγνύονται, ανοίγοντας νέους καλλιτεχνικούς ορίζοντες αρμονίας, ομορφιάς και χάρης.

Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας, πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος στη ζωή μας για το Όνειρο και την Φαντασία.

n

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ - ΟΑΚΑ

29 Οκτωβρίου- 3 Νοεμβρίου, 10 παραστάσεις

Η προπώληση άρχισε

  • Αγορά εισιτηρίων μέσω internet στο www.lavris.gr και επίσης στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

     

  • Τιμές εισιτηρίων Δ’ ζώνη: 35€, Γ’ ζώνη: 45€, Β’ ζώνη: 55€, Α’ ζώνη: 65€, VIP SILVER: 75€, VIP GOLD: 90€, VIP PLATINUM: 120€. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων ανάλογα με τον αριθμό – πληροφορίες για ομαδικά στο τηλ. 210 72 58 510

Πληροφορίες για την προπώληση στο τηλέφωνο

210 89 38 138

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ εσάς που με ακούτε»
Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σ’ εσάς που με ακούτε»

Προσωπικές ιστορίες που «ακουμπούν» στην έντονη επιθυμία όλων των ανθρώπων του κόσμου για ελευθερία, ισότητα και ουσιαστική αποδοχή της διαφορετικότητας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.