- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Lefty στον Voice 102.5
Σάββατο 26 Ιουλίου, 14.00 – 16.00, μια αφιερωματική εκπομπή με τον Δημήτρη Αθανασιάδη
Ο Lefty μιλάει για το ξεχωριστό live στις 1 Αυγούστου και διαλέγει αγαπημένα τραγούδια στην αφιερωματική εκπομπή «Inner Voice» με τον Δημήτρη Αθανασιάδη.
O τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και πολυοργανίστας Lefty aka Λευτέρης Πορτοκάλογλου γεννήθηκε στα τέλη των 90s στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε, μέσα σε μουσικό οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό τον ώθησε να παίξει ντραμς και να μάθει κιθάρα, ενώ ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα τραγούδια του σε πολύ μικρή ηλικία. Ακολούθησαν σπουδές σε Audio Production στη SAE και αργότερα στην κιθάρα στο Κονσερβατόριο του Άμστερνταμ.
Το φθινόπωρο του 2021 ξεκίνησε το συγκεκριμένο project, το οποίο κινείται γύρω απ τον ήχο του urban pop, hip hop και το πρώτο τραγούδι του κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 με τίτλο «Αλλαγές», μέσω της Sky Vector Music. Το 2024 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «Rogue» μέσω της Stay Independent και έκανε τη συναυλία παρουσίασης στο ΙΛΙΟΝ Plus με live μπάντα και πολλούς καλεσμένους. Στη σκηνή μαζί του έχει τον Θοδωρή Κλαυδιανό στην κιθάρα, τον Παντελή Τάκη στα τύμπανα και τον Wusk (Λεωνίδα Κανέλλια Γούβαλη) στα πλήκτρα.
Η «Alkaiou», το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι στο Spotify, είναι ένα ντουέτο με την τραγουδοποιό και παραγωγό NEFΛΕΛΙ και τον φέρνει σε ένα νέο ατμοσφαρικό pop ήχο.
Το Σάββατο 26 Ιουλίου, 14.00 – 16.00, ο Lefty aka Λευτέρης Πορτοκάλογλου, έρχεται στο στούντιο του Voice 102.5, μιλάει για τα μουσικά του ταξίδια, το επερχόμενο ξεχωριστό live που ετοιμάζεται να δώσει στις 1 Αυγούστου στο Πήλιο και διαλέγει αγαπημένα τραγούδια στην αφιερωματική εκπομπή «Inner Voice» με τον Δημήτρη Αθανασιάδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mαζί με τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ και τη Μάντελιν Κλάιν
Και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει
Το μεγάλο comeback του τραγουδιστή μετά από χρόνια αποχής από τη δισκογραφία
Ο αμφιλεγόμενος ράπερ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της διοργάνωσης προκαλώντας αντιδράσεις
Οι δύο επιδραστικοί καλλιτέχνες τον Ιούλιο στην Πλατεία Νερού
Ένας από τους πιο καθοριστικούς μουσικούς της σύγχρονης ελληνικής σκηνής μάς βάζει στον ηχόκοσμό του
Πριν το Sani Festival 2026, ο θρυλικός Jazzie B εξιστορεί τη διαδρομή από τα sound systems του Λονδίνου στην παγκόσμια καταξίωση
Στις 12 Μαΐου 2026 ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision
Η μεσοφώνος Αναστασία Κότσαλη εξηγεί στην ATHENS VOICE πώς γεννήθηκε η ιδέα για το «Μπαρόκ Παράδοξο»
Ο 76χρονος μουσικός έπεσε θύμα παρενόχλησης στη Σάντα Μόνικα - Του πέταξε άγνωστη ουσία
Στις 12 και 14 Μαΐου η πρώτη αναμέτρηση
Ο οραματιστής της ηλεκτρονικής μουσικής υπόσχεται μια αξέχαστη ζωντανή εμπειρία στο Release Athens x SNF Nostos 2026 και μιλάει στην ATHENS VOICE
Η σελίδα με τους στίχους εκτιμάται ότι θα πωληθεί μεταξύ 20.000 και 40.000 αγγλικών λιρών
Κλασική, ορχηστρική, τζαζ και, πειραματική, υβριδική και ηλεκτρονική μουσική
To φεστιβάλ ανακοινώνει την προσθήκη δεύτερης ημέρας στην Πλατεία Νερού
O παραγωγός του Voice 102.5 μιλά για το ραδιόφωνο
Μια σύνθεση βαθιάς πνευματικότητας και δραματικής έντασης, που σπάνια παρουσιάζεται στην Ελλάδα
Λίγες μέρες απομένον μέχρι τον μεγάλο τελικό στις 16 Μαΐου στην Αυστρία
Το πειραματικό σχήμα μιλάει στην Athens Voice με αφορμή την επερχόμενη συναυλία του στην Αθήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.