- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το τελευταίο μήνυμα του Όζι Όσμπορν στον Ζακ Γουάιλντ: «Ευχαριστώ για όλα»
Ο Ζακ Γουάιλντ μιλάει για την τελευταία επαφή του με τον θρυλικό Ozzy
Το τελευταίο μήνυμα του Όζι Όσμπορν στον Ζακ Γουάιλντ: «Ευχαριστώ για όλα»
Ο επί χρόνια κιθαρίστας του Όζι Όσμπορν, Ζακ Γουάιλντ, αποκάλυψε το συγκινητικό τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον εκλιπόντα θρύλο της μέταλ μετά τη συναυλία αποχαιρετισμού των Black Sabbath.
«Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από τον Όζι έλεγε: «Ζάκι, συγγνώμη, γινόταν χαμός εκεί πίσω. Δεν σε είδα.» Και συνέχισε: «Ευχαριστώ για όλα», είπε ο Γουάιλντ στο Guitar World σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Ήταν απλά μια κουβέντα μεταξύ μας, λέγοντας "Σ’ αγαπάω, φίλε." Αυτό ήταν όλο.»
Ο Γουάιλντ αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι περίμενε να δει τον Όζι — ο οποίος πέθανε στις 22 Ιουλίου σε ηλικία 76 ετών — κάποια στιγμή μετά τη συναυλία αποχαιρετισμού των Μπλακ Σάμπαθ στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, στις 5 Ιουλίου. Αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.
Ο κιθαρίστας — που μπήκε στους Black Sabbath το 1987 — εξήγησε ότι ήθελε να δώσει στον «Πρίγκιπα του Σκότους» μια ανάσα από το χάος στα παρασκήνια μετά τη συναυλία.
«Όλοι και οι μαμάδες τους ήταν στο καμαρίνι και απλά ήθελα να του δώσω λίγο χώρο», είπε ο Γουάιλντ, σημειώνοντας σε άλλο σημείο της συνέντευξης ότι η προτεραιότητά τους ήταν «να βεβαιωθούν ότι ο Όζι είναι καλά».
«Ήταν πραγματικά απίστευτο. Βλέποντας τον Όζι πάνω στη σκηνή όταν τελείωσε το σόου των Σάμπαθ, αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα», θυμήθηκε ο Γουάιλντ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Γουάιλντ, μίλησε επίσης για το πώς ο frontman των Sabbath ήταν σαν οικογένεια για εκείνον.
«Ο Όζι ήταν απλά ο καλύτερος. Έχω τον πατέρα μου, που ήταν βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου· και μετά τον Όζι, που ήταν σχεδόν σαν μεγαλύτερος αδερφός», είπε ο κιθαρίστας.
«Είχαμε σχεδόν 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, αλλά αν ποτέ χρειαζόμουν συμβουλή, μπορούσα να μιλήσω μαζί του.»
«Ο Όζι είναι νονός του μεγαλύτερου γιου μας», είπε ο Γουάιλντ. «Είτε έπαιζα μαζί του είτε όχι, αν η Σάρον μας έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε, "Παιδιά, μπορείτε να προσέχετε το σπίτι όσο λείπουμε σε επαγγελματικό ταξίδι;" θα το έκανα. Είναι σαν να λέω, "Αν χρειάζεστε να φέρω γάλα και αυγά, θα το κάνω."»
Ο θρυλικός ρόκερ πέθανε την περασμένη εβδομάδα μετά από μάχη με τη νόσο Πάρκινσον και τις επιπτώσεις ενός ατυχήματος με μηχανή το 2003.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Desmond Child Rocks the Parthenon» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μιλάει στην Athens Voice
Η Universal ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τους ροκ θρύλους του Νιού Τζέρσεϊ
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η παγκόσμια ποπ γίνεται πολυγλωσσική - Τα ήδη που εκτοξεύονται σε δημοτικότητα
Ο Ουαλός κιθαρίστας νοσηλευόταν στην εντατική - Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του με συγκινητικό μήνυμα
Μιλήσαμε με τον μαέστρο που θα διευθύνει την Καμεράτα στο «Τραύμα του πολέμου και το θαύμα της Αναγέννησης» στο Μέγαρο Μουσικής
Δύο ημέρες, δύο stages, με 25 ονόματα από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή στο Onassis Ready
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλιακή τους επιστροφή στην Αθήνα και με το «Drift Like Home» να παίζει δυνατά οι Bonnie Nettles μοιράζονται ιστορίες από τον δρόμο
Η ανάρτηση του Γιώργου Γκικοδήμα για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.